Kan man vara mer död!?

Jo det kan man haha! Jag är helt slut, kan knappt röra en muskel nu! Har vart på språng hela dagen idag. Från jobbet, ut på ärende med Jonas. Shoppa lite, fixa o trixa. Mötte upp Kristina efter jobbet. Vi drog till Bagis och hämtade hennes sötis, sen drog vi till parken och lekte. Jag smutsade ner min vita tröja lite på sidan sådär :'( faaan va irriterande. Hatar smuts!!!!!!!!
Nu är jag hemma, tänkte ta och kolla på film sen sova. Imorgon blir det bio *wopp wopp* Hoppas ni haft en bra dag!! Puss på er!!

Ps. vet att jag varit dålig på att lägga in bilder osv, men jag jobbar galet mkt, hinner inte med allt just nu...ni får ursäkta röran :P Ds.

Shululululu...

Home at last! Galet trött ännu en dag, men när är jag egentligen pigg? haha typ aldrig. Idag har jag jobbat hela dagen med Mary. Vi drog till Jensens Böfhus - deras mat är otroligt goood! Sen har jag vart och fixat lite grejjet tills imorgon.

Efter jobbet va jag och handla, va även på söder ett tag =) Jag köpte en ursöt hatt samt en tröja. Sen vart det dags för solarium. Jag kände att jag behövde sola lite då jag är kritvit, usch!! Va hos mamma efteråt. Tog en promenad och nu är jag hemma och snackar med min kära Dz... Hon kommer hem om 2 veckor, juppieee!! =))

Nu ska jag ta och fortsätta snacka med henne, jag får se om jag pallar gå ut sen, annars blire väl sova. Skulle till stan, men jag fick magont så jag lät bli.

Imorgon lär va ännu en fullspäckat dag. Hur ska jag hinna..............andas? :P hehe! Nää ... Juste jag såg klart på Limitless igår - sjukt grym film! SEEE DEEEEN!! =) På onsdag blir det baksmällan 2. Hoppas den är lika rolig som 1an.



Ni kan juh gissa vilken hatt jag köpte ;)

(bild lånad från chic)


Mors dag!

Idag va jag hos mamma och firade henne med lite tårta och presenter. Jag hade köpt ett par skor till henne samt byxor. Hon vart superglad :D

Senare på dagen drog jag till Skärholmen. Köpte ett par nya skor *yuppie* like i need more, men dom här va supersöta! Drog senare till Henokio. Vi gick och handla mat medans vi väntade på Elhem. Hon lagade världens godaste kycklinggryta till oss med ris, mmm smarrigt! Kommer inte ihåg va den hette då den hette ngt på eritreanska hehe.. Men supergott var det! Vi satte igång den nya filmen Limitless. Shit va jag hade längtat att se den, men hann dock inte se hela. Vilken tur att jag också har den på min dator. Ska ta och fortsätta kolla på resten sen sova. Ska nämligen upp kvart i fem imorgon =/ Hoppas ni haft en trevlig söndag! God natt sötnosar! X

Jag säger bara WOOOW!!

Home sweet home! :) Vaknade tidigt på morgonen. Va i stan med Jacke. Hjälpte han handla kläder sen drog vi till WoK House och käka. Va med mina päron och brorsan i haninge också och shoppa .. Har äve vart ute med tjejorna och Daniel. Först va jag och Tatjana på Snaps, sen mötte vi upp Paulina och drog på bio. Såg Fast Five! Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaan va bra den va!! Jag ska gå kolla på den igen. Tatjana hade redan sett den en gång. Den är sjukt grym, som alla andra delarna. JAG VILL BARA SÄGA ATT NI FÅR INTE GÅ NÄR DEN SLUTAR! Det kommer komma ngt efter filmen som är väldigt viktigt... jag kan ba ge er en ledtråd...det kommer en till film! :D Efter bion drog vi till 54. Vi mötte upp Danne där. Satt och drack och larva oss. Träffa på Jacke där haha.. Nu är jag hemma, ska ta och bada sen lägga mig i sängen och sova!! Ska bli såååå skönt ... mmmmm *drömmer mig bort*


Jag drägglade under hela filmen, fyfan va dom va heta! <3 usch! haha :D Hot stuff!


