Huvudvärk!

Jag har världens huvudvärk och ryggont :( Haft det sens lördags morgon. Jag kunde inte komma på varför jag hade ont, kändes som om jag hade blivit överkörd av en lastbil, kände samma i söndags, igår och idag också. Men det va bara för att i fredags när min kusse tvärnita o jag slog huvudet o axeln i sätet - HA BÄLTE MÄNNISKOR! - Jag brukar inte ha bälte varje gång när jag sitter där bak men där framme är ETT MÅSTE! Hursomhelst jag reagerade inte för jag har slagit i huvudet förr, men ah, juh äldre man blir desto känsligare blir man tydligen. Jag har legat och dragit i sängen hela dagen. Mår bajs, doktorn sa att jag skulle ligga och vila..oo d fett nice väder *GRÅTER* !

Längtar till min semester, hoppas man glömmer smärtan då.. snart så beger vi oss iväg...............hundra timmar kvar haha!!

Gårdagen..och idag..

Igår hade jag fullt upp. Jag va i källaren nästan hela dagen och sortera, sen så hade jag en kompis på besök. Tog det lungt bara, kollade på film. Sen kom min kusse och fixade mitt hår.. Mitt hår är nästan omöjlig att locka, konstigt  :S Sen åkte vi och mötte upp Amanda och hennes kompis Marie.. Drog mot stan - snabb donken besök - sen kom Carro haha :D OoOoOoh Carolajna!!

Hade inte sett henne på hundra år så det va kul att träffa henne :D Och hon hade inte sett Amanda heller så det va en liten reunion kan man nog säga. Vi hamnade på grekfest. Träffade några gamla vänner och bekanta som man inte heller hade sett på länge. Kul!! Men det va halvdött där så vi drog mot söder. Väl på söder träffa vi massa vi kände, lr jag iaf.. Sjukt kul men det vart lite kaos så vi drog hem.. Vi hade med oss en björn hit haha lr hade och hade, björnen följde med.. Läskigt fan, vi sov med ett öga öppet.. och i skift. Jag har typ men för livet nu :( !!!

Jaa det va allt om gårdagen...

Idag.. När jag och Manda äntligen hade vaknat ur koman så började jag fixa pannkakor. Hahaha det va de konstigaste pannkakor jag gjort. Morgontrött kanske , det kändes som om vi hade blivit överköra av en lastbil. Gud vet varför.. Kanske för vi sov med ett öga öppet lr ngt..

Min kusse kom förbi och färga mitt hår, jag hade gröna slingor i håret enligt en viss Mirey haha :P Nä men jag såg det själv, så jag va tvungen att fixa det.. Nu är håret lite mörkare :( Men det är nice. Jag är nöjd!! Lär nog bli solbränd sen ändå.

Jag packade hela dagen. Ville få det gjort. Då jag ska jobba varje dag så kommer jag inte att ha tid för packning senare.. Drog förbi morsan också, packade min andra resväska där. Har med mig en stor och en liten resväska. Måsteeeee!!! Tänkte lämna lite kläder därborta. Vilken tur att vi åker bil, då slipper man tänka på väskans vikt.

Kom nyss hem, har vart förbi tjockisen en snabbis. Vi satt och kolla på film. En halv för jag va tvungen att gå hem haha. Hans kompisar va där och världens sötaste vovve som btw hette exakt likadant som tjockisen själv hahaha... Anyways.. Dom hade fixat sjukt god fruktsallad..mmmmuummmms!! =) Fanns massor av choklad och sötsaker där. Är helt svullen nu..uhh! Beach 2011 = forget it!

Längtar till mitt hemland sjukt mycket. Längtar tills jag får träffa mina kusiner, men är småledsen för jag kommer lämna massa kära här.. Hoppas tiden flyger förbi!

SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN ÄR JAG SUR på en jävla babian ... o du vet varför!! Palla med det där!

Nu när jag skrivit världens längsta inlägg vill jag bara säga God Natt! Ska ta och duscha sen sova. Ska upp fem imorgon!

Puss på er!!

Midsommar!!


