Brasan..

Efter många om och men lyckades mamma övertala mig att följa med ner till ängen och titta på majbrasan. Jag har bott här i elva år och det va första gången jag va där. Det va otroligt fin, men galet kallt så efter 10 min drog jag hem haha..

Sitter och chillar med Zi nu.. Lägger upp bilderna sen .. Puss på er...

Home sweet home..

Gick förbi mamma, hon hade fixat mat och tog tempen på mig. Hittar "#¤% inte min temp :S Jag har fetaste fiskminnet så minns aldrig vart jag har lagt alla saker haha.. Ah ja hade strax över 38 C. Buhu!! Men nu är jag hemma.. Såg precis klart på Outsourced.. Skum serie =/ Väntar på att 2½ men ska börja och att Z ska komma. Vi ska ha myskväll. Fick diska för det såg förjävligt ut.. som jag sa förrut, det är INTE kul att bo själv när man är sjuk..

)=


Majbrasa..

Imorgon är det 1 maj, det betyder är det bara är två dagar kvar innan min älskling fyller år.. =) Ikväll sätter dom eld på majbrasan. Jag har faktist missat det varje år då jag förberett mig för fest lr dylig, men i år får jag se om jag går ner och kollar med familjen. Jag har fortf ont i andningsröret och hostar ihjäl mig *buhu* Hursomhelst, det blir en lugn lördag för min del.. Vad ska ni göra? Grilla? Festa? Bada? :D Mina kompisar badade häromdagen, första dopet i sjön. Dom sa att det va sjukt kallt, kan tänka mig.. Det är juh kallt i sjön när de asvarmt oxå, så kan ni tänka er hur kallt det är nu haha :D aja hoppas ni har det roligt idag/ikväll. Njut nu av brasan! :D


All of the lights..


Fredagsmys..

Fredagsmys..on my own! Sitter och snackar lite med min kusin. Hon bor i vårt hemland..Haha jag har galna och roliga kusiner. Ni skulle bara läsa våra konversationer haha sjuka.. Sitter även och kollar på en rolig film på 3an.. Jag gillar Martin L. Han är fett rolig :D Vad gör ni för roligt ikväll?


Under the coconut tree u will chilling with me!


On the meny..=(

Idag på listan: Migrän, muskelinflammation, magont samt satans pollen allergi och jag får inte glömma att jag hostar upp mina lungor snart..mmm så d så.. Why? Why? WHY!?!?

O tjocksmocken åker iväg idag me.. Blää! Jag gillar inte denna dag alls..

Drog aldrig till läkaren idag heller. Fick avboka alla mina tider på sjukan idag, för jag är dööööööööööööd!

Vet inte vad som är värst av ovanstående........... PLUS att min granne plingade på min dörr fett tidigt..uuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!! Kill me 4real. Jag orkade inte öppna dörren för låg paralyserad i sängen.

Mamma ringde nyss och ville att jag skulle följa med på brorsans utställning på söder.. mm yeah right att jag ska följa med! Och imorgon tänkte vi dra till Tom Tits.. Men jag orkar ej. Tror vi får fira min andra brorsa när jag mår lite bättre.. vadå en kalas utan mig är ingen kalas :P right!? :D


Mysdag!

Jag har inte mått riktigt bra dessa fyra dagar :( Har inte haft orken att göra ngt pgr migränet.. febern har lagt sig lite, hostan har blivit värre och magen bråkar fortfarande. Fan att man blivit så.. Plus att man har pollenallergi sen så är de en till grej men ah *privat*.. Jag vaknade imorse av att mina lungor lät skit konstigt, eller det lät skit konstigt när jag försökte andas.. Läskigt! Doktorn sa att jag skulle ta det lungt och vila så ah.. jag försöker göra det nu..
Min kusse va här idag och gjorde mig sällskap.. Behöver sällskap när jag mår piss, vilken tur att hon kom. Vi lagade mat.. Först blev det Nassi Goreng, sen pannkakor, därefter snäcks.. Shit va vi svulla, jag fick knappt i mig ngt men fick proppa i mig, bara det inte kommer ut ikväll :/ All mat jag åt igår kom ut så jag måste va försiktig.. Efter allt så fick ja trevlig överraskning haha. Ni får se på bilden längst ner vad jag menar... haha bästaste Katz!