Slitage!

Shit va man är sliten efter dagens äventyr. Ska ta och lägga mig strax eftersom jag vaknade 4:45, drog till jobbet, sprang och köpte present till mamma för på söndag är det mors dag!! =) Sen åkte jag till Globen och köpte resten av grejjerna.. Promenerade hem då det inte gick några tåg mot Gullmars. Orkade inte gå dit, för det va lika långt hem typ haha.. Kände mig fett seg, ville egentligen inte ens promenera, men man måste passa på medans vi har fantastisk väder.

Jag slocknade direkt när jag kom hem. Sov en timme sen drog jag tillbaka till jobbet och mötte upp mina kära kollegor. Vi drog till Erotik mässan som hålls även i år i Alvik. Det va min första gång där så jag va "virgin" men nu har man även varit därborta haha.. Shit vilka roliga grejjer dom hade där. Dom hade även fiskdamm. Jag fiskade upp några läckerheter, köpte lite godis också, kollade på strippshower.. Killarna va ok. Vi hann bara se en tjej som strippa och hon va asdålig. Dom andra va säkert bättre men vi va helt slut så vi drog hem. Vem vet man kanske drar dit nästa år igen..får se, jag hade iaf skit kul ikväll! =))

Nu är det dags att sova, jobbet väntar imorgon!! Puss på er och sov så gott!

Premiär!

Det kan man nog lungt kalla det. Dagens outfit bestog av min nya bruna/beiga skinn/mocka jacka som jag köpte för ett bra tag sen. Den längtade att komma ut ur garderoben. Jag har varit lite hemlig med den då jag inte velat att vissa personer skulle gå och härma mig som med allt annat. Hade även på mig mina svarta leggings som jag inte kunde hitta på ett år. Hittade dom för knappt en månad sen, men inte kunnat använda dom pgr vädret. Lite för kallt kanske!? Min beiga kofta och svart linne, samt mina converse! Juste får inte glömma att jag använde min nya ring och mitt nya armband som jag fick från C. Boom boom boom!!



På söndag..

Ja då är det mors dag.. Vad ska jag köpa till mammsen min?? Hmm..


New In!

Idag köpte jag ett par midjehöga jeans samt ett nytt rouge!  De coralröda rougen är sjukt snygg på - den ger en, en riktig sommarkänsla. You want colour? Use Frankly Scarlet from MAC! Hahaha va jag lät som en dålig reklam på tv, skämt åsido, den är riktigt bra!



Jag älskar mina nya jeans. Dom har så många fina detaljer!


Internet!?

Fan va jag är irriterad. Mitt internet slutade funka igår. Jag trodde att den skulle gå igång när jag väl satte på datorn. Jag drog till morsan efter jobbet, sov lite, sen drog vi till stan en snabbis innan dom stängde. Vi handlade lite. Hursomhelst, när jag kom hem och skulle betala mina räkningar så funkade inte skitet fortf :@ Fan va lack jag va, så jag ringde Bredband 2 OCH BAD OM HJÄLP!!! För jag va tvungen att betala mina räkningar IDAG!! Snubben jag snacka med va den otrevligaste jag stött på, shit människan har du mens eller? Vafan är det för folk vissa anställer egentligen?? =/ När jag hade BBB så hjälptes dom åt sjukt mycket. Oavsett om det va nån störning från deras sida eller byggnadens fel eller mitt fel... Dom va ytterst tacksamma. Snubben från BB va fan störd. Såhär lät han "nej jag ser inte vad det är för fel, lös det själv eller ring nån annan och be om hjälp" Asså?? Hahaha.. seriöst GÅ HÄNG DIG! Jag ringde juh dig? Ärthjärna!!

Hur fan ska jag fixa det själv? Såhär ser det ut i mitt skåp...Och jag fattar NOLL!!!! Anyways, jag löste det tillslut och jag kan säga att det va verkligen inte TACK vore den där idioten.


