FyFan!

VA JOBBIGT DET ÄR ATT VARA SJUK! =(
HATAR HATAR HATAR DET VERKLIGEN!


LipBalm..



Får jag bjuda på en cupcake? Eller kanske en glass? Nu finns det alla slags möjliga läpp balsam. Hur söta är inte dom? Har testat flera, visst dom kanske är inte hur bra som helst, men vem bryr sig :D  Vet dock inte vart man kan hitta dom skimrande fina labello läpp balsam. Någon som vet!?


Badankan!

Den klassiska badankan har utvecklats. Finns i flera hundra färger känns det som, men till vilken nytta!? Helt ärligt, jag har haft en badanka i flera år. Inte en enda gång har jag använt den :S Varför köper folk sånna!? Visst är dom söta, men använder ni dom verkligen VARJE gång ni badar!? Skulle inte tro det va...


:( Me so saaad!

Dumma dumma dumma läkare, har fortfarande samma problem och återigen har jag vart hos läkare. Har fått ny medicin, fick sluta med mina rosa piller för jag vart bara värre utav dom :( Dom nya är blå, wtf!? Värsta candy pill baren man har fått :S Jag känner mig som en testkanin. Dom tog prover idag, jävla ketchup vampyrerna. Jag HATAR blod! På torsdag ska jag lämna 10 andra prover :( Dom försöker komma på varför jag har så ont som jag har. Min mage är elak mot mig!!! Nää nu ska jag gå lägga mig ska upp halv 5 imon bitti.. Natti natt ppl! <3

S.




<3


Helgen..

Det här va det skönaste helgen på länge. Har vart ledig i tre dagar, vilket har vart assss skönt! =) De inte ofta man får vara ledig sådär. Oftast är det en dag, två som max som man får va ledig. Slutade jätte tidigt i torsdags så jag drog till Ikea och storhandla med mamma. Köpte massa saker bl.a kuddar, täcke, ljus, vas, ram, tallrikar, glas osv. I fredags och igår va jag i stan och handla kläder. Köpte Mc skinnjacka, skinnkjol, lårhöga stövlar, svarta stövletter, massa andra ljus, och några andra saker. Åkte förbi Sickla idag, tänkte köpa en taklampa och en spegel, blir galen utan ljus men det vart en kaffebryggare istället och ännu fler ljus. Jag är ljusgalen :D Har alla möjliga färger och former.

Va även på Calvin Klein casting igår. Tvingade min kille plåta sig för deras nya underkläder, men tjockisen banga i sista sekunden. Iofs jag hade nog också gjort det. Det va inte direkt bra planerat. Det va massor med folk runt omkring. Vem vill klä av sej butt-naked framför alla!? Senare på kvällen var jag på inflyttningsfest hos en kollega. Hennes lägenhet va sååå mysig och enorm. Större än mitt *avis* Men jag är super nöjd med min lgh. Det va jätte trevligt. Tack för inbjudan P..

Ska ta och vila lite, har haft gäster hela morgonen, lagat massor med mat, tyckte att det va dax att ta en liten powernap nu. Ska åka förbi Länna senare med farsan och kolla ifall BoConcept har min spegel. Later.. XoXo

 

 


Tråk..

Sitter på jobbet och längtar tills jag kommit hem. Vill ba lägga mig ner och vila. Ät jätte trött, dessutom har jag världens pms. Satans vad ond det gör. Fick nån smärtstillande av läkaren igår, men dom hjälper inte. Gulliga är dom dock, självlysande och rosa =) Riktiga tjejpiller *hihi* Idag kom Ken Ring förbi jobbet. Brukar ofta se han här. Gullig är han. Undrar om hans nya skiva är bra? Någon som lyssnat på den?

Imorgon kommer en riktig höjdare hit. Jag älskar hans musik.. Får dock inte avslöja vem det är.. Kanske lite senare eller något ;) U would die if you knew.. Anna Anka är på Sverigebesök. Hon bor på Grand Hotell.. Om ngn vill se en glimt av henne, inte för jag tror att någon vill göra det. Hon har typ fått hela Sverige emot sig.. HAHA i wonder why!?!? :P

Nä nu ska jag återgå till jobbet.. Slutar om 3 timmar *buhu* I want my beeed!! See ya soon.. XoXo


Gårdagens Auktion!

Gårdagens Auktion va lyckat. Väskan jag ville ha nedanför såldes för 28.000 kr. Lyllos kvinna som fick den =) Originalpriset är från 60' sek. Så det va en riktig kap!
Chanel dräkten såldes för BARA 7000 kr. Det va juh ingenting. Snygg va den också =)

Auktion i Stockholm!

