Mina nya älsklingar - En present till mig själv! <3


=)

Jag har varit så dålig på att uppdatera, men det är bara för att jag varit så himla upptagen med allt. Har jobbat rätt så mycket, sen har jag varit tvungen att förbereda inför min bday party, shoppa osv.

I fredags hade jag ett par vänner över hos mig. Vi firade min födelsedag. Egentligen ville jag inte ha nån fest överhuvudtaget med tanke på alla mina saker här hemma, men miss A lyckades övertala mig att ha en mini-party. Som tur är så gick ingen sönder, min soffa lever, mitt bord är hel.. ingen som spillde *woho* Annars hade jag väl dödat ngn haha :D

Jag fixade buffe till oss, mamma va snäll nog och hjälpte mig med vissa småsaker. Vissa hade hamnat i matkoma så dom kunde inte följa med oss ut sen. Vi drog först till Berns sen till 54. Det va kul, men shotten ja fick tog kål på mig.

Papparazzin Ksenia lyckades ta en bild på mitt lilla buffe nångång under kvällens gång =)


Allt fick inte plats på bild men de mesta kom endå mee :D
Detta va iaf i fredags... I lördags firade jag hos mamma. Miss A kom förbi med mi Julie. Vi satt och åt ännu mer tårta. Sen drog vi hem till henne. Vi umgicks lite med hennes familj i väntan på hennes man, sen gick vi på juggefest. Det va jätteroligt. Träffade på massa gamla vänner som jag inte sett på länge. Ett par hade t.o.m gått och gift sig. Roligt!! =)) Nää nu ska jag ta och titta på Piranha med min 10 åriga lillebrorsa haha undrar vem som blir skrämd först! :D

Jag vågade aldrig se den förrut, men nu så.. =))) Godnatt!!


Up up up..

Det var verkligen inte lätt att vakna imorse. Hade en så konstig dröm, blev nästan rädd där. Ligger fortfarande i sängen, en timme senare. Väntar på att mamma ska ringa så vi kan åka till Sickla.

Jag hade otroligt roligt igår med min kära vän Ksenia och hennes man Mr C. Vi möttes upp på söder och drog till ett tapas ställe som heter Medis. Maten va så himla goO. Jag kan varmt rekommendera Medis ifall ni vill ha ngt gott att äta. Den ligger brevis Snaps så det är inte så svårt att hitta dit. Efter maten drog vi till biljardpalatset. Vi tänkte lira lite biljard, men det var 45 min väntetid och det orkade vi inte med så vi drog till cafe Albert på en liten fika. *myspys*

På schemat idag;

Vila, vila, vila.
Åka till Sickla och handla med mamma.
Fika med M. (om jag inte däckat nånstans) haha..
Försöka hinna se RED.
Lägga mig relativt tidigt. Ska upp tidigt imorgon.

Thats it!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och äta en sen frukost..

Puss på er!


Heeelg!

Helg helg helg = YUPPIEE! Gud va jag ska sova! Jag måste sova ut ordentligt eftersom jag har vart tvungen att vakna tidigt nästan hela veckan :(

Idag var det ganska lungt på jobbet. Efter jobbet drog jag till läkaren på ytterligare en kontroll. Jag fick massa remisser (ovanligt). Jag är endå lite glad. Får se om det kommer att hjälpa. Jag kan dock inte träna så mycket på Sats längre eftersom jag ska gå på sjukgymnastik, men dom kanske kan lära mig ett par enkla övningar som jag kan köra där. Vi får se... Efteråt åkte jag tillbaka till stan och möte upp min fru och Zena. Vi fikade sen shoppade vi lite, jag hittade inget speciellt, men jag köpte en kjol, stövlar och maskara. Tyvärr passade inte skorna så får lämna tillbaka dom imorgon. Hann aldrig pröva dom i affären :( Trodde verkligen att dom skulle passa. Dom är så jäkla snygga! Ajaa bättre lycka nästa gång..