Testade en ny stekpanna, alla pannkakor flög ut den så mmm dom vart inte så runda som jag ville haha!

Mys-snäcks till Lyxfällan!

Hela min lgh luktade sushi hahah jag som hatar fisklukt blää! :P


Bästaste Kattis torkar upp haha!! Hon ba HÄMTA TRASA... Jag ba Okeeej... så hämta jag kamera istället hahaha!


Gårdagen..



Gårdagens måltid - Pasta Indiana från Tomatis. Ett matställe brevid mig.. Deras pastarätter knäcker. Jag har inte mått så bra, har inte orkat laga mat lr ngt, helt död sådär så tog en promenad ner och åt med en vän.. PLUS att jag fick frisk luft..mmm men jag borde stannat hemma.. SATANS POLLEN! SATANS HUVUDVÄRK! :@@@


Äntligen!


Äntligen har jag fått smaka dessa små choklad fyllda "praliner". Har inte kunnat äta choklad riktigt ordentligt efter operationen, inga hårda matvaror, men idag så.. Jag trodde att de skulle vara godare men den va helt okej.. Riktig maraboo is the shit asså.. denna får en 2a av 5.. Vad tyckte ni om den här chokladen?


Yogie..

Jag hade totalt glömt bort min yoga matta som jag köpte för ett tag sen. Har inte hunnit använda den, så öppnade förpackningen tidigare idag och såhär ser den ut.. söt va?! Vill träna lite men ah.. går inge bra när man är sjuker.


=)

Kunde inte sova inatt pgr huvudvärket.. Gör fortfarande ont men jag hoppas att det försvinner tills imorgon. Kattis kom förbi mig imorse och lämnade min mus och musmatta som jag köpte.. Mamma va här med lite medicin.. Och nu degar jag i min säng.. Såg klart på New Kids Turbo.. Helt cp film.. Nu ska jag fortsätta vila.. Puss på er =)


Give me everything..


Migrän... :@

Shit den vägrar släppa. Gör asont i huvudet. Har sovit, tagit smärtstillande, men inget hjälper.. Ooooo i just wanna puke!! Skönt att det är kålsvart i mitt rum iaf.. Jag vill gå fixa te men orkar inte gå upp.. Faan va jag önska att jag bodde hemma sånna här dagar.. Ska teleportera mig hem till mamma snart känner jag.. :(

 


You dont know...


Down on me..


Djurgården...

Jag fattar inte varför jag vaknade åtta imorse :/ Låg och drog i sängen ända till elva, sen åkte jag till Webbhallen och köpte en mus och matta som jag kan ha när jag spelar Portal 2.. Fixade spelet igår, satt och spela till halv tre med tjockisen. Jag ska ta och fixa Assassins Creed Brotherhood idag så man kan spela det också..

Efteråt mötte jag upp Katz och drog till Strandbryggan. Micke kom och joinade oss en stund, sen tog vi en promenad till Sturegården. Det är sjukt mysigt där.. God mat, dom har även vattenpipa där och hundmat. Hur bra är inte det ifall man har med sig sin lilla vovve :D Fett bra ide!! Jag och Katz tog några bilder. Har inte fixat in alla men här har ni ett par st än sålänge..




Hahaha mina två bästisar , som jag mata.. med mosade nötter :P



Katz nya hus :D



Och den grymma hundmenyn...


Original versionen! :)


Iphone..

Shit va jobbig telefon jag har.. Varför ska den va så komplicerad :( Jag måste uppdatera den, måste överföra allt till iTunes sen tillbaka till luren.. Orkaaa tänka när man har huvudvärk.. Vet ngn hur man gör :D ??


Fashion agains AIDS!

Gick förbi H&M en snabbis för och kolla på deras nya kollektion för AIDS.. Sjukt snygga kläder och färger, men jag fastnade för denna tshirt haha den va hur grym som helst..


Condomista.. haha!!


Dagens outfit!

Jag tänkte att jag skulle klä mig lite somrigt idag, med tanke på att det va fint väder...på morgonen.. Haha som vanligt så vänder det under dagen och det blev ganska kyligt då vi satt vid vattnet hela dagen.. Anyway.. Detta hade jag på mig idag.. Först visste jag inte ifall jag skulle ha svarta strumpbyxor eller sand nylonstrumpor.. Jag valde färgen sand.. Tyckte ni att jag valde rätt färg?