Igår var det midsommar och detta skulle självklart firas.
Jag jobbade hela dagen, men sen så..
Jag missade själva stången men midsommar-lekar vart det.


Bildbevis - Darwine står brevid en hund :D





Mot stan..

Feeest!


Kom hem vid fyra.. Buhu! Helt död.. men fint väder va det ute iaf..

Hur firade ni er midsommar??


Outfit..


99% utav gångerna har jag svarta kläder på mig. Kände att jag vill bryta mönstret igår med lite ljusare färg.
Det va dåligt väder till en början så jag valde en dyster färg.
Senare mot kvällen blev det andra kläder..


Fun @ work..

Haha mina kollegor är för roliga, du kan hitta allt möjligt på mitt jobb... bl.a detta...


Fanns även bröst-choklad.. Jag har en aning vem det va som köpte detta haha..

Poor banana!


Bokashakalakaa!

Idag fixade jag massa konstiga ärende bl.a innan jobbet, på jobbet och efter jobbet.. Letade efter satans stripp-skor till min kusin. Fråga inte varför hon vill ha sånna horskor som jag kallar dom, men ah, enligt henne är det väl mode haha!! Rolig brud..

Jag va tvungen att frysa mitt gymkort också, tills jag kommer tbx. :( Jag som ville träna i helgen, men jag måste vila och vilaaaa ännu mera..

Mötte upp Dz en snabbis.. Jag som trodde att vi skulle fika, hepp hehe. vart andra grejjer istället... Sen va jag tvungen att åka hem och fixa mig inför bowlingen, och nu är man äntligen hemma... Ska ta och duscha sen sova.. Jaa juste måste ta och ringa tjockisen också.. Och mamma..shit att det aldrig tar slut.. Nää god natt puss!

Bagelstreet!

Har ni varit på den supermysiga Bagelstreet på Kungsgatan!? Otrolig mysigt ställe, sjukt goda bagels och dessutom har dom en blackboard, där man får rita :) Fiffigt va!!? Självklart skulle vi fatta kritorna och köra igång.





Jag valde själv ingredienserna på min bagel. Det blev philadelphiaost, prsuto, tomat, gurka, mera philadelphiaost, isbergssallad, gullök, rödlök och fetaost haha.. Jag <3 ost!! Fast jag inte tål det haha koko jag är men det är sååååå himmmmmmla gott!!
Hela mackan gick på 69:- och jag säger bara DET VAR DEN VÄRD!!
Sjukt god - Super stor!


Bowling..

Kom precis hem ifrån stan. Har vart och bowlat med tjejorna på Marion's. Jag kom på andra plats med ynkliga 142 poäng haha.. *sämst,skäms* Kristina fick hela 190 p. GRATTIS!! =) Shit om jag visste att hon va proffs då hade jag typ spelat död lr ngt haha.. Det va superkul. Jasin jobbade idag så han gjorde världens godaste oreon milkshakes. Dom knäcker Fridays milkshake så ni veta.. ;) Jag mötte Ille där också, shit jag hade inte sett han på flera hundra år. Alltid lika kul att se han , lr det är alltid lika roligt att träffa på människor man inte sett på evigheter, tycker inte ni det?? =) Här kommer några galna bilder från kvällens bowling..








Haha Sandra är så grym :P:P:P *retas*


Man kan också bowla såhär haha..


Mummmms!! Gottegris..

Striiiiiiiiiiiiiiiiike a pose! :D


Outfits jag haft på mig..



Man ser inte så bra, men dom här mörka jeansen är midje höga.. sjukt snyggt sitter dom på.
Jag gillar att mitt mobilskal matchar mina byxor ;)


Shoes..

Jag köpte nya skor igår .. sjukt söta! Jag kollade på dom förrut, men visste inte om jag borde köpa dom med tanke på att jag har tusen par skor och köpt två par andra inom loppet av en vecka, men när jag såg dom igen så catcha jag dom direkt :D


Regn regn regn!

Fan vad jag HATAR regn! Det har regnat hela tiden, nu är solen framme, men tydligen ska det regna igen :( bajs!