Och idag hände det något konstigt... Dom senaste dagarna har jag suttit på tåget och iaktagit alla människor. Vilka konstiga typer det finns och av alla 1000 pers man såg, så var det inte en enda snygg person NÅNSTANS Vart har alla snygga människor tagit vägen?? :S Helt sjukt!! Dock såg jag ett asgulligt par idag. Båda va otroligt fina. Att vara mulatt är aldrig fel. *love* Det va juh en på tusen. Man börjar juh undra.. Åter till det konstiga..
Jag såg typ världens snyggaste kille idag på söder.. JAG EFTERLYSER DIG! *Haha* Va rolig jag är.. Vi fick ögonkontakt, men dessvärre satt jag på ett tåg, medans han stog på perrongen och smålog.. Jag fortsatte min resa, lite besviken sådär. Han va juh så fin! Jag går av tåget jag åkte för att byta till mitt tåg. Av alla vagnar och alla dörrar så ska jag gå in.............................. där han stog!!! *hihi* Tyvärr frös jag till is så jag vände mig om.. Och gissa vart han gick av.. Jo på samma station där jag gick av. Han va på permiss ifrån lumpen så han skulle antagligen hem.. Ohhh han bor nära mig! Wohoo!! Jag kanske ser snyggingen igen. Han måste va nyinflyttad eller något, för jag har aldrig sett han förrut :| Lite roligt var det iaf haha.. Hahaha jag känner mig som 15 igen.. På spaning efter snyggingen!! :P Nä nu ska jag duscha sen kolla på nån film.





Ha en fortsatt trevlig kväll.. Puss!


Måndag = ÖVER!

Tillbaka till jobbet... Det va rätt så lungt idag, men när det väl kom folk SÅ KOM DET FOLK! Jag har inte hunnit göra ngt idag än att jobba. Kom hem för en timme sen, har duschat, ätit mat och nu ska jag krypa ner i min säng och ta och kolla på ytterligare ett avsnitt med "Keep up with the Kardashians" . Imorgon slutar jag åtta. Hinner inte göra ngt då heller men men..skönt att man har roligt på jobbet iaf.

Jag glömde att berätta om min trevliga lilla helg..

I lördags va Danilo här. Eftersom jag har varit sjuk så har jag inte kunnat gå ut och göra ngt, ville inte gå ut i helgen och riskera att bli sjuk igen så jag tog det lungt. Vi satt och svulla och kolla på två hela filmer. Han valde Hot tub time mashine och Killers. Jag gillade Killers mer eftersom Ashton K hade huvudrollen, dessutom va den mycket roligare.. Men H.T.T.M va helt okej den me.
Igår va jag och mamma och kolla på nya sängar. Jag avbeställde den jag hade beställt och köpte en 100 ggr grymmmmmmare säng. Ohh längtar tills den har kommit, dock tar det 8-10 veckor så jag får den strax efter nyår :( Den som väntar på ngt bra...

Nää dags och titta på min serie.. Godnatt ppl!


Micheal Jacksons new song - I LOVE IT!


Dekorera & inreda!

Jag älskar att dekorera, inreda och pyssla i hemmet. Det är bland det absolut roligaste jag vet, förrutom att shoppa, äta och sova haha.. Ja ni förstår!
Jag har fixat min lägenhet väl, det ser ut att va taget ur en katalog, som min kompis brukar säga haha fast i min egna smak självklart.. Jag gillar modern stil, allt ska va stilrent i färgerna svart, vitt och grått... Självklart får man lägga till lite färger här och där med i små mängder. Det får inte vara för "trashigt".

Min kära vän har äntligen byggt färdigt hans bord. Nu är det så att bordet är för stort (enligt honom) så han bad mig ge han lite råd vad han skulle göra med det extra lilla spacet. Jag gav han lite råd men eftersom det är KILLE så vill han hmm hur ska jag säga "keep it cool" haha.. Jag skulle lätt fixa om hans rum om jag så fick chanser. Det första jag hade gjort är att slänga ut hans säng från 11 våningen. I HATE HIS BED! I hate ur bed! Och nej Markus jag hade inte målat om dina väggar rosa med glitter stjärnor på taket. Give me a chanceee!! Lovar att göra ett utmärkt jobb! *asg* Måste tjata lite jag kanske får göra om det....nångång. Annars får jag hjälpa han och inreda när han flyttat hemifrån.. (kanske dags att göra det snart..eller?)


Den här fotöljen hade nog passat perfekt i hans rum.. IvoDivo was there!


Fortfarande sängliggande :(


Ligger fortfarande i sängen, gjort det i flera dagar nu.. tråkigt! Så det har inte hänt ngt nytt direkt. Hostar ut mina inälvor, det är typ det som har hänt.. Har hittat en rolig realityserie att kolla på.
Keep up with the Kardashians!
Har ni sett det? Hahaha roligaste jag sett på länge iaf. Man vet inte vem som är mer blåst. Tack gud att dom ser bra ut iaf för ibland kan man undra vad dom tänker med för hjärna verkar dom sakna. Morsan är grym! Älskar henne, skit stark kvinna. Farsan är bara farsan haha han verkar vara kvinnan i huset om man säger så :P
Anyways rolig serie, man har mycket att skratta åt. Självklart har alla familjer sina ups and downs även celeb familjer dessvärre.. Ingen/inget är perfekt! Jag är inne på säsong tre nu =S


@ Stureplan!



