Direkt från sjukhuset!

Har suttit och skrivit ett långt inlägg , men allt försvann :( Får göra ett till försök dåra.. Ligger här i "mitt" rum på sjukhuset. Det är supermysigt här. Tog bild ville visa er men det gick inte att lägga upp bilder från mobilen. Mamma gör mig sällskap. Vi sitter och tittar på tv. Tur att man har en tv här annars hade jag dött av tråkighet. Ska nämligen övernatta här (24h) . Mamma ska gå snart så jag blir helt ensam *snyft* Vänner börjar klockan sex också. Får titta på det.

Operationen gick bra :) dom är super snälla här - i like !! Inte alls som dom på privatkliniken i Skärholmen. Jag har fått ngt att dricka samt en god glass !! :)) Det kommer mera hihi. Jag är galeet hungrig och det ända jag tänker på är mat, men jag kan inte äta ngt :( Lerk ringde precis. Dom va i stan och skulle äta, ville kolla om jag skulle me - gääärna!! Men det går inte :( ohh!!!

Solen skinner genom persiennerna, skönt att det är varmt ute , synd bara att man inte kan njuta av det idag .. Ville visa er bilden jag tog men men.. Enjoy the day.. Ps. Min lillebrorsa kom nyss oxå . Vilken fin överraskning :)))

Chaka Khan!



Captured effortlessly
That's the way it was
It happened so naturally
I did not know it was love
The next thing I felt was you
Holdin' me close
What was I gonna do?
I let myself go

And now we're flyin' through the stars
I hope this night will last forever

I've been waitin' for you
It's been so long
I knew just what I would do
When I heard your song
It filled my heart with your bliss
Gave me freedom
You knew I could not resist
I needed someone

And now we're flyin' through the stars
I hope this night will last forever

Ain't nobody
Loves me better
Makes me happy
Makes me feel this way
Ain't nobody
Loves me better, than you

I wait for night time to come
And bring you to me
Can't believe I'm the one
I was so lonely
I feel like no one could feel
I must be dreamin'
I want this dream to be real
I need this feelin'

I make my wish upon a star
And hope this night will last forever

Repeat

And first you put your arms around me
Then you put your charms around me
I can't resist this sweet surrender
Oh! My nights are warm and tender
We stare into each other's eyes
And what we see is no surprise
Got a feelin' most with treasure
And a love so deep we cannot measure

Ain't nobody
Loves me better
Makes me happy
Makes me feel this way
Ain't nobody
Loves me better
Ain't nobody
Loves me better

x2

Ain't nobody
Loves me better
Makes me happy


Dan före dopparedan!

Idag har jag jobbat, vart hos läkaren och träffat tjejorna innan morgondagen. Vart på bio, fikat, käkat & shoppat =) Hursomhelst jag är otroligt nervös ooooo, men hoppas att allt går bra.

Mina kära tack för all stöd och alla lyckönskningar inför morgondagen. Jag tror jag överlever :P Är ändå galet nojjig! Jag kommer va utan nån social kontakt i 2 dygn.. I'm gonna die? But i'll be back soon my love 1ns.. Dont worrie!! Puss på er och God natt! På återseende!


My last meal... mmmm!



Sista måltiden - sen blir det att leva på piggelin i 2v!

Im gonna miss this!!


Marions!

Efter bion drog vi till Marions. Jag har nämnt det där stället förr. Ganska mysigt ställe i Hötorget.
Idag beställde vi en Oreo milkshake åt Kristina.. OMG va god den va!??!



Ser den inte smarrig ut??!!


På bio idag!


Såg denna roliga komedi med Sandra och Kristina idag =) Vet inte om vi garva mer åt filmen eller hon som satt bakom oss hahaha.. *hilarious*


Ur a jackasssss!!

Jag såg Jackass igår.. haha dom är fan helt galna. Fattar inte att dom ställer upp på vissa grejjer som dom gör.. Dom måste va rå höga, men aja det är iaf underhållande till en viss gräns.. :P


Ps.. Jag glömde ..

Jag fick äntligen igång luren här så nu kan jag blogga från min lilla telefon oxå :)) Tjohoo!!

Deppig..