Idag är det för första gången fashion auktion i Stockholm. Du kan hitta allt från Christian Dior, Hermes, Louis Vuitton, Yves Saint Lauret till Chanel. Fanns många fina kavajer, väskor, accessoarer. Bl.a denna fina Hermes väska:


Utgångspris: 7-8000 kr.

Vill ni vara med och buda, men har inte chansen att gå dit!? Då kan ni gå in på www.auktionsverket.se eller ringa ett samtal och vem vet... DU kanske blir den lyckliga ägaren av denna fina Hermes väska.



Meditation..

Va på sjukan idag. Har haft otroliga magsmärtor. Väntade i 1½ timme på att läkaren skulle kalla in mig, men hon hade glömt bort mig :S Trotts att jag gick till receptionen flera ggr och bad dom kalla på läkaren så kom hon aldrig. Får göra ett nytt försök imorgon. Jävla mensvärk. Så jobbigt asså.. Hatar att va tjej ibland just pgr detta. Iaf, hörde att yoga skulle vara bra mot detta. Man slappnar av osv... Va där idag med Emily. Det va första gången för oss båda. Kul vare, dock lite lugnare än vad vi hade förväntat oss. Vi hade hört så mycket om hur det skulle vara osv, tyvärr stämde inget haha.. Läraren va helt flummig. Det måste ha vart alla rökelse han sniffat in. *asg* Det va mest andnings övningar. Å ena sidan vare bra eftersom jag hade otroliga smärtor men å andra sidan ville man juh lära sig mer. Vi kan juh liksom andan in och ut när vi vill haha :P Jag skulle gärna tänka mig och gå igen fast hos någon annan. Visserligen hade han 30 års erfarenhet, men det märktes inte. (ond jag är) =] Nä nu ska jag återgå till Hollywoodfruar och Anna Ankas gräsmatta.. På återseende! XoXo



Belysning

Jag har fortfarande inte hunnit köpa en taklampa. Har två stycken att välja emellan. Båda är svarta. Ena är rund den andra är en ljuskrona. Väldigt fina båda två, men får man verkligen mycket belysning med dom? Det såg inte ut som det. Min lägenhet är väldigt ljus av sig, men nu när vintern kommer så faller mörkret snabbare än vanligt och då är det bra att ha en lampa. Har många bord- och golvlampor men som sagt, jag saknar en taklampa. Googlade runt lite och fann en taklampa som jag föll för. Kanske vare kärlek vid första ögonkastet? Jag tror nog det *haha* Har nog inte sett något vackrare än denna. Fanns många olika design, men den här va nog den finaste. Den skulle nog dra till sig alla blickar i rummet. Eller vad tror ni?

 

 


Bok..

Juste, fick en boktips av min kära kollega idag. Har börjat läsa den lite. Verkar va en grymt bra bok. Det är en dagbok som Nikki Sixx skrivit. The Heroin Diaries: A Year in the Life of a Shattered Rock Star heter den. Read it!


Cp dag idag..

Dagen började inte alls bra! Fick min j*vla m**s :( Har känt mig helt cp hela dagen. Orkat knappt göra något. Det gick inge vidare på jobbet heller. Höll på och mörda flera kunder :( Satans PMS :( Och ont gör det också.. Arg ee man :S Har gjort stuvade makaroner nu med falukorv och lite sallad. Ska äta sen ska jag ta en ipren och gå och lägga mig. Förhoppningsvis går det över *hoppas*. Måste bli bättre tills imorgon. Ska träffa E & M. Vi tänkte gå pröva på lite Yoga. Ska bli kul =) Måste gå förbi en butik innan och köpa ett par skor som Lindoosh lämna åt mig. Hann aldrig gå dit idag eftersom jag satt fast på jobbet hela dagen *huhu* Hoppas bara dom sitter som dom ska. Ska gå och göra mitt nu.. Later! XoXo

Boktips!


Ni måste läsa den. Den är såååååååååååååå bra. Den berör en verkligen. Bland dom bästa böckerna jag läst. En gripande historia om en ung tjejs liv - om hur hon överlevde mot alla odds.


My love affair with my shoes..


Some of my love.


Borta bra men hemma bäst.