Hunk of the day..



Hur snygg kan man va.. M. B. <3 !


God morgon alla fina =)

Gud va gott jag sov inatt, sov inte länge alls men känner mig utvilas som f"#n (A).. Jag ska ta och fixa mig nu sen ska jag åka och träffa min kusse. Vi ska till Djurgården och chilla med folket. Hörs sen, puss!

Östberga..

Fett fint väder det är idag. Vaknade supertidigt idag, drog till Östberga. Chilla med Kristina på balkongen och fikade. Fett varmt vare..men skönt! Hon bor på 5an så vi njöt av värmen och utsikten. Sen kom Sandra och Maggie hem. Kristina gjorde fett god mat. Fylld paprika mm smarrigt!

Nu sover lilla Maggisen, Sandra har gått hem och Milan fixar popcorn för jag och Kristina har fastnat vid varsin dator :D Jag får fortsätta blogga sen, ska va lite social nu :D Enjoy the day!! =))))

I just wanna make u sweat..... ;P


Lady Gaggas nya låt.. Haha sjuk hon är!


Död!?

Jag vill bara säga att jag är DÖD nu! Jag har inte gått såhär mkt på flera år, shit vilken muskelvärk jag kommer att ha imorgon... oh!
Vaknade fem, drog och jobba. Efter jobbet va jag och köpte jeans till brorsan. Hittade inga snygga igår men idag så.. Barn jeans är inte heller så dyra.. Gjorde riktigt bra kap på alla tre plagg han fick.. Nice! Då va det avklarat!

Jag träffade upp Roger. Vi hade inte setts på länge så vi drog en lång runda runt stan. Jag vart hungrig så drog och käka på Kungshallarna (igen) haha .... Jag börjar bli stammis där, två dagar på raken :P Efteråt drog vi mot Gamla Stan. Vi kände oss som värsta turisterna. Det ända som fattades va kameran med värsta inzomningen. Jag va sugen på glass men damn vilken kö det va så vi begav oss till Mcdonals i Slussen.. Deras glass är lika god! Och nu kostar fem kronors glassen åtta kronor, inte sju kronor som för en vecka sen haha! Shizzez allt börjar bli dyrt..

Vi satte oss en stund i Slussen och njöt av våra glassar sen tog vi en lång promenad runt hela söder - mina ben pallade inte efter fyra timmar sa de stopp så va tvungen att åka hem. Tänke vila, men det vart ändrade planer. Mamma ringde och bad mig komma förbi, vi skulle till Kärrtorps IP och spela fotboll. När jag väl kom dit ångrade jag mig och drog tbx hem :( Orkade verkligen inte stanna där. Igår va jag medvetslös, men idag är jag död.. Jag ska ta och kolla på nån film nu och vila. Är ledig i två dagar. Ska försöka hinna njuta av det fina vädret med mina nära och kära, ifall jag återupplivs haha..

God natt på er =) XxX

Shopping..


Hittade denna söta kott-lampa på Bauhaus.. Priset va saftig men den va ändå söt :D
Vad tycker ni??


I love my city!


Söderskissar!

Jag träffade upp Z efter jobbet idag. Va i stan en snabbis och käka på kungshallarna, sen köpte jag present till min bästaste lillebrorsa som fyller 11 om en vecka. Måste va förberedd.. Krigade efter Barca strumpor men dom fanns typ ingenstans så det vart två tshirts istället och imon ska jag köpa jeans till. Efter det drog vi till Slussen, tog en promenad ner till Medis. Satte oss på Snaps och njöt av utsikten och vädret.. Shit va mkt folk det va där. Galet asså. Vart tar alla dessa människor vägen på vintern?? Går alla i ide lr? haha!! Det vart lite kyligt efter tag så vi sprang ner till Waynes Coffe och tog en fika. Grabbarna kom förbi. Chillade lite sen drog vi hem för vi va alla helt döda... Satt och snacka med min granne ett tag, nu ska jag laga mat sen sova. Ska upp fem imon IGEN! Woho!?

Imon blir det väl en likadan runda, fast med ett par andra coolingar.. Bjuder på ett par bilder från idag...






Igår på Medis kök och bar..