Jag sitter och väntar på att Dz ska vakna så vi kan börja färga mitt hår. Ska inte göra ngt märkvärdigt bara färga utväxten lite.. Imorgon blir det off 2 work igen. Varför kan jag inte vara ledig mer än en dag, helt värdelös. Jag hinner inte återhämta mig fan, usch!!! Ibland hatar jag mitt schema :( men men jag måste tänka positivt för snart ska man på semester *längtar* Orkar verkligen inte vara kvar här. Bara massa problem uffft!! Efter många tankar på vart man skulle åka så blev det tillslut en roadtrip i Europa sen ska vi ner till Montenegro. Kommer bli j*vliiigt kul!

 

Vad ska ni göra i sommar??


R.i.P!

Så tragiskt, så sjukt. Sitter här och tänker hur detta kunde ske!? Vad har hänt med Sverige egentligen? Det är ingen mindres fel än det svenska lagen som är så jävla keff.

En efter en dör dom utan att det görs något och dom skyldiga går fria. Kan man verkligen ta nåns liv utan att man blir straffad för det? Tydligen så kan man det i Sverige. Man kan inte ens hälsa på någon utan att man behöver känna sig hotad. Vemsomhelst kan ta ens liv. Det är fan säkrare att leva i det farligaste jungeln med vilda djur än här. Känns som om man är med i film... Lr bor i värsta ghettot i USA! Patetisk med sånna människor.

 

 

R.I.P min vän - du kommer va och är redan saknad! <3

 

L. tänker på dig varje dag. Hoppas du har det bra där uppe... Ta hand om vrn där uppe! :(


La fiesta!

Sitter och väntar på tjejerna sen blir det stan. Woho! Ikväll blir det fest för hela slanten.. Vi ska slå klackarna i taket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDD Vad ska ni hitta på!??!

Oh ska bli så roligt att äntligen träffa min ljubavkoo!! Hon kom hem igår från L.A. Sist vi sågs va i vintras :O :( ohh!! Men nu så...Ikväll gäller det, för snart smäller det!!


Michael Bolton is in the housee....


Lonely Island did it again..


Outfit!


Chillness..

Sitter och kollar på Lady Gaga: inside the outside och myser i min soffa..
Att shopping kan va så utmattande!? =/
Hoppas inte jag somnar imorgon på jobbet, döh!


New in..

Idag va jag i Skärholmen och handla lite. Drog även till Haninge Centrum och handla lite mer.. Från ena sidan till den andra. Vilken tur att man bor mitten av allt.. Detta köpte jag idag..



Jag måste vara beroende av shopping. Dont you think??! =(


Trassel!


On my own..

Vaknade flera gånger inatt, jag vet inte varför jag aldrig kan sova ifred utan att vakna minst två gånger under natten. Something is bothering me! :(

Jag drog till läkaren för min behandling idag. Idag följde mamma med mig. Kände att jag behövde moralisk stöd. Jag fick tio nålar inproppade i mig. Det va inge kul, men jag känner mig bättre nu. Snart åker man på semester så man slipper oroa sig över allt och bara njuta av det fina vädret, solen, vännerna och familjen. Ska bli skönt!!

Har precis städat och plockat undan alla saker. Ska ta och kolla på Trassel nu och njuta av det goda vattenmelonet sen måste jag ringa ett par samtal och fixa ett par saker. Det är inte lätt att vara ledig, för det känns som om man aldrig är det hehe..

 

Bara ett par timmar kvar sen anländer min baby från L.A!! Ohh <3


Outfit!

Lite dålig bild men eh.. Ni ser :D


I'm into you..


Khloe & Lamar!

Har äntligen sett hela säsong ett av Khloe & Lamar. Sjukt gulligt par. Jag visste att man kunde bli kär i någon vid första ögonkastet..gillar att säga "i told you so" för jag brukar ha rätt :p Såg även deras giftermål - planeringen från dag ett till dag nio då deras bröllop skedde. Ni som såg det hela, vad tyckte ni? Tyckte ni att det gick fort fram? Skulle ni gift er med någon på så kort varsel?

 


Hot Tottie!


Bio!

