Förtrollning, förälskelse eller illusion..

Har vi gått och blivit förtrollade? Eller är vi verkligen förälskade? Kanske är det bara en illusion av det hela... Ja, frågorna är många, svaren är som vanligt ytterst få. Jag har tänkt på det här ett bra tag nu och jag är nog inte ensam om det.
Jag och min kompis har suttit och diskuterat ämnet "förhållande" .. Oavsett hur dom börjar så verkar alla har ett och samma slut, dvs ett avslut. Alla förhållande slutar tragiskt på ett eller annat sätt. Det finns inga "happy endings". Vi lever i en tuff värld, där varken Askungen, Törnrosa eller Snövit hade överlevt.

Det har kommit till de stadiet där jag tror att förälskelse bara är en illusion. Det existerar inte, det är något man inbillar sig för o känna. Spelar ingen roll om killen du träffar är yngre, eller äldre. ALLA tänker likadant, på ett eller annat sätt. DET ÄR BEVISAT! En kille kan vara världens bästa, den snällaste som finns (tror vi, ja) men i slutändan kan han vara den värsta djävulen av dom alla. Värre än "badboysen" själv. Från att ha älskat dig ena dagen, till att inte ha några känslor alls nästa dag. Hur fan kan det gå till? Jo, det ska jag förklara. Killar är egotrippade svin. Finns inga bra killar där ute. Dom som är någorlunda bra är självklart och då menar jag SJÄLVKLART upptagna.

JA, jag drar alla killar över en kam. Men det har jag fannemej rätt till. Jag känner många killar, dom flesta av mina vänner är killar. Jag hör hur dom tänker, jag hör vad dom säger och berättar till mig. Man blir förkrossad.. Sen klagar dom på oss tjejer. DET ÄR FANNEMEJ INTE RÄTTVIST NÅNSTANS!

Killar är tusenmiljonerbiljarder gånger värre än oss tjejer. Dom har uppnått alla slags möjliga nivåer. T.o.m när dom ska göra slut. Efter att ha varit tsm i 4-5 år. Hur faaaaaan har man mage att göra slut via ett sms? "Det funkar inte längre" Jag trodde att män i 40års ålder var lite mognare och smartare än dagens killar i 20års åldern.. Det var iaf vad jag trodde, men ack så fel man kunde ha. Som sagt, oavsett åldern så är killar lika omogna och mobbade. Att man inte kan ta det öga mot öga. Man har juh trots allt haft ngt ihop.. Eller är det hela bara en illusion från kvinnans sida hmmm... Tydligen!!

I dagens läge har man flera valmöjligheter. Man kan välja och vraka mellan olika partners. För många många år sen var det inte såhär. Jag önska att jag levde då. Man hade bara varandra och lite bröd och vatten. Så höll man ihop tills döden skiljde en åt.

Det är så lätt att blanda ihop kärlek och förälskelse.. Men tyvärr existerar varken det ena eller de andra.. Det finns inget hopp kvar. Its all gone..


RSS 2.0