Min och Fakkes mat.. Gott vare men fett lite? Jag vart fett hungrig efteråt haha..


Påskägg!

Såhär fina blev våra ägg igår!



Imon ska dom knäckas :D


Snubben på gatan..

Jag såg denna gubbe i Medis idag. Tyckte han hade en ball jacka då det va han själv som ritat dit "märket" Haha.. man såg klart och tydligt att de va dit ritad då den hade fläckar från pennan överallt hahaha.. Rolig snubbe!





Cooling!


Dagens Outfit!



Länge sen jag la upp bilder på min outfit, men jag pallar typ aldrig ta bild på mina kläder haha! Tog en snabb bild imorse iaf, för skojsskull :P


00:00

Kom hem för en stund sen, höll på och frysa ihjäl ute, skönt de va med ett varmt bad.. Satt på Medis och käka, shit va mkt folk det va där :S Haha massa sjuka grejjer hände. Vår servitris va helt psykad. Hon va där men ändå inte.. Fatta va borta, man snacka med henne och försökte beställa mitt i allt så ba " jag kommer snart " så gick hon haha.. Herregud!! Så fick vi fel beställning och det tog hundra år, ahh jag pallar inte haha.. Är fett trött ska lägga mig. Måste vakna 5 imon och gå jobba.. Det pallar ja ännu minde med, asså vakna sådär tidigt haha.. Hursomhelst, jag tog bilder på våra fina ägg - ni får se bilderna imorgon.. Sjukt fina färger.. Nu är det sov dags för min del. God natt på er nu!

Påååsk!

Är det ngn mer än jag som gillar påsk? Jag älskar påsk, dels för man kan måla ägg i alla slags möjliga färger dessutom får man äta hur mkt godis som helst :D I love it!!! Denna här är en färgglad helg :D Dessvärre jobbar jag hela helgen nu men ah.. Jag har degat me en kompis ska till mamma nu och måla ägg..

Mådde satans illa igår. Proppade i mig fett me mat tillslut kom allt ut, shit jag har börjat äta som en kanin, fett lite haha!! Ajaa.. Det är helt underbart väder idag - hoppas det håller sig länge. Ska ta och träffa en kompis senare och gå på proemand.. woho!! Ivodivo goes fit haha!

Vad ska ni hitta på för roligt idag? Måla ägg? Gå på ägg jakt?? Grilla? :D Det finns så mkt att göra när det är fint väder ute, helt sjukt.. Nu måste jag rulla - Glad Påsk på er!

 



I like to move it move it...


Last Time Together ...


God natt!?

Snacka om världens längsta dag eller vad... Vaknade kvart i fem, snoozade ett tag. Va asseg imorse, shit asså. Det borde va olagligt att vakna sådär tidigt för att bege sig till jobbet *fniss*

Efter jobbet drog jag till SöS Akut - öron näsa hals mottagningen.. Dom skulle reparera hålet i sidgomen, för läkaren som opererade bort mina halsmandlar gjorde ett hål där!? Tabbe, men med den turen jag har så förvånar det mig inte direkt någonlunda mycket. Hursomhelst så hade jag världens otrevligaste läkare. Fan är det med alla läkare nuförtiden? Får dom så jävla dålig lön, lr träffar dom världens psykaste patienten eller vad är det frågan om? Blää äcklig människa va han iaf. Han va fett otrevlig och dryg och ville inte fixa mitt hål för jag va rädd? Jag fick lite bedövning i sort av en sprut från en spray. Min hals svullnade upp, men det va allt.. det bedövade inte? Och jag förklarade det för han men han ba jo den ska ha tagit du känner bara inte av det.. Vad är poängen me att få bedövning om man inte känner den? Jag kände juh den från början?? Ajaa..iaf, han förklarade lite kort och sa att de skulle blöda lite men hade jag otur så kanske det blöder mycket.. Jag vågade inte chansa fick värsta paniken men innan han sa ngt så tog han ta i hinnan med en tång och satans vad ont det gjorde :( Han skulle klippa men jag kunde inte stå ut med smärta så han ba "aa ja kan inte hjälpa dig du får vända dig till din läkare så hejdå" asså snacka om ingen tålamod. Idiot! Jag vart fett lack och besviken för dom inte fixade det. Då fanns det inget annat att göra förrutom att gå shoppa lite..