Efter jobbet drog jag, Tattis, Marian och hennes barn till Max och käka. Fy va ont i magen jag fick av maten (som vanligt dåra). Efteråt drog vi på bio. Vi skulle se inget mindre än Kung Fu Panda aka Po 2 ;) Den va lika bra som 1an och jag måste bara säga att det kommer en trea haha :P:P:P

 

Jag känner mig som ett litet barn ibland haha..


Tårtdags igen!

Ja, imorse innan jag drog till jobbet så gick jag förbi Sergels bageriet och köpte deras goda och berömda tårtor. Vem går och köper tårta klockan 9 lixsom haha.. Jo jag! Riktig tjockis, jag som försöker gå ner i vikt. Hursomhelst, Idosh fyllde 25 år och det skulle vi självklart fira :D !!!

 


Mysig söndag...

Efter jobbet va jag och handla. Köpte med mig massa gott hem. Tjockisen kom förbi och vi satt och svulla och kolla på söndags film :D Vi såg på I am number four. Den va helt okej. Inget speciellt sådär, men de gick att kolla på iaf hehe.. =)) Jag bakade vaniljbullar också, mumma! Har bara en kvar haha..!?




Ja det här va allt som fanns kvar sen..

Vi drog och tog en promenad .. Jag har ingen aning hur vi kom dit men jag kan tala om för er att vi hamnade vid Hammarby backen. Självklart fick tjockisen snille ide och ville börja klättra upp. Ena sekunden va vi där nere och nästa sekund va vi uppe på bergen bland rådjur haha!!
Tog all evighet att ta sig hem, lovar att vi gick vilde typ tio gånger men vi låtsades som ingenting haha..
Vi tog en "promenad" oja..det va mer en orientering haha..


Vilken stig skulle man ta!?

Aaa joo han va tvungen att springa ifrån mig också haha..


Ensam stog man på toppen!! Im the king of the world.. haha ne driver :D

Jag borde ta och lägga mig nu, ska jobba imorgon. Slutar 8 så det blir en lång dag imorgon.
Min hjärna kommer sluta att fungera redan vid fem så bäst att sova ut..
God Natt på er - Puss!


New in!

Idag va jag och handla med mamma efter jobbet.
Jag köpte maskaran och skorna. Byxorna köpte jag förrigår men glömde visa er dom.
Tänkte ta och testa denna maskara som har tre olika vibrations-steg. Min kompis har en likadan.
Testade lite snabbt och jag gillade det jag såg men nu när jag har egen så ska jag ta och testa ordentligt.
Köpte även foundation och massa andra toppar men det va bara vanliga svarta och vita, så orkade inte lägga upp.




Jag vart lack för dessa va sista paret men jag va bara tvungen att ha dom!


Dagens outfit!


Äntligen!!! Äntligen!!! Äntligen!!!

Idag, nästan ett år senare fick jag ÄNTLIGEN användning för dessa snygga flipp-flopp som jag köpte med mig hem ifrån Cypern förra året. När jag kom hem till Sverige så regnade det nästan varje dag, så det vart ingen ide att börja använda dom. Vi har haft fina dagar, dessa två veckor, men jag ville vänta tills jag va 100% säker på att jag kunde använda dom mer än engång :D
Jag älskar dom och dessa små söta detaljer.


Maaat!!


Denna box plockade jag med mig till lunch ifrån Salladsbaren på Vasagatan.
Jag gillade pasta bolognes men carbonaran va inte så god :(
Hon sa att båda skulle va otrloigt goda, men jag vart bara besviken. Lita inte på ngn när det gäller mat. 
Kan dock rekommendera deras sallader som är GOD!!


Sooool & Baad!

Ja man har jobbat ärslet av sig bokstavligen dessa dagar. Känner mig helt slut i kroppen och jag är inte ledig förrns på onsdag. Va ledig igår doch och då passade man på att sola lite med min älskling i Sköndalsbadet! Man hinner inte vila upp sig när man är ledig enbart en dag..jag behöver minst två dagar för att återhämta mig..




The benchwarmers!!