Ligger i sängen.. Kan inte sova, nattdepressionen har hunnit ikapp en. Mitt huvud gör ont av alla dessa tankar. Mina ben värker av all gång... Jag vill gärna somna nu. Ska upp om 4:30 timmar :( .. En lång dag ligger framför mig.. En lång fast rolig dag! Imorgon kvar sen ska jag opereras... :/ kanske darför jag ligger här helt nervöst.. Aja imorgon mår jag säkert lite bättre :)) God natt - natt bloggisar!!

Barnförbjudet :P



Jag gillar låten, videoklippet är sämst.. Killar gillar den dock..


X Gon' Give It To Ya


Today..

Idag har jag suttit och kollat på tv, softat vid datorn.. Såg även en film (Hard Breakers).. Den va sisådär, weird faktist hehe..

Ska ta och duscha snart sen kolla lite på plastikkirurgerna sen lägga mig för imorgon ska jag tbx till jobbet :D

Ja juste, jag har nyheter... Dom ringde mig idag från sjukhuset. En riktig sjukhus och bokade tid för min operation. Inte som den där psykos privat kliniken som jag va på innan.. Hursomhelst, så ska jag opereras på torsdag.. Jaa redan nu på torsdag. Jag är super nervör :( Dom sa att jag behövde övernatta där också.. Jag har aldrig övernattat på ett sjukhus i hela mitt liv... det kan inte vara kul :( men men... Får hålla tummarna att det finns tv där :D

Nää dags för mig att sluta blogga, äta mina körsbär ( va tvungen att köpa en till burk, dom är otroligt goda) och njuta av denna kväll.. God natt på er!!



Puss!


Latin Kings..

Jag lovade att jag skulle visa er boken från igår..



Och här har Dogge signat den till min bror Alex.. eller hans bror som det står där..



Ni som gillar svensk hip-hop borde köpa denna bok. Den är otrolig bra och lättläst.
Väldig rolig info om latin kings dessutom. ;)


...

Jag vart rastlös tidigare idag och drog och sola. Jag som tänkte ta och bli lite brun men ack så fel jag hade. Solariet gick sönder efter knappt 10 min :( Fick ringa och felanmäla den, hon sa att jag skulle få sol-tid gratis, men vi får se med den saken. Det hände förra året också, och då såg jag varken några pengar lr sol.tid som hon lovat.. Fast dom precis bytt ut nya solariesängar :S Hursomhelst så va det skönt att gå ut fast det va kallt.. Tog en promenad till Kärrtorp sen hem till mamma. Satt och snacka lite. Dom visade mig lite saker dom köpt och berättade om brorsans konsert idag. Dogge va där, och självklart skulle morsan snacka lite med honom *asg*sen började farsan prata med han.. Man tänker vad har mina päron gemensamt med Dogge Doggelito haha..?? Tydligen va han hur trevlig som helst, och även farsan digga honom. Min farsa har svårt att fatta tycke om nån men Dogge klarade sig :P

Jag visar sen boken min lillebrorsa fick av han.. Sitter nämligen och kollar på National Treasure på kanal 4. I love that movie.

Har suttit och snackat lite med min älskling.. *saknar* Två månader kvar!! Och tidigare pratade jag med söta NatiLati.. Vi satt och spela några spel. Dagens underhållning :D That was fun..

Jag skriver senare nu börjar filmen.. Puss på er!

Chill-söndag!

Idag har jag bara tagit det lungt, städade hela lägenheten. Sitter och snackar med Natti nu på skype. Vi håller på och fixar lite roliga bilder på oss via funtasticface .. Haha!!  Jag ska ta och fixa lite mat snart, får se vad jag gör :)) Sen blir det väl film lr ngt ...

Hoppas ni haft en mysig söndag =)


Sommaren..

Jag längtar fortfarande... Vill att den ska komma nu nu nu på engång. Gud vad jag älskar sommar, men vi lär vänta lite till, eller länge till men tanke på att våren inte är speciellt bra :( Det snöade häromdagen, jag höll på och fälla tårar! Varför kan inte den förbaskade snön smälta nångång. Nu jävlar får det vara nog!! Tycker man iaf..

Jag sitter och kollar på semester bilder från förra året. Gud så kul man hade. Jag och min kusse flydde ifrån Sverige. Vi sa inte till ngn vart vi skulle, eller hur länge. Vi försvann helt enkelt i två veckor, utan ett ord till nån. Drog på rehab vilket vi behövde båda två. Haha så kul det va när folk började undra vart vi va, om vi levde eller ej haha.. Många blev oroliga, men ah.. det va inte förrns då (tydligen) dom insåg hur mycket dom behövde oss.. 