Fast denna gång vare mat :D Inga kläder lr dyligt! Tur det annars hade mamma blivit galen. Jag köpte berg av mat. Allt möjligt. Jag är fett rolig, jag köper mer än vad jag äter, sen efter ett par dagar har allt hunnit ruttna så jag måste typ kasta mer än jag köpt haha.. Efter det hann jag bara vila i typ 20 min, sen kom mina päron och hämtade mig. Vi drog till deras kolonilott. Jag hjälpte till och plantera, kratta ogräs, smula jorden osv. Det va kul men shit vilka äckliga insekter jag såg idag? Visste inte ens att det fanns sånna äckliga små kryp i Sverige med tanke på att det är ett kallt land haha.. aja iaf, vi höll på ganska länge, tillslut höll jag på och dö och hade ont i hela kroppen så allt jag ville va att gå hem.. Väl hemma så kom brorsan förbi, då vare dags att stå och fixa och trixa i köket. För han ville ha mat, och snäcks o massa annat. Vi satt och kolla lite på tv, spelade spel tills morsan kom och hämtade han. Äntligen är jag ensam. Har precis tagit ett bad. Gud va skönt det va att vila ut för jag känner att kroppen smärtar lite här och där hehe nä nu ska jah ta och se nån film innan jag somna... Imorgon är man "ledig"... Har ett par saker att fixa sen måste jag åka och köpa lite saker.. Skriver så fort jag får tid igen .. God natt på er! XxX


Längsta dagen evaaah!

Vaknade supertidigt imorse. Drog till jobbet - helt slut. Va så hungri så sprang förbi donken och köpte frukostmacka.. Självklart fick jag fel macka så jag fick gå tillbaka och byta *pffft* Sprang tillbaka till jobbet. Hade massor att göra och förbereda. Mitt i allt va jag tvingen att springa förbi sjukhuset för en undersäkning, sen kom jag tillbaka till jobbet. Skulle egentligen sluta fem men va där till halv sju =/ Orkade inte åka tuben direkt så tog en promenix mot Gamla Stan. Behövde ta luft med tanke på att man varit instängd nästan hela dagen. Va förbi mamma idag.. Sjukaste grejjen hände..

Min mamma låg och sov, hon är sjuk stackarn. Brorsan och hans kompis satt i hans rum som ligger galet långt bort ifrån ytterdörren, på andra sidan lixsom. Mitt i allt öppnade nån brorsans sovrums dörr. Det va en svensk brud på 28 bast.. Hon ba ursäkta hur kommer man ut härifrån? Jag är vilsen.. Asså seriöst? Vem fan går in i nåns hus medans folk är där, snokar runt sen går hon till brorsan och ber om vägen ut? HAHAHAHA Och min pantade brorsa ba "jag ska visa dig vägen" man ba ?????????????????????????????????????? HAHAHAAHAHAHAHAHA!! Jävla rånade, vet inte vem som är värre. Hon eller min brorsa som ba chilla järnet och ba där e dörren hejdå.. Han kanske borde bjudit på fika när han ändå va trevlig hahaha.. psykos!

Aja nu är jag hemma, har suttit och snackat i tel me min love! 1 månad kvar sen är hon här :)))):))))

Ska ta och hoppa in i duschen nu.. Sen ska jag ta och kolla på nån film och försöka somna, ska nämligen upp 4:45 imorgon.. Jag lär däcka vid 3...det gör jag alltid oavsett vilken tid jag än går och lägger mig.. hehe!!

Snart är det påsk hörrni. Vad ska ni göra för roligt? Många är lediga och njuter av solen. Själv jobbar man hela påsken. Ganska trist men men.. Pengarna rullar in :D woho!! Puss på er!

Innan ja dör lista!

Jag har funderat på vad jag vill göra innan jag dör. Det jag MÅSTE/vill hinna med att göra.. Har ni en sådan lista? Vad skulle ni göra? Skulle ni ut och resa? Eller kanske åstadkomma ngt? Jaa det finns massor att göra och hinna med. Känns som tiden inte räcker till..