Nu börjar The benchwarmers på 3an! Haha grymt roliga skådisar :D!


Oppps!

 



Här är bilderna från Mosquito. Glömde visa er häromdagen. Tog inte så många men som ni ser så hade folket kul och alla festa gärnet. Man blev helt glad av att stå där och titta. Tommys läsk ägde. Den va juh typ världens mindsta !? Hhahaha.. Hur fan ska man släcka törsten med denna.. En klunk typ?


God kväll!!

Vilken lång och härlig dag det har varit. Jag gillar när långa dagar blir härliga :D Jag vaknade halv tio. Satt och fixa lite saker här hemma. Drog till morsan vid tolv. Åt lunch med brorsan sen åkte vi och sola/bada i Sjöndal. Underbar väder. Jag satt och läste en skit spännande bok. Va helt inne i den medans A-Lx badade så jag råkade bränna sönder min rygg :( Är helt röd på hela baksidan hahaha ser rolig ut, röd vs vit, sexigt...

Drog till stan vid sex tiden och mötte upp söta Tommy. Vi drog till Mosquito som hölls även i år på Kungsan. Sjukt kul att se alla dessa knasiga? människor. Alla blev så glada och galna? av musiken haha.. Sånt ser man bara i STHLM. Vi mötte upp A och P därborta.. Chillade lite sen drog jag och mötte Tattis, Ellie och Cesar. Vi satte oss på Studio 54 ett tag. Tog hundra år att beställa där..jävla skit hak. Söder ställerna har blivit så dåliga att man vill bara spy! Jag måste börja bojkotta dessa ställen från o med idag.

Nu är jag hemma, ligger i min sköna säng. Tänkte ta och sova för imorgon väntar en hel dag på jobbet. Ha en trevlig helg allihopa, själv kommer jag tillbringa den på kontoret *yuppie* hihi.. God natt på er. Puss!!

Sovdax!

.God Natt.


Nostalgi trip..

Har precis kollat klart på J.B Never say Never. Det är en dokumentär film om Justin B. Hur det hela började samt hur han tog sig hela vägen till Madison Square Garden. Jag måste bara säga att jag blev helt kär i hans morfar <3
Det va kul att titta på det för jag kände igen mig när jag va sådär liten, hur mycket jag älskade Backstreet boys haha.. Dom där tjejorna är helt galna. Undrar om man va sådär? Njää inte direkt men kanske nånstans där.. haha.. Är inte ngn Justin fan, ville bara se denna dokumentär och den va ganska bra. Kul att se massa andra artister.



Hur söt är inte Jaden? Haha sockerbit! <3



Myspys!

Idag har jag jobbat med M & T. Vi tog det ganska lungt på jobbet. Det fanns inte så mycket att göra. Vi jobbade även själva när vi skiftade vid lunch.. Haha ganska jobbigt att jobba själv ifall man behöver gå på toa hahaha! :D Ibland önskar man att man va kille, kunde bara ta en liten burk o kissa i den haha :P

Jag lagade mat till mig och tjocksmocken. Vi satt och kolla på film. Såg "Life as we know it" Har typ sett den där filmen 3-4 ggr. I love it och jag älskar Josh.. Mmmm <3

Imorgon blir det partyyyy!! Sen jobbar man resten av helgen så det blir en chillhelg bara .. Vad ska ni hitta på?? :D


Dra åt fanders...med studentflak!

Faan va jag hatar student-tiden. Jävla dryga kids som sprutar öl på alla människor.. Jejee, happy what ever, man behöver inte stå å spruta öl på folk och dryga sig lr vara odrägligt. Önskar att det bara kunde sluta. Att dom förbjuder all jävla skit.. Inte nog med att dom stör allt och alla så bildar dom onödiga bilköer. Man måste typ åka minst 1-2 timmar innan man ska åka nånstans.. haaaaaaaaaaaaaate them! Så va det inte på min tid.. Dom tog en runda runt Sergel sen hem.. Jag orkade inte joina. Så jävla tråkigt haha..

Ooooh!