Det hela började med att vi hade tråkigt en dag, gick in på Apollo och bad dom ge oss en resa till morgondagen. Helt spontant sådär. Jag älskar spontanitet. Man vet inte förrns just då att man lever livet. Hursomhelst så fick vi veta att vi skulle åka till Kefalonia.. Kefa vadå? Haha Katz första reaktion va "det där låter kefft, ska vi verkligen dit?!" Jag: "Jaa vad kan gå snett, det är Grekland vi snackar om." Alla vi vet hur vackert det är i Grekland så jag tvivlade inte en sekund på att det skulle vara (nu väljer jag hennes ordval) kefft.

Och ja jag hade rätt (ovanligt va?, haha) Det va otroligt vackert där nere, speciellt på kvällen då man hade underbart utsikt från berget ner mot havet, mot Zakynthos. Det blev aldrig nån Zante för oss, vi pallade aldrig ta oss till båten för solen va så stark, så vi ville mestadels ligga på stranden, fast vi upplevde massor.. Anyways.. Här är några bilder ifrån Kefalonia!



Det va soligt när vi kom och DAG? Vi satte oss på bussen, så kom solnedgången från ingenstans?
Haha - men vackert ellerhur?



När vi kom till hotellet vare bara sova som gällde..
Äventyret fortsatte dag två. Vi skulle ta oss ner till stranden. Haha ni anar inte vilken nedförsbacke det va.
Fatta sen när vi skulle ta oss hem? :p



Ja vi skulle ner dig :D



Där står jag och undrar åt vilket håll vi ska gå..



Halvvägs ner vart vi helt utmattade.. Första bästa restaurang?!
*Leta, leta*
Tillslut hittade vi!

Jag beställde ett glas vatten och min kusse beställde en stor Coca- Cola..
Det här fick vi.. Man ba ? hahahaha!



En halvtimme - timme senare hittade vi äntligen till stranden..



Helt blekta sådär - men fin utsikt!
Och man kan se Zante på bilden!

Efter ett tag märkte vi att det va nudist strand så vi fick fly därifrån haha!
Varför vi inte märkte ngt innan undrar ni?
Jo, för det va ingen där förrutom vi två i början.

Vi va uppe med tuppen, sprang ner direkt till stranden,
fast det tog hundra år men men..

Såhär såg det ut på den andra stranden..



Frulle på stranden. Det kallar jag lyx!
Vi hittade supermysig restaurang mittemot..

Det vart självklart en Sex on the beach på menyn..
Klockan nio? Eh, jag försökte vakna till liv haha!!



Efter flera timmars solandet var det dags att gå hem..



Väl hemma upptäckte vi att solen va starkare än vad vi trodde.. Ops!



Aj aj aj..

Här kommer lite fler slumpmässiga bilder..

Vi bland moln.



Och ja, vi stog faktist bland dom.



På andra sidan Ön ser man Ön's Alcatraz.



Fina moln



I bussen - mot Fiskardo bland moln.



Vissa filmade. Dom kunde säkert inte tro sina ögon att vi va bland moln. Så högt uppe på bergen va vi.
Fast det va absolut inte kallt, inte alls som det är på Himalaya tex :P

Fiskardo



Fiskardo ligger på den norra sidan av Ön Kefalonia. 54 km ifrån Agrostoli som är Ön's huvudstad.
Många kändisar har sina hus där, bl.a George Clooney, Penelope Cruz, Johnny Depp, Madonna.
David Beckham brukar hyra stugor där. m.fl

Vi hade hoppats på att se glimt av någon kändis, men dom brukar oftast komma dit under aug/september för då är vädret som bäst där.
Det är ganska dyrt i Fiskardo. Nästan som i Sverige fast det är en lite mysig fiskby.
Flera av invånarna kunde svenska, vilket jag blev förvånad över =)

Jag tyckte att Fiskardo va otrolig vacker. Dens hamn va något utöver det vanliga.
Dessutom är det den enda byn som klarade sig undan den hemska jordbävningen år 1953.



Jag försökte se några fiskar nere i hamnen, men utan framgång
Då kom den snälla servitören fram och gav mig lite bröd..





Haha vart kom alla fiskar ifrån?
Jag såg bara en fisk från början..