Hahaha såhär kan det låta när mina vänner cruizar runt på Stureplan!


Aauuuuuaah hahaha!!


DAG 10..

Fortfarande sjuk................................blä!

Idag har jag lyckats ta mig upp ur sängen. DUKTIG JAG ÄR!
Jag har inte gjort något speciellt. Såg The Last Song med Miley C.
Den va så sorlig!! Jag måste sluta kolla på sorliga filmer.
M&M kom förbi en stund, vi satt och kolla på The Simpsons och snacka lite.
Mamma kom förbi med mat. Tack mamma!

Mina vänner påminde mig om några gamla godingar vi brukade lyssna på.... BSB!
Dom kommer tydligen till Sverige någon gång snart..O Joo M. VI SKA GÅ! *haha*



Dag 9.

Idag va jag hos min läkare. Hon sa som vanligt inget vettigt förrutom att jag har fått nån virus som har härjat runt i ett par veckor (no shit?) Som vanligt så fick jag inte göra en MRI för skelettvärket .. det kostar tydligen för mycket? Man undrar ibland varför dom har allt sånt om dom vägrar använda det? STUPPPPPPIIIIIID PPL! Dom tog massa blodprover :( Gör så ont i armvecket nu, är helt svullen. Fick massa medicin, dessutom sa hon att jag saknade D-vitamin i kroppen.. Jag behöver tydligen mer sol.. Ja kära doktor jag vill så gärna åka iväg till Thailand, kan du skriva ut en biljett som recept?? =) TACK!!
Tänk om det ändå skulle funka.. *wishfull thinking* Hon bad mig vila i ett par dagar till, tills jag är helt OK dock skulle viruset sitta i kroppen i ett par veckor till.. Som tur är det så smittar man inte.. i think :S Proverna kommer nångång nästa vecka. Får se va dom säger..

Nu ska jag fortsätta ligga här i min sköna säng och försöka somna, ska nämligen vakna om tre timmar och ta min kåvepenin.. Godnatt !!


Ny säng!

Nu har jag hittat min drömsäng!


Vet dock inte om jag ska ta den svarta eller vita.. Har fastnat för den svarta.. vad tycker ni?

<3 Dax att boka en!! <3


EMA!

Ni missade väl inte EMA - galan igår? Den va inte lika bra i år, men Eva L gjorde ett bra jobb.


Bland vinnarna kunde vi bl.a se Eminem, Justin Bieber, Shakira, Linking Park, Lady Gaga m.fl. 


Våga fima, våga hata cigaretter!

Varför ska typ 90% av befolkningen röka? Mer än varannan person röker. Det känns iaf så. Barn röker för dom vill vara coola, vuxna röker för dom försökte vara coola när dom va yngre, nu kan dom inte sluta. Man ba ..idjets?! Vart man än går så är det nån som står och blåser mot en. Det är varken sund eller gott, dessutom stinker man och det äckligt. Vilken tur att jag är allergisk mot rök. Hade inte jag varit det så hade jag nog endå aldrig börjat röka. Jag HATAR röklukt. Det är bland det värsta jag vet. Speciellt på morgonen, när nån rökare sätter sig brevid en i tuben. Man vill bara strypa den där personen, men man hinner själv kvävas till döds innan man gör det. I HATE SMOOK! Och ni som röker, våga fimpa ciggen. Allt går bara man vill! Palla med en svart lunga =/


Bad boys...

Varför faller vi tjejer alltid för s.k "bad boys"?! Kan vi aldrig hitta en normal kille, som är snäll och ödmjuk.. Nej absolut inte, sånna är "töntar" men enligt vem? Kan man inte byta bana?!












Why do we like u!??!?


Virus!