Finns inget bättre än att  komma hem, ta en varm bad och ba slappa efter en lång arbetsdag. Är jätte trött. Har inte sovit ngt inatt :( Satt och kolla på film med tjockisen min. Dumpa honom hette den. Den va verkligen bra (tyckte jag) och precis när man börjat komma in i själva sömnen så ringer alarmklockan. TYPISKT! Det finns inget värre än det där ljudet. Har bytt det flera gånger, men man tröttnar så snabbt =S Finns det någon där ute som kan rekommendera en bra alarmsignal? Just hollaaaa ;)

Har gått runt halva stan idag, på jakt efter en jacka som jag velat ha, men alla små storlekar är slut :( Fanns ba strl 42 kvar :S *BUHU* Hittade dock ett par skor som jag vill ha, svarta, lårhöga, mocka. Skit läckra! Måste köpa dom, men behöver jag verkligen dom!? Har runt 150 par skor plus lite till. Dom får knappt plats i min lilla lägenhet :( Har mer än hälften i källaren och hos morsan. Skönt det va då man bodde hemma hos päronen. Egen klädkammare och allt. Jag hade hur mkt grejer som helst där, nu finns det knappt plats för 50 par. Jag får önska mig typ en Glommen no 7 garderob i julklapp lr b-day present.. Vill så gärna ha en stoooor garderob med skjutdörrar av speglar. Dom är vrål snygga! Typ som denna:


Va tycks???


<3



Ni som missade dom förra helgen har en till chans att se dom söta grabbarna live. Nämligen den 4 dec på Hovet i STHLM. Deras nya skiva är sååååå bra :D
I want it...... that waaay haha :D
Undrar vad Markus kommer att tycka om dom den här gången? :P


God Morgon!

Guu' så trött jag är. Sitter på jobbet, inte en enda kotte syns. Det är juh trotts allt lördag.. Dom flesta har varit ute och festat eller gjort något annat kul. Uh jag minns inte sist jag va ute och festa ordentligt. Va iofs på Collage en stund i fredags, träffade mina älskade Backstreet Boys, men innan dess hade jag inte varit ute på år och dar. Jobbar juh för det mesta så man hinner inte göra ngt.
På tal om ingenting, sitter och läser lite på aftonbladet. Jag håller juh på och blir galen. Sens Hollywoodfruarna sändes har dom ständigt pratat och skrivit om Anna Anka. Who ha **** is that liksom!? :S Jag såg första avsnittet och dom andra två va sååå mycket roligare att kolla på. Hon är en dötrist gammal kvinna som inte vet vad hon snackar om. Undrar vad som försiggår i hennes huvud och inte nog med allt, nu vill hon bli politiker också. Ska man skratta eller gråta!? Kvinnan lever i en fantasivärld. PLz kom ner på jorden =)


Nää hörs sen hejsvejs ;P


Sweeetness

 

Pink and sooo Q-t


Vill haaaaaa...


Geee miiiig, Den ee såå sööööööt <3 Me love!!

Something old - something new..

Bröllopstårta - Old School.. Coolt men som bröllopstårta? Nej tack..


A b-day present. Iphone cake - New School!


Yumyum gimmie some..

Home Sweet Home..

Äntligen hemma! Har jobbat hela dagen, är utmattad! Vill inget hellre än att gå sova, men det går inte.. Har fortfarande världens huvudvärk :( hjälp! Har jobbat ihjäl mig idag känns det som. Det enda jag ser framför mig är massa siffror. Dom flyger runt och emot mig =/ En dag kvar sen är man ledig hela fredagen. Ska bara sitta hemma och mysa med tjockisen min. Kanske kolla på nån rulle ifall han hittar något bra. Skulle egentligen till stan och käka med en kompis som jag inte sett på länge, men jag tror nog att jag måste avboka det..sorry dear.
Ska gå duscha nu, fixa lite jordgubbste sen ska jag försöka sova.. wish me goooood luck =)


Natti natt på er.. XoXo

Shooes!


Mina nya söta skor från Mary Jane. I LOVE THEM! <3

Aloha!

Ohh så trött man är, vaknade av att killen sms:a mig. Han hade vart hos tandläkaren och ville berätta hur det gick. Duktig hade han vart, själv har jag världens tandläkarfobi! Hatar dom j*vlarna. Ibland undrar jag verkligen om dom inte gör en illa för skojs skull =/ Ska snart bege mig till jobbet. Har lagat spaghetti och köttfärssås, *mums* som jag ska ha till en sen lunch.. Synd att man måste jobba hela kvällen idag. Missar juh världens spännande match. Ikväll möts Barcelona och Inter. Själv är jag MILANISTA. Gillade Barca men eftersom ZLATAN börjat spela där så hoppas jag att dom torskar för första gången, dock kommer dom inte göra det, men jag hoppas. JAG HATAR VERKLIGEN ZLATAN! Han är den mest egoistiska människan på planeten och på planet. Efter allt Inter gjort för han, så tar han en äcklig avsked när han fått veta att han skulle byta lag. Visst det va hans dröm att spela i Barca, vems är inte det liksom, men hur kan dom ta emot honom :S ? Varje lag han spelat i har samspelet blivit förstörd. För första gången i mitt liv så hejar jag på Inter, Milans största rival. GOOO INTER - GOOO Et'o!