Efter Fiskardo drog vi vidare till en annan fiskby. Minns dock inte namnet på den :$





Sen var det dags för grottan!



Ni undrar säkert vad vi gjorde i grottan.. men vänta ska visa er hur vacker den är..



Det finns flera historier om denna grotta.
Jag vill gärna berätta dom för er. Jag blev helt kär i ena berättelsen,
men jag spar den till er, ifall ni åker dit så får ni veta.
Vilket jag starkt rekommenderar att ni gör.



Titta va fint och rent vattnet är. Vi såg varrenda sten som låg på bottnet. Ändå vare mer än 60 meter ner.

Sen vare dags för kristall grottan. Kristaller och Kryptomer lr vad det nu va haha..
Jag kommer inte ihåg så mkt, va typ medvetslös när guiden berättade eftersom det va över 300 trappsteg ner :(





Såhär såg det ut där inne..



Jag va tvungen att röra haha!
Det va omöjligt att motstå..

Jag kan säga att det inte luktade direkt gott där nere men det va svalkande och skönt, med tanke på hur varmt det va där ute =)



Den grekisk ortodoxa kyrkan.
Sjukt vackert där.



Sen var det dags för lite vinprovning.
Jag dricker inte vin, men smakade deras egna. Det va inget för mig, men ännu en upplevelse.

Väl hemma bjöds det på grekisk folkdans, Zorba.





Konstigaste blomman? jag sett.. Den va galet hård oxå.



I Agrostoli bjöds det på kakor, frukt och drinkar..







Världens godaste kexkaka!

Vi hittade även en strandsatt val... hihi..



Och en Ås(n)a-Nisse



Sen chillade vi mestadels vid poolen, när vi inte låg på stranden dåra..



Vi hittade två underbara g(ö)ttlänningar där!
Anna och Sophia - två super roliga tjejer som vi hade skit kul med!




Ja det va allt om Kefalonia -2010-

Det va nog bland dom bästa resor jag gjort förrutom då jag åkte med mitt ex till Montenegro. Vi hade minst lika roligt, men min och Kattis resa va ingen direkt party-resa, lr kärleks-resa utan en helt enkelt rehab-resa.
Sånna behövs fler utav.

Ni som inte vart på Kefalonia borde åka dit omedelbart. Finns så mycket fint att se och uppleva.
Denna Ö har otroligt mycket att erbjuda och folket är otroligt snälla =)


Hahahaha!!


Såhär kan det se ut när en viss Pivke torskar sitt game :P


Trötter!!

Shizzez va trött jag är, vaknade för tjugo min sen. Va uppe till halv fyra inatt, jag kunde inte somna :( Ohh!! Jag får inte vända på dygnet nu när man snart ska börja jobba igen.

Solen är borta, det är molnigt ute *snyft* ska ta och hoppa in i duschen snart ville bara säga god morgon till alla som vaknat lite senare idag hehe :p


Please Give!



Efter att jag badade och pratade lite med DZ så kollade jag på denna film.. Påbörjade med den för nån dag sen men glömde totalt bort att jag aldrig såg hela. Det är nämligen så att jag brukar kolla på filmer på kvällarna för det mesta, eftersom jag hinner däcka där emellan så jag hinner aldrig se klart dom utan får fortsätta att kolla på dom dagen efter eller så fort jag har tid, som nu dåra..

Please Give va bra, inte världens bästa, men den va bra. Sevärt? Javisst!

Nu ska jag ta och kolla på denna.. Hoppas den är lika rolig som dom andra.

 


Lördagsmat!



Jag lagade en krämig pasta med fetaost och vanlig ost..
Rödlök, coctailtomater och sockerärtor, samt lite olika kryddor.
Äter man inte kött så räcker det med detta, men eftersom
jag är ett stort fan av kyckling så jag la även kycklingfile bitar i.
Smarrigt värre!


Lördag!

Storstädning på G..

Har inte mycket att säga om idag förrutom att jag har världens magont och att mina planer som jag hade för idag vart förstörda av en viss fis! Så det blir väl att dega hemma.

Familjeträffen idag orkar jag inte gå på.
Känns som om jag kommer mörda ngn där så bäst att stanna hemma ikväll.

Hoppas ni har en trevlig helg iaf..


Våfflor! <3

Våffeldagen idag - jajamensan! =)

 

Yummie... Jag är grym ibland haha!