My Heart Is Refusing Me



I've been crushed beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool I've trusted you
Still I'm hopelessly in love

I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)

Me for you, you for me
It was us against them all
But slowly it came to me
What was underneath it all

I never thought that you could be this reckless
I can't believe you're doing this to me oh
Strip me down I'm naked now

And I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)

heeey yeaah eeeey eeeey yeaaah

And I wanna leave but I'm lost
Now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)

I've been crushed, beaten down
Still I'm hopelessly in love <3

Mindfulness!

Häromdagen när jag va hos min läkare satt jag och läste lite om Mindfulness och all stress som vi bär på. Hur man ska förhindra att det blir värre.. Här är några punkter man kan göra ifall man håller på och få en panikattack av all stress.. Meditation är bra - Yoga likaså.

1. Gör andningmeditation, där man enbart fokuserar på andningen under tre minuter. En till tre gånger per dag.

2. Välj en vardagsaktivitet att göra medvetet, ex när du borstar tänderna, duschar eller gå till tunnelbanan.

3. Var snäll mot dig själv! Se det inte som ett misslyckande om du inte mediterar som du hade tänkt dig. Tänk istället, va bra att jag kom på att jag missade detta.

4. Gå gärna en kurs, men tänka på att även efteråt behöver man stöd för att fortsätta öva. Gör detta gärna tillsammans med en vän/partner, så att ni kan motivera varandra.

5. Ta hjälp av tekniken! Tex. - Mindfulness appen! ;)


Tänk glada tankar. Sommaren är här så se till att njuta förfullt. Stockholm är en stressig stad i sig. Alla människor är på språng varje dag - nånstans. Hade vart sjukt skönt att bara åka till landet och njuta av det fina vädret, med god mat, nära och kära. Har du ett landställe, tveka inte att åka dit. Svensk skärgård = BÄST!


Rix Fm..

Här kommer ett par bilder från RIX FM Festivalen.
Programledarna - Publiken.
Ja som ni ser så va det fullproppat med folk.

Artisterna:

Outfit.

It's all about the details.


Trött!!

Sitter och äter Carbonara. Smarrigt värre måste jag säga! Köpte den i restaurangen här brevid. Aldrig ätit deras mat innan fast jag bott här i tio år haha..komisk!
Jag har jobbat hela dagen. Sitter och kollar på Desperate H. nu, ska ta och sova snart.. Vila = power!

Wöööörrööp!!

Shit man hann med mycket idag trots allt. Var och tränade, shoppade. Träffade C. Va och käka på Tomatis. Jag får inte nog av deras pasta. Jag fick ett armband från honom som jag beställde från Turkiet. Skit gulligt att han köpte :D Tack Cimpo! :)) Sen åkte vi på hans hoj lite... Jag trodde att jag hade lite men för livet efter mina fall från scooter, men det gick bra. Det va faktist kul.. sålänge det inte är jag själv som kör haha!!

Jag åkte till söder och handla lite till (shoppoholic varning :P) Sen mötte jag upp Makis och hans vänner. Vi satt på Snaps och snacka sen drog vi till Mest. Dom åt mat och jag åt världens godaste chokladtårta, orkade inte käka då jag åt på Tomatis innan. Hursomhelst så va tårtan otroligt god! Ni måste dit och prova.. Mummmms säger jag bara! :D Shit jag hade inte träffat den där tjockisen på hundra år. Sjukt kul att se han igen!

Nu ska jag ta och duscha, jag orkar fortf inte lägga upp bilderna från igår (rix fm) men det kommer under veckan. Jag lovar!! Är för trött nu bara. Hoppas ni haft en trevlig dag iaf :D God Natt! Puss :)


Heta som få!


New stuff in..



Hittade även denna snygga turban idag :D Så nu har man två. En svart och en marinblå. Jag är supernöjd med mina köp idag. Men mest av allt är jag GLAD för jag hittade denna snygga ring på Glitter! Endast 149 kr.




Hur cool är inte den!? Jag älskar att mitt i allt så hittar man små döskalla. <3 Love it!
Ps. Jag sa juh att "turbanerna" skulle va inne i år ;)


Home at last!