Här är iaf min lista:

1. Åka jorden runt - twice!
2. Träffa min soulmate (jag hade han men han försvann)
3. Skaffa barn.
4. Simma med delfiner.
5. Hoppa fallskärm.
6. Stå nära en vulkan.
7. Ha egen sko kollektion.
8. Vara me i en musikvideo.
9. Dyka.
10. Åka på safari.
11. Skaffa en hund.
12. Segla till Australien.
13. Flytta till Grekland (när jag blir pensionär). Eller åtminstone se/uppleva hela Grekland. Vill även lära mig språket.
14. Göra ngt inom välgörenhet. (har skänkt pengar,kläder o så redan =] )
15... Jag sparar en plats till senare...


Finns även en önska att åka till månen :D



Chris Brown <3



Finns två killar på denna planet som jag älskar. Den ena är * och den andra är Chris Brown :D


o_O

Jag kan inte sova - again. Jag har haft ont i huvudet i ett par dagar nu, tror de pgr alla nr och siffror jag kört med. Massor av siffror uhh.. Är helt död. Har jobbat hela dagen. Drog till jobbet tidigare så det va en aslång dag idag. Imorgon slutar jag tidigare. Ska träffa min älsklig och gå fika. Ska förbi läkaren också.

Ringde läkaren imorse angående hålet i munnen!? Dom e fan cp. Får åka och kolla upp det, dom brände ett hål i min mun, sjukt asså haha allt ska hända mig, det är absurt. Vet inte om man ska gråta eller skratta åt det haha jag väljer nog att skratta åt det :D

Jag ska upp om 5 timmar, önska mig lycka till uhh!!

Förresten, idag ansökte jag till Sthlm universitet. Hoppas man kommer in nu, missade intagningen förra året då jag va utomlands. I år måste jag va häääär i tid!! =))) Tänkte bli en plugghäst igen :P

Nää nu ska jag ta och snacka lite me en kompis sen gå lägga mig.. I nästa inlägg bjuder jag på en skön låt.. God Natt bloggisar! Puss!


Alex Stan


...

...


Maaaut!


Pizza time - sen blire ananas mmm!!


Söndag!

Igår jobbade jag hela dagen så orkade inte blogga. Kom hem sent och skulle upp fett tidigt imorse så däcka nästan omedelbart.. Idag slutade jag två. Drog förbi stan en snabbs, köpte lite saker sen åkte jag till Södertälje och fika med Zenovski. Sen va vi hemma hos henne. Det va 23C idag... Fast jag frös ändå? Sjukt haha..



Z. keffa bild haha..men som ni ser, det va lika varmt ute som inomhus.


Filmtips!



Jag är nog inte ensam om att tycka om "Rädda Willy" filmerna.
Jag såg denna film igår. Tror att det är den fjärde filmen av alla dessa om jag minns nu rätt.
Den första va juh självklart bäst (det är dom alltid) men denna va inte dålig heller. Se den!

Huvudrollen i denna film har självklart djurälskaren Bindi Irwing. Hon är nog mer känd som Steve Irwings dotter.
Ni minns väl Steve - krokodiljägaren som dog för inte så länge sen..


:)


2day..

Nu är man hemma! Sitter och pratar med ett par kompisar.. Har vart och tränat lite. Det gick inte så bra, ville träna längre, men det började göra skit ont så gick sluta tidigare än jag hade tänkt mig. Jag borde ha lyssnat på doktorn och stannat hemma, men men...
Efteråt drog jag förbi Emil och chilla lite. Åt lite av hans goda nudlar som han hade gjort till mig. Baby portion då jag inte kan äta så mycket fortfarande. Gott vare! Tack Emili!

Sen va jag i Ringen lite och handla. Köpte en lång svart klänning samt två blommiga shortsdress. Ena är vit med blommor på, den andra är svart med blommor på. Skit söta nu till sommaren. Hoppas bara att det blir tillräckligt varmt i Sverige så man kan ha på sig dom, annars får jag ha på mig dom när jag åker ner.

Jag borde egentligen gå förbi mamma nu och hämta mina arbetskläder men jag är helt slut. Funderar på att ta ett långt bad och sen kolla på nån film därefter lägga mig.. Vad ska ni hitta på ikväll? Själv jobbar jag hela helgen ända tills på ons... *snyft* Jag hoppas man håller ut och kan prata med kunderna annars blir det ganska svårt .. aja vi får se.. Puss på er nu..


På sönder - tidigare idag.


<3

I miss you!


RSS 2.0