Fullspäckad dag!

Imorse drog vi allihopa till Skärholmen. Jag handlade massor med saker trots att jag hade begränsat med tid. Skulle nämligen vara i stan klockan tre och möta Walle. Efter att jag mötte upp honom drog vi till donken och åt vår efterlängtade McFlurry Oreo.. Gud så gott det va!



Efter vår lilla glass-fika så drog vi till H&M. Jag köpte ett par svarta loafers och kollade runt lite.
Därefter drog jag till Atlantis. Va tvungen att snacka med dom då min madrass blivit förstörd!
Guuuuuuuuuuuuuud va jag är ledsen!
Min vackra underbara hundratusenmiljonerkronors madrass!! :(

Efter vår lilla träff drog jag och köpte ett par svarta stövlar!
Det är alltid bra att ha gummistövlar.
Vi bor trots allt i Sverige och som vi vet så går det inte att lita på svensk väder!

................................

Part 2 of this day!
............................

Jag mötte upp min kusin som jag inte träffat på 27 år.
Jag hittade han på FB, haha vilken tur att FB finns da!
Det va spännande, men samtidigt skit kul.
Jag är glad att jag hitta han! =)

Skulle möta ett par andra kompisar, men jag va helt slut så det fick bli en annan dag.

Nu sitter jag och pratar med söta Natti så jag får blogga lite mer sen! Puss <3


Bakdag!

Jag vaknade tidigt, åkte till Kristina. Vi tog en lång promenad i de kalla vädret. Gud va vi frös, och båda hade tunna jackor. Haha solen lurade oss! :( Vi promenerade till affären, handlade osv.. Åkte hem till henne och fikade. Sen åkte vi och hämtade hennes dotter.. Åkte tbx hem till henne - riktigt road trip! Vi började baka våra s.k delikatesser haha... Det tog ganska lång tid då vi tog massa pauser och gjorde annat emellan.. Här är iaf resultatet av det vi gjorde..



Hasselnötsmousse, banan och choklad med grädde på toppen!



Sen har vi Kristinas Banan Paj med vaniljkräm, nougat och grädde!



Före och Efter



Den va så goood så Milan åt upp halva plåten! Haha ;)


!!!

Gick upp för en timme sen, ligger i sängen och snackar med Dz. Jag funtar på att dra och träna, men det känns så skönt att bara ligga här.. Ska ta och ringa min kompis snart o dega.. Solen skinner förfullt.. Juppie!! Vad ska ni göra idag??

Världens vackraste kvinna - död :( !

Mamma ringde mig nyss och berättade att en utav mina favoriter dött . Ännu en! :( R.I.P Elizabeth Taylor. Hon va så otrolig vacker, in i det sista. Hon var en extraordinär kvinna. Real beauty!


Det finns inte många människor som henne.



R.I.P!


Komedi!

Jag är ett stort fan av komedi filmer.. Så ikväll blir det ingen mindre än The Hot Chick.. Jag älskar Rob. Han är helt sinnessjuk haha!


The bucket list!


Såg denna film igår kväll - vet att den är lite gammal men den va otroligt bra. Det är verkligen en sevärd film!
Jag blev väldigt rörd i slutet, tårarna kunde inte sluta falla. Älskar sånna filmer, när dom berör en.

Livet är för kort för att sluta leva.

Vill man göra något så ska man ta och göra det för vem vet hur länge man lever. Och självklart vill vi juh alla uppleva det vi vill göra innan vi ... lämnar denna plats. Eller?!


To -da -ey!

Idag va jag hos min läkare. Jag älskar att gå till henne, vi satt och prata, jag fick massa övningar som jag skulle göra - och förhoppningsvis håller jag mig till vårt plan annars kanske jag aldrig blir frisk, vilket jag hoppas att jag blir!!

Jag mötte upp mina två älsklingar. Tog en runda på stan. Sen va vi och fika. Nu är jag hemma, väntar på att Vic ska bli klar så vi kan ta en promenad runt här.. Jag älskar kvällspromenader, dom är helt underbara. Jag behöver frisk luft - NU!? :D


John Chris Coffe!

Det va faktist första gången jag va där idag. Super mysigt cafe, och asgod mat? Ni som inte varit där borde ta och göra det.. Jag och Z beställde bulgur blandat med grönsaker samt kyckling, medans min fru tog pasta med fetaost.. Den knäckte! Jag ångrar mig att jag inte tog den också.. Himmelskt gott!