R.I.P.

Vaknade tidigt imorse. Drog iväg till jobbet. Åt frukost, plockade lite, slog mig i huvudet, tog en alvedon, satte mig vid datorn. Skulle läsa nyheterna och vad ser jag =/  Huvudet börja explodera.. Kunde inte tro att det va sant! Min favorit skådis EVER, Patrick Swayze hade dött inatt. Inte nog att min barndomsidol dött för inte så länge sen så dör även denna underbara människa .. Varför tar GUD alla dom bra ifrån oss? Det känns som om det bara finns onda människor kvar, iaf 90% av jordens befolkning.. skitsamma.. Är oerhört ledsen och besviken, visst han va sjuk och allt men ändå. Man växte upp med hans filmer. Dirty Dancing och Ghost är genom tiderna dom bästa filmer som existerat. Han kommer va saknad även min älskade Michael Jackson.. R.I.P.



LOVE U!


Juliet wants 2 find her new Romeo <3

Googlade runt lite på nätet när jag hitta en historia om en kvinna från Malaysia. Trotts att hon är 107 år och har varit gift 22 gånger tidigare vill hon gifta om sig på nytt.. Orsak: Jo, hennes blivande man ligger på avgiftning och hon är rädd att han inte ska komma tillbaka, så hon känner sig väääldigt ensam =/ *hahaha* Va gulligt, om jag ändå kunde gifta mig varje gång jag känner mig ensam haha :P Nää men, hon vill åka och hälsa på han och berätta hur hon känner.. Undrar hur han kommer att reagera.. Om hon nu ens kommer komma fram av den gräsliga hettan..
Det stor iaf: – Jag vill uttrycka mina känslor för honom och berätta för honom att jag är ensam utan honom. Och om han känner likadant, kommer jag att vänta på honom utan att tänka på ett nytt äktenskap. 
Vad var poängen med hela artikeln egentligen? Det va juh spännande när hon sa att hon ville hitta någon annan, att hon skulle åka dit och säga det, helt plötsligt vänder sig allt i slutet och då vill hon va med honom.. haha tanten har beslutsångest.. Vill va med i tidningen och aftonbladet e knas..


♥ Dogs Dogs Dogs.. dogs i do adore.. ♥

Jag har länge velat ha en hund. Har kollat på olika raser och läst massor. Gått fram och tillbaka mellan tre olika raser, men ingen lockar mig lika mycket som bulldogs. Dom är såååå himla söta och goa. Försökt vid flera tillfällen övertala en kompis till mig att ge mig hans, men jag lyckades aldrig *haha* försöka kan man alltid göra :P Han måste ha trott att jag va kokobello i huvudet. Har man en hund så blir det juh som ens eget barn. En familjemedlem.
Nu när man inte bor hemma längre kan det bli svårt att ta hand om en liten valp i början. Man måste va med dom hela tiden, kan knappt lämna dom ensamma i 1 timme.. Visserligen bor morsan nära, men hon har väl annat för sig. Oohh what am i gonna doo..!?! Aja får lämna det åt sidan ett tag till tills jag kommit på vad jag ska göra..

Men visst e dom sööööötaaa!?!??!


Hjälp!

Okej, nu sitter jag fortfarande här och försöker lista ut hur alla dessa källkoder funkar. Har fixat och trixat lite, men det vart ingen bra så jag fick återgå till det gamla vanliga tillsvidare. Nån gullig där ute som kan ge mig tips hur man fixar sin blogg?

XoXo

Välkommen till min nya blogg!

Efter många om och men har jag bestämt mig för att börja blogga. Jag kommer inte att blogga varje dag som resten av världen, men då och då.. dvs när jag har tid ;)

Jag kommer att skriva om mina dagliga aktiviteter, om allt mellan himmel och jord. Om mina nära och kära samt min stora kärlek och passion... och alla som känner mig vet att jag pratar om skor och shopping.. No offence my other love <3

 

Let the journey begin...

 

 


RSS 2.0