NewIn.


Köpte lite annat också men min cp kamera strejkar så det får räcka med dessa två bilder.


Köpte ett par "fula" skor till varje dag. Haha jaa jag vet, jag kallar dom "fula" skor för dom är fula enligt mig, men dom passar till allt så...


Det är kanske dags att sova??

Ja det är nog kanske dags att gå lägga sig. Ska nämligen upp fem imorgon bitti. Hoppas man kommer upp.
Vaknade sjukt tidigt imorse, på min lediga dag :(( Gick och tränade, va helt slut när jag väl kom hem så tog en powernap. Åkte tbx till stan och träffade på min kära Linda. Alltid lika trevligt att träffa henne. Vi tog en fika och en promenad, sen vart det svinkallt så vi åkte hem...

Satt och kolla på "Min stora feta syrianska bröllop" Jag säger bara ett ord: PINSAMT! Haha hur kan man ställa upp på ngt sånt? Shit asså.. nää nu måste jag verkligen sova. God natt folk... Puss på er!

Löööördag!

Lördagen är nästan slut och jag som ville gå ut..men men.. Ligger i sängen, ska sova strax... Tänkte ta och fixa en macka innan haha måste äta. Har bara ätit massa skräp idag. Va på bio med Daniel och såg Johnny English (som jag nämnde tidigare) Den va så mycket bättre än 1an men ingen höjdarfilm direkt. Åt så mycket popcorn att jag tror att jag sprängs snart :( Efter bion köpte vi fika och körde upp på berget. Aldrig vart där tidigare... Sjukt fin utsikt vare.. Mmmmm riktigt nice!! :D Tyvärr tog jag ingen bild, så får be Danne skicka den imon så får ni se.. om jag inte glömmer dvs.. Nä nu ska jag gå å fixa mackan, så god natt på er!! XoXo

=)

Hoppas ni har haft en trevlig vecka. Äntligen är helgen här! Skulle egentligen ha jobbat idag med, men tack vore min kära kollega C så kunde jag vara ledig idag =) Det vart en lång dag igår.

Har vart och shoppat. Köpte massa fina saker. Va och fika med Kristina, hade inte sett henne på längeee.. Sen var det dags att fira Natz. Vi drog till Fenix och käka.. Dom skulle vidare och jag drog till 54 och mötte upp mina kära kollegor och vänner. Alltid lika trevligt att gå ut med dom, men vi va helt slut (oldisar) så vi drog hem ganska tidigt. Va hemma redan halv tolv. Vilket va ändå ganska skönt eftersom man hade vart i stan, på söder och i Farsta hela dagen.. Vaknade sjukt sent idag :/ Vilket inte är bra då jag ska upp fem imorgon bitti :( Auch!!

Ska ta och börja fixa mig för Dannelito kommer snart, sen ska vi på bio.. Hoppas ni har en fortsatt trevlig lördag!! Puss på er!

Movies this week..









Dessa filmer har jag sett denna vecka. Jag kan verkligen rekommendera dom till er. Den sista Johnny English var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Blev mest irriterad på "Mr. Bean" Haha.. Men men jag ger den en till chans, så ikväll ska jag på bio och se Johnny English rebourn.

The Lincoln Lawyer
When In Rome
Honey 2
Johnny English


Idol.

Jag sitter och kolla på Idol just nu.. Ganska bra "artister". Vem hejar ni på!? Jag tror nog att Olle och Molly går vidare till final, eller åtminstone bland dom fem sista.. Grymt bra röst har dom, men vad är det för fel på allas outfits? Shizzes!! Haha.. några behöver verkligen fashion expertis - och det snarast :P

Junk in the trunk.



Min bästa vän visade mig denna klipp igår och det fick mig verkligen att tänka efter lite.
Visst man kan redan allt detta, man har juh genomgått ett och annat under sitt liv, "kärleksmässigt"
men det låter så mkt bättre när ngn annan säger det än när du själv tänker på det.
För somsagt kärleken är blind ibland och man kan lätt blunda för det och använda hjärtat istället för hjärnan.


Allt han säger i videon stämmer till 110%.
Det är en sån värld vi lever i, och ja, det är en jungel där ute och som jag skrev för ett tag sen så är folk ganska naiva, många är ytliga och helt bekväma i allt detta.


Min vän sa att det finns ett ord för allt detta. Och det är "FILTER!"
Har du inte lärt dig redan detta av ditt misstag?
Om du har det, och känner igen alla symptomer och allt.. ja det enda man ska göra är att FILTRERA bort!
Om du tycker att allt är perfekt, men att det finns ett "MEN" i det hela.. då är det inte lika perfekt som du får det att tro. Filtera bara bort och gå vidare. Visst det är lättare sagt än gjort, jag har vart med om det. Men tro mig när man väl filtrerat bort skitet så mår man mkt bättre.