Såhär såg det ut!



Mums!


Älskling <3

Min vackra fru.. Volim te!


.. Dubbelt upp ...

Den serbiska versionen...



Den grekiska versionen..



Vad tycker ni?? Vilken är bättre?? :D


This day..

This day is almost over... Jag känner mig fortfarande yr och illamåenden vägrar försvinna, men huvudvärket har svalnat. Har dock fortfarande ont , men förhoppningsvis är den borta imorgon. Jobbigt att ha huvudvärk i flera dagar i streck nu :( Halsen mår fortf kasst!

Jag vaknade tidigt imorse, låg i sängen och dega. Försökte piggna till, men när man är sjuker så går det lite långsamt. Kollade klart på filmen "Allt om min buske" Sjuk film.. Gick upp o duschade och fixade mig.. Mina päron kom och plocka upp mig sen drog vi till S:t Capio sjukhus. Dom gjorde en halv undersökning idag, ska tbx dit nästa vecka och göra resterande av min undersökning =) Jag gillade verkligen min läkare. Han va gammal, men han förstog exakt vad jag går igenom och förhoppningsvis kommer han hjälpa mig med min smärta, så den dämpas så jag kan återgå till min träning som förrut. *woho* The time will tell..

Efter läkaren drog jag och Kristina på en liten promenad i närheten.. Jag va tvungen att äta innan jag svimma så det blev en hälsotallrik. Yummie!


Gott va?

Vi åkte och hämtade hennes dotter. Påvägen dit köpte vi massor av klubbor! Jag älskar klubbor!



Dessa va kvar när jag kom hem..



Yummie yummie!



Haha - ja, jag har rosa och lila läppstift!

Jag hade tråkigt! :P

Har precis kollat klart på Desperate H. och mitt huvudvärk har börjat komma tbx så ska ta och lägga mig..

God Natt!


Himlen är oskyldigt - ROSA!

Min kompis smsade och sa att jag skulle titta ut genom mitt fönster. Jag gick på balkongen, tänkte ta frisk luft och kolla.. så såg jag den finaste himlen! Helt rosa sådär - oh underbart!


Hunk of the day!


Att ta en för givet!

Vart ska man börja?? Vad ska man säga... Ja, jag vet inte, jag önskar bara att alla människor va likadana som en själv, fast det går juh inte. Man ska inte bry sig vad andra människor gör, men när det är ens nära, ens familj, ens vänner...då.. När dom börjar ta en för givet så är det väl försent? Folk förväntar sig alltid att man själv ska höra av sig till dom, att man ska göra det ena och det andra.. PLS! Det är slut med detta. Man ger alla en chans gång på gång och dom börjar ta en för givet och tror att man alltid kommer att vara där. Visst man ska juh alltid vara där för varandra, oavsett vad, men när man får en spark i ansiktet så är det försent.

Det är svårt att hitta vänner i dagsläget, och ännu svårare att lita på folk. Darför ska man inte lita på någon annan än sig själv, oavsett vad. Man kan lita på sin familj och sina vänner,men till en viss gräns, för i slutändan sviker dom dig ändå.

Jag är fett trött på alla människor, som ljuger, döljer saker, och skiter i sina vänner & familj.. Vet ni vad - GO F*CK YOURSELFS!



.......

Ligger i sängen, har världens huvudvärk. Jorden snurrar galet snabbt, men mitt huvud snurrar snabbare. Jag mår så illa? Min hals är svullen, jag kan knappt andas då min näsa är täpp uhh! WHYY!? Jag måste hålla mig inne i två dagar så jag blir frisk för sen har jag semester och jag orkar verkligen inte ligga hemma och va sjuk då. Har så mycket att göra, så mycket jag måste hinna med :(

Såg ni månen igår? Visst va den vacker. Guud va stor den va!! Men vacker somsagt.. =) Mamma kommer förbi snart med soppa, hihi!! Sen blire väl att fortsätta ligga i sängen hela dagen. Kanske se nån rulle lr ngt.. om man orkar, för just nu känns det som om jag blivit påkörd av en lastbil. =(

God Natt..