Mina muskler fortsätter att värka. Jag har haft sjukt ont nu i ett par dagar. Känns som om allt är bara tungt, men man får väl kämpa vidare och hålla sig igång. Jag har gått ganska mycket på sistone, tränat och hållt mig igång, kanske darför smärtan vägrar dämpa sig.

Skulle gått på Zumba idag med Kristina, men fick avboka då min läkare avrådde mig från att gå i ett par dagar. Aah sure lycka till, vissa måste jobba. Har vart på sjukan sens tolv idag.. Det va det smärtsammaste behandligen jag gått igenom. Hade några tjockare speciellare nålar i mig idag. Förr två veckor sen när jag va på akupunktur då gjorde det inte så ont eftersom jag vart så van med att ha små nålar lite överallt, jag visste inte att han skulle köra med större nålar idag. Shit jag kunde inte sluta gråta, hemskt va det och det gör fortf ont fast behandligen tog slut fem över tre. Farsan fick komma och hämta mig då jag inte kunnat gå en halv meter. Jag driver inte, ni skulle bara veta vart jag fick nålarna.. En utav nålarna hamnade mellan stortån och tån brevid ni skulle bara vetaa vilken PAAAIN d vart!!

Jag va tvungen att "cheer up" mig själv så satte på en skön rulle. Såg precis klart på den och jag gillade den! =) Vill äta, men kan inte gå till köket då mina ben värker fortf uhh.. Önska att mamma va här.. Nä nu ska jag ta och blunda lite..


Btw, Har ni sett den? :D Haha jag älskade bulldogen. Han va störtskön!


Tröttast i stan.

Jobbat hela dagen. Som vanligt så va det mycket att göra, man skulle göra allt och lite till... Sjukt jobbigt när det blir så, men vi klarade oss trots många hinder. Är galet trött nu :(

Drog förbi morsan efter jobbet. Lyckades övertala dom att dra ner till badet fast det va lite sent. Mina bröder ville ändå passa på o bada, men det fanns inge vatten i bassängen ännu? Weird.. Min ena brorsa drog hem för han hatar att sola, vi andra stannade kvar. Jag och A lekte runt lite, fotade och filmade galna måsar haha!



Det va dött, men det fanns ett par människor som solade där, resten va utanför o solade, man ba ok!?
Jag svävade iaf på moln, sjukt fint väder. Nu är man hemma, ska ta och fixa mat, duscha sen kolla på D.H.


Hoppas ni haft en dunderbar dag.. Puss på er!


All day in town!

Linda ringde och väkte mig runt halv tolv imorse. Ända dagen jag sov länge så blev man väckt hihi.. Åkte till stan och mötte upp henne och Cherry-pie! Satte oss o fika på Kapris. Jag åt deras goda pasta till frukost/lunch. Det va sjukt kul att träffa tjejorna. Har inte sett dom på evigheter känns det som. Lite update träff! :D


Sjukt gott.. Sen va vi på jakt efter vykort till min kära R.. Lite småjobbigt att gå runt i stan en hel dag i klack.



Gick förbi jobbet och hälsa på alla sen mötte jag upp C & C.
Vi drog och öla i Kungsan. Eller dom ölade jag höll mig till äppel MER och glass! :))
Såg massa man kände där, kul! Dock orkade man inte hälsa på alla *haha sörri*

Har precis ätit en sen middag! Försöker banta haha men det går inge bra med tanke på vad jag ska äta nu.



I väntan på The real Desperate H. Nu blir det mys!


Mumma!!


God morgon!

Vilket underbart väder vi har idag igen. Igår blåste det lite, men nu så :) Jag tänkte gå bada men alla sover, helt lata, så det blir en fika i stan med tjejorna istället. Vad ska ni hitta på för skojj idag?

Gud va jag är sugen på jordgubbar.. Det känns somrigt. Antar att det måste va vädret..

Min nya favorit choklad!


Vem gillar inte banan med smält choklad över? OMG har ni inte testat? GÖR DET FFS!!
Det är en utav mina favorit desserter. Jag är otroligt glad att dom gjort kexchoklad
som är en utav mina favorit choklad med banansmak också.. Yummie!
Finns andra smaker, bl.a blåbär och hallon men banan is the s*it!