Vi tjejer är väldigt komplicerade varelser, men vi skulle inte vara så komplicerade om det inte vore för alla psykotiska killar där ute. Dom gör så vi blir komplicerade och vi börjar analysera för minsta lilla osv.
När man väl har börjat analysera och tänka osv, då är man snart på djupt vatten och problemen blir bara värre och värre, darför ska man filtrera bort dessa problem redan i början och bege sig ut på nya äventyr.


Jag har i dagsläge själv några saker som jag behöver filtrera bort.
Man försöker och försöker, men jag har insett att jag inte gjort mitt bästa.
Varför inte? Jo, för att jag har inte velat göra det.


Vissa skriver på papper eller tänker ut för och nackdelar. Men jag tänkte, varför slösa tid och energi?
Filtrera bort det dåliga vid minsta tvivel. Det finns andra människor där ute och vem vet du kanske finner dig en normal kille snart... Hoppas bara det finns sånna kvar där ute. För jag börjar tvivla starkt på detta.. Haha!! :D

Usch!

Usch va dålig man har varit på att uppdatera egentligen.. Jag har nämligen inte haft tid, jag brukar ha sånna perioder lite då och då dessutom har man haft migrän och varit magsjuk, mår lite bättre idag dock, men nysningarna slutar aldrig att upphöra. Jag gillar inte kylan, jag tror att jag är allergisk mot de för varje år blir man sjuk lr ngt..

 

Det har regnat som f*n dessa dagar, men nu ser jag genom fönstret att solen skinner förfullt.. Så himla skönt, det finns fortfarande hopp haha. Jag pratade med min kusin tidigare idag på skype och hon sa att dom går fortfarande med shorts och kortarmat där nere.. Lyllos dom i mellan Europa.

 

Jag beställde en bok ifrån bibblan häromdagen. Brorsan gick och hämtade den åt mig, haha lite rolig läsning. Boken heter Kvinna, din hälsa, din kropp, ditt välbefinnande. Det står lite allt möjligt i boken, vad som händer med ens kropp, hur man ska ta hand om sig själv för att må så bra som möjligt. Hur vanligt är det att kvinnor får hjärtinfarkt? Hur påverkas ens liv av alla olika roller man har, är det ovanligt med sex i mogen ålder? osv..

"Kvinna är en bok för alla kvinnor i alla åldrar. Här speglas det mesta som är av vikt i livet; hälsa, kost och motion, relationer, sexualitet och graviditet, menstruation och klimakterium, sjukdomar som kan drabba alla. Boken är indelad i fyra stora huvudavsnitt: Den unga, Den vuxna, Den medelålders och Den äldre kvinnan. Varje avsnitt behandlar det du som kvinna har funderingar kring det kan gälla dig själv, din dotter eller din mamma."


Bara halva boken kvar sen är man klar. Här gåre undan, men jag har inte haft så mkt att göra dessa dagar så på ngt sätt måste man hålla sig sysselsatt. Jag såg även "Män som hatar kvinnor" igår för första gången. Har nämligen inte haft tid att kolla på den innan, hursomhelst - jag älskade filmen. Den va så bra och det trodde jag inte. Jag har svårt för svenska kriminal filmer osv, men den va hur bra som helst. Ska ta och se tvåan ikväll och trean imorgon. Hoppas dom är likabra. :D

 

 


Heeeeeelg!

Jag är så glad att helgen är här nu så man kan vila upp sig. Man har juh jobbat och slitit hela veckan så man har förtjänat att vila upp sig.

Igår fick man besök ifrån Dalarna. Det va superkul då man inte sätt människan på hundra år. Sen så va jag hos en kompis och spelade kort, satt o kolla på film osv. Ikväll åker tjocksmocken tbx till Dalarna så vi får se när man ses igen. Ska åka snart mot stan och äta mat.. Mummmms!! Jag är så bortskämd ibland :P Men det har man förtjänat efter en tuff vecka!!

Idag har vi haft supermysigt vädet och sjukt varmt har det varit. Så jag drog iväg morsan och tog en powerwalk. Vi gick och gick och klättrade upp för Hammarbybacken och gick runt, tillslut tog mina krafter slut. Morsan fortsatte och jag låg där helt död haha *lite pinsamt* då man är hälften så gammal men ändå orkar man hälften så mkt haha! Ska jag och kolla på en film medans jag väntar på sällskap. Får se vad man hittar på ikväll, lär nog bara bli vilokväll för min del, men får se!! Hoppas ni har det trevligt idag och se till att gå ut i solen och njuta lite, för snart är mörker här och då lär man sakna solen grovt!! :D Puss på er!


RSS 2.0