Jag har inte orkat skriva något inlägg idag då jag inte mått bra och har bl.a. världens huvudvärk och yrsel. Ska ta och sova och försöka krya på mig så.. God natt bloggisar puss på er!


Lördag - full rulle!

Klockan är snart tio och jag har fortf inte lagt mig. Jag har vart vaken hela dagen känns det som. Full rulle idag me. Jobbade hela morgonen, drog och käka med Katz på Cafe Albert en stund, sedan begav jag mig till Östberga. Chillade med Maggisen och Kristina. Fikade och åt massa goda pannkakor. Nu är jag hemma, ska ta mig ett bad, och somna direkt - i hope. Jobbar imorgon så måste hålla ut annars lär jag väl somna på jobbet..

Hoppas det finns tårta kvar på jobbet så man kan få äta :D Vår kära kollega ska nämligen sluta så det va dags för ännu en tårta, och förrigår fyllde nån år så det va tårta då me.. Tårtor varje dag.. sen undrar man varför man aldrig går ner i vikt haha. Näää det får va slut på tårtätande ett tag framöver.. =/ Man vill juh inte se ut som miss Piggy...

Nää nu är det dags att sluta blogga för idag..  Natti natt sötisar!



- Hot hot hot -

Undrar vem har påminner om.. Vet ni ;P


Friday it is..

Woho its friday.. men för mig är den strax över. Jag ska ta och lägga mig snart då jag måste vakna galet tidigt imorgon bitti och fyra dagar framöver.. =( *BUHU*

Vaknade tidigt imorse. Mötte upp Emilia på söder, drog och fika på Fotöljen. Efter vår trevliga fikastund drog vi hem till henne ett tag, därefter drog jag och träna på SATS.. Efteråt tog jag en runda i Ringen. Handlade lite sedan begav jag mig till moder min.. Tog det lite lungt med henne, käkade osv, sen tog jag en promenad hem i dagens underbaraste väder..eller inte. FYFAAN FÖR SNÖN! Att den är tillbaka IGEN.. USCH???!!!! HATAR SNÖÖÖ!

Tog världens längsta bad idag, såg ut som ett russin när jag kom ut, helt skrynklig sådär hahaha.. Nu är jag återställd :P Dags att sova.. God Natt - Puss på er! 


R.I.P!



Music and me... R.I.P.!


<3



I want these even more.. Tror jag bloggat om dessa förr, men jag älskar dessa skor och va bara tvungen att visa dom igen!


Silver skor!

I want these silver shoes so bad!!


I feel the magic between you and I



I've been meaning to tell you
I've got this feelin' that won't subside
I look at you and I fantasize
You're mine tonight
Now I've got you in my sights

With these hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I

I wanna hold you so hear me out
I wanna show you what love's all about
Darlin' tonight
Now I've got you in my sights

With these hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I
I've got hungry eyes
Now I've got you in my sights
With those hungry eyes
Now did I take you by surprise

I need you to see
This love was meant to be

[SOLO]

I've got hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I
I've got hungry eyes
Now I've got you in my sights
With those hungry eyes
Now did I take you by surprise
With my hungry eyes
I need...
Hungry eyes
Now I've got you in my sights
With my hungry eyes

Impuls köp.

Jag är beroende av shopping.. Har blivit det IGEN!
Inte bra!
Rånade mitt sparkonto som är absolut förbjuden att röra och köpte dessa! :P



I love them..

Nu ska jag ta och bada lite, va så kallt idag. Jag som va vårklädd.. Nääej, det är inte dags än hörrni!


Stress...

OMG! Ni anar inte vad som hände mig idag.. För första gången i mitt liv så försov jag mig till jobbet. DET HÄNDE BARA INTE? Kaos!! Jag skulle öppna halv sju, tror ni inte jag vaknade fem över halv sju.. Fick ringa mamma och be farsan köra mig DIREKT till jobbet! STRESS!

Jag kom fram vid sju, men vissa kom inte förrns kvart i åtta så kunde ändå inte öppna utan dom.. Aja allt löste sig till slut...... Tills det va kaos i butiken.. Ännu engång STRESS.. Det känns som om det varit kaos hela veckan, men det är bara för det är massa nya och vi som jobbar där en längre tid måste göra vår jobb samt hjälpa dom - fett stressigt.. Anyways, jag drog ifrån jobbet tjugo i fyra fast jag egentligen skulle sluta två.. Lika bra och stanna när man endå försovit sig i 30 min...