Handyman ... or HandyWoman!!

Jag har vart väldigt händig idag. Jag är klar med balkongen. Behöver fylla på med lite mer blommor men jag är rätt nöjd nu. Fick skruva fast hyllan, vilket jobb asså, men jag klarade av det galant! Vem behöver killar, blää! :D


Jupp man måste läsa lr åtminstonne bläddra igenom instruktionsbladet.

Som ni ser så har jag gjort ett utmärkt jobb! :D

Såhär blev det..

Lilla Trollet fanns också med..


Ute på balkongen..

Måste dammsuga balkongmattan såg jag haha.. På återseende! :D


Skönt med träning!

Skönt det va att träna fast jag bara tränade i en timme, men ändå. Bättre det än inget alls. Jag tränade även magen och bena idag på massa olika maskiner, tycker inte att det är nödvändigt att träna armarna just nu. Ska ta och träna lite mer senare ikväll, men nu ska jag ta och städa. Fy va det blåser idag? Mamma ville åka och grilla med resten av familjen, men jag känner att jag har ingen lust att göra något mer idag. Får ta och titta på nån film sen. Vad ska ni hitta på?? =)


<3


Hård träning!

Har slappat tillräckligt länge nu här i sängen. Tänkte ta och bege mig till gymmet. Hörs om ett par timmar. Puss på er!


Gårdagens kalas!

Efter grillfesten drog jag och Markus vidare mot söder. Vi satte oss på OjOjOj. Sjukt mysigt place. Har bara gått förbi där ett flertal miljoner gånger men aldrig vart inne så vi bestämde oss för att ta en drink där. Dom hade sjukt goda Strawberry Daiquiris. Lite smådyrt för en isdrink men den va så otroligt god att det va värd pengarna.


Haha tjuvis!

Även M tyckte att den såg god ut.

Efter vår besök på OjOjOj drog vi vidare till Berns för att hälsa på vår gode vän Jimmy. Jag har inte sett han sens förra året då han drog till Thailand, men nu är han hemma så vi passade på att gå och "överraska" han :) Lr jag iaf, då han inte visste att jag skulle följa med. Kul att se han =) Även Boy George va på Berns, dock inte han vi trodde skulle va där utan nån Dj Set haha... Fan va man blev smålurad men men..


Jag och min tranbärsjuice haha vad skulle jag göra om den inte fanns? Mmm, med lite mynta i och lite så blir den extra god! :D


Nån var GALET trött igår. Somnade på dansgolvet! Hahaha...

En spontan och rolig heldag och kväll, med dom bästa. Kan det bli bättre!?


HagaParken.

Igår va vi alla i Haga Parken och grillade. Det va sjukt kul att se alla människor man inte sett på länge. Jag drog dit med Jossan som jag inte heller hade sett på år och dar. Superkul och vädret kunde man inte klaga på. Jag hoppas att man fick lite färg iaf. Här kommer lite bilder på folkhavet. Daniels brorsa hade med sig värsta högtalarna så musiken hördes all over the place, och självklart satt alla runt.. Tyckte bara synd om dom som satt en bit bort då dom försökte spela gitarr och sjöng på kumba-ya sånger haha.. Tog ingen bild på dom dock. Men söta va dom!



Jossan förbereder grillen.

Klarblå himmel!





Jag tror dom dansar? haha :P

Sen va vi tvungna att gå...så fick släcka grillen!

Söta Jossan hade med sig manchmellows som vi oxå grillade. Sjukt gott! I love it!


HotDog!


Det första jag såg när vi kom till Ikea igår va denna skylt! Deras goda korv kostar nu endast 4 kr som om 5 va dyr. Kan inte fatta, fyra spänn, det är ingenting! Vemsomhelst kan äta där - sjukt bra!

Jag köpte massor med prylar på ikea, bl.a ljus, blommor osv. Tänkte äntligen göra klart min balkong. Det har juh tagit ett tag, har inte haft nån tid alls men nu så :D Jag får ta en bild sen och visa er hur det blev när jag blir klar.


Outfit



RSS 2.0