Det känns som om jag har fått en riktig smäll på käften. Jag har drabbats av nån jädrans virus som vägrar försvinna. Jag blir bara värre och värre för varje dag som går. Förrutom att man spyr ut allt man äter, bränt sönder hela halsen och gomen så har jag också halsfluss, ont i öronen, magen, hostar, nyser, näsan fylld av skorpor, så har mina ögon blivit helt blodröda. Dom svider som faaan. Jag vaknade för 10 min sen, kunde knappt öppna dom av all var. Jäääävla skit !"#¤% !! Jag dricker te, äter soppa, käkar kåvepenin, bisolvon, kang jan och massa annat. Inget hjälper! =( Jag börjar bli riktigt arg. Jag har varit sängliggande i en vecka nu. Min mamma kommer förbi 2-3 ggr per dag och kollar upp mig. Jag höll på o bli galen igår. Ringde vårdguiden. Jag kan bara säga att jag slösade pengar på att ringa det där samtalet. Dom kan ingenting. Jag sa alla symptomer jag hade, och frågade vad han kunde tänka sig att det kan vara. Han ba jag vet inte? Åk till akuten.. asså seriöst!! Gå häng er och er jävla akut. Man hinner dö där innan en läkare hinner träffa en. Jag har en bokat tid hos min husläkare fast det är inte förrns på tis.. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Jag orkar inte mer :( Snälla virus gå till nån annan nu.. det räcker så tack!

 


Oh vad jag älskar ringar!


Lovekiller!



Jag har aldrig varit någon stor Darin-fan, men den här låten gillar jag. Dani är så snygg i videon. Påminner inte hon om Angelina Jolie!? =)


Bib necklaces!

Jag har sett liknande halsband lite här och där.. Finns bl.a på Topshop, Cubus, H&M. Dom har aldrig fallit mig i smaken. Dom påminner om dom där spetshalsband man hade på sig när man va typ 3 år.

Vad tycker ni? Är dessa ett kap eller ej?


Årets mest sedda man...


Äntligen fredag...

Jag har jobbat rätt så mycket nuförtiden. Längtade tills jag fick vara ledigt så jag kunde sova ut och vila, och träffa mina nära och kära. Men icke. Jag har fått nån j*vla virus så har varit sängliggande sens i tisdags. Its not funny at all. Nu är äntligen fredagen här och helgen knackar på dörren. Medans alla ska gå ut och ha kul får jag sitta hemma inlåst. Pallar inte smitta folk. Har inte ens nån kraft att gå ut utanför dörren heller.

Mamma fick komma förbi idag. Hon hade vart på apoteket och köpt massa mediciner till mig. Jag måste bli frisk! Dom ringde mig från sjukhuset idag också. Skulle egentligen opereras nästa år, men det va nån som avbokade tiden så jag fick tid för operation redan nu på måndag. Guud så glad jag vart, få det överstökat, meeeen eftersom jag är sjuk ville dom inte riskera så ännu ett nedslag. Just nu vill jag inte vara mig själv.. hate it!

Jag har aldrig varit så mycket sjuk som jag är just nu och det är inte mitt fel. Det finns folk runt omkring mig som vägrar vara hemma när dom är sjuka. Vissa säger inte ens att dom är sjuka lr vart nära nån sjukling. Jag har så dålig imunförsvar att minsta lilla baccillusk smittar av sig på mig. Darför är jag väldigt försiktigt med vilka jag träffar och vart jag går, men det finns vissa idioter som jag vill bara döda! HATAR sånna människor!

Nu är man fast här, har inget att göra. Kan knappt äta, spyr ut allt jag får i mig.. hata hata hata!! Har fixat ett par filmer så får typ sitta och kolla på dom eller ngt..om jag lyckas hålla mina ögon öppna dvs.

Några tips på vad man kan göra när man är sjuk? Utan att behöva anstränga sig, jag har inga krafter kvar... =( Och ja, jag tycker synd om mig själv faktist!

Äntligeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!



Jag har letat efter den här låten i en månad nu!! Hörde den i alla butiker man gick in i. Sökte och sökte men hitta inget. Tillslut fick jag lyssna noga vilka de va som sjöng och wipps! Äntligen har jag hittat den woho!! Tur att man känner igen kändisarnas röster haha..

Tisdagsmys

Stressigt och lång dag avslutades med lite mys :) Jag och min bästa vän var och kollade på SAW i 3D. Äntligen vågade någon gå kolla på den med mig, vet dock inte vem som skrek och hoppade till mer.. Jag, han eller killarna snett framför oss haha!

Jag är askänslig mot blod o dylik men jag älskar SAW filmerna. Tror nog att det är all terror man får uppleva, det känns så verklig så det får en att verkligen tänka om.

Min mage har bråkat med mig ännu en dag. Vågar man ta medicinen ikväll? =( Orkar inte ha magont på min lediga dag. Har massor att göra imorgon. Måste hinna träffa mina nära och kära innan man börjar jobba igen. Är ledig i två dagar denna gång *yuppie* Fick dessutom december schemat. ME LIKE!

Jag hann även se ett avsnitt med Desperate H. Nu ska jag ta och fixa lite käk och se en skön rulle. Godnatt ppl!




RSS 2.0