Sjukaste idag, jag snackade med en kund idag via telefon. Mitt i alla ärende, så får man höra "har du facebook..?"
Haha och mitt roliga svar - vad är det för dum fråga, klart jag har.. Vem har inte det?
Kunden: Kan jag få den?
Jag: Nej? Haha driver du?
Han: Nej? Okej, jag hittar dig själv eftersom du inte säger vad du heter där.
Jag: Lycka till!! *asg*
Han: Vad sa du att du hette nu igen?
Jag: HAHA Driver du?? Mitt i allt?? HAHAHA Hejdå.

Jag kunde inte låta bli och garva. Han måste ha trott att jag vart galen lr ngt.. Vilka människor det finns, helt oblyga.. Dom raggar även när dom håller på med viktiga business.

Efter jobbet drog jag förbi Emil och hälsa på en snabbis. Va helt död, men eftersom han inte va där igår och jag ändå va vid hans jobb, varför inte gå dit o säga helluuu.. Han försökte göda mig haha, tog med mig hem mat ifrån han. Sjukt gott!



Va fint såsen skimrar.. Man kan tro att det är guld-sås! *ASG*

Påväg hem stog en man vid tuben och drog i folk och bad om pengar. Är det världens undergång nu också? Ska dom börja dra i oss också och be om pengar? Damn!

När jag väl kommit hem, satt jag och kolla lite på tv, surfade, sen slog dig mig att jag måste åka till stan och köpa en grej.. Ni får se vad jag köpte i inlägget efter.


Ännu en dag..

Idag när jag kom till jobbet så var det kaos IGEN med alla kvitton.. I'm losing my mind soon.. Jag orkade inte hålla på och rätta felet halv sju på morgonen, vem orkar ens hålla sina ögon öppna då.. haha.. När allt va klart så gick jag och köpte nya dukar till jobbet, rosa och helt underbara. Köpte även med tårtor till kontoret eftersom vår egna Davide fyllde år. Det vart en Janosbananos tårta samt en Sachertårta. Jag gillade Janosbananos tårtan mer då den va flyffig och fylld med bananer och chokladkräm medans Sachertårtan va bara en vanlig chokladtårta, kladdliknande fast hård grej med hallon i.. Njää jag vet inte den va för tung bara.. Tre tuggor räckte, medans jag proppa i mig Janosbananos.. Vilket roligt namn *haha*



Janosbananos (bilden ovan) och Sachertårtan (bilden nedan)



och mina bitar..



Gott som saataaan!!

Efter arbetspasset drog jag till gymmet. Jag tränade i 1½ timme och förlorade 800 kalorier.. Det är knappt en tårtbit men jag är på god väg haha :P
Tog en liten promenad sen så gick jag och dega lite med Al-x.

Nu blir det en film här innan man däckar. Är galet trött så vi ska sova..


The green night..


Jag ska ta och titta på The Green Hornet nu innan jag faller i dvala. Ska upp kvart i fem imorgon. Jobbet väntar samt träning så god natt folk - have a green night, cuz i will! *haha*


Vår vår vår <3

Idag känns det äntligen som vår! Solen skinner förfullt och det är PLUS FEM grader.. WOHO!?

Sov knappt två timmar inatt, jag vet inte vad det är med mig och mina sömnproblem :( Har jobbat klart för idag. Drog till Panda med Marian efter jobbet, satt och snacka lite sen så fortsatte jag mot stan. Tänkte köpa hårfärg men hittade inte just den där färgen jag behövde där, så är hos mamma nu. Väntar på att dom ska komma hem så att dom kan köra mig till affären. Orkar inte gå, känner mig helt lat haha. Dessutom har jag tjockjackan på mig och det är sååååå varmt, tänkte skippa den då jag får skjuss...

Ska man färga håret idag eller imon är min fråga.. Orkar jag verkligen göra det idag? Hmm.. Är juh så himla trött, längtar redan till min säng och klockan är bara  fem =/ aja.. nää nu ska jag ta och försöka få tag på dom.. skriver senare.. - XxX -

God Natt..

Dags att sova, ska upp halv sex imorgon. Fixa frulle, dra till jobbet osv.. Hoppas man överlever dagen.. Min snygging väntar så ska krypa ner hos han nu... Hahaha wishful thinking :D God natt alla..


RSS 2.0