Shit vilken lång dag det har varit. Jag har spenderat hela dagen på söder. Ggrymt fint väder vi hade idag, det blåste lite men det gör inget. Jag vaknade elva, drog till Sats och tränade hårt i typ två timmar.

Efteråt drog jag till Beyond Retro. Tänkte bara checka läget lite och gissa vad!! Jag hittade den där snygga "turbanen" som jag velat ha samt den ryska halsduken där. Det gällde att handla snabbt så jag kapa hem dessa två underbara plagg. Det fanns otroligt mkt grejjer där så man vet inte vart man ska titta först. Jag försökte verkligen ge det en chans, men som sagt. Jag är rookie när det gäller att vintage shoppa. Här är iaf bild på vad jag köpte där..



Huller o Buller eller??



Jag tycker att det är "2 much going on" här..


Rix Fm!

Efter jobbet idag drog jag hem och bytte om och hämtade brorsan. Drog till stan, checkade läget lite. Köpte en ny väska sen mötte jag upp Sandrosh. Vi drog och kolla på Rix Fm festivalen i Kungsan. Shit va mycket folk det va - och självklart va alla där för en ända anledning - Eric Saade! Han va grym! Synd bara att han framförde bara två låtar. Jag tog massa bilder, men dom får ni se imorgon. Jag bjuder bara på en bild sålänge. Ska ta och fortsätta snacka lite med Dz sen måste jag sova. Blir ingen film ikväll då jag måste vakna tidigt imorgon och gå träna. Har världens träningsvärk idag från gårdagens träning - shit!! I just wanna die - känner jag haha.. Nää nu är det färdig bloggat för idag.. God natt!!


Så sant så...


Det här brukar jag säga till alla när dom påpekar hur många skor jag har.. Haha kul att se "mina egna ord"i tidningen :P


Outfits..

Dagens andra outfit.. Tog inte bild på den första...

 


Gjorde nå cp min drf är mitt ansikte svart..

Gårdagens outfit..

Jag älskar mina blåa byxor - och mitt nya skal. :D


Världens bästa pappa!! <3


Fika!


Fredags fikat tog ganska snabbt slut - jag åt upp nästan hela innehållet i den blåa påsen. Fyfan va det va gott! :D
Blev typ beroende!! :P


<3


Saknar dig storhuvud!


Sova sig lite..

Ska ta och lägga mig snart, men först blir det en liten film.. Hollywood and Wine.. Får se om jag orkar kolla klart på den. Den verkar iaf rolig.

Fick mig en trevlig överraskning idag. Sandrosh kom förbi jobbet :D Alltid lika roligt när man får besök. Ska ta och möta upp henne imorgon efter jobbet. Vi ska på konsert.

Det va ganska dött på jobbet idag, lönen har inte kommit ännu, kanske darför.. Hoppas att det finns mkt mer att göra imorgon. Det fanns även tid för lite lördags-glass. Mmm.. i love Sundees!! Tack Ako :D !



God natt alla!


I lost it !! :OOO

Sitter på tåget, är påväg till jobbet. Jag börjar inte förena tolv men åkte innan för måste hitta min ring. Jag råkade glömma den där och ingen kan hitta den :/ hmm aja jag får själv rycka in - jakten på den försvunna ringen hiihii..


Ja som ni ser så har jorden ännu inte gått under så det finns inget att oroa sig för... Det jag oroar mig mer för är tt ja aldrig kommer att hitta min ring igen :(( bläää nä nu är jg framme.. Hörs senare!! XX

LattjoLajban!




Såhär kul kan man också ha!! :D


Summertime!


Va och handla precis med mina päron i Sickla. Sen satt jag med brorsan utanför deras Ica och åt glass.
Yummie gummie för sundee's!
Tror att Sickla fyllde år idag eller ngt sånt, för det va ballonger överallt i blå orange o gula färger - även blommorna dom planterat va i dessa färger.. Hmm!!??! I wonder..


Hahaha medans jag satt och åt glass märkte jag att jag hade en kompis precis min fot..


Sthlm's liv..


Vad har hänt med människorna i Sthlm!? Dom går runt med burk på huvudet och grejjer haha..?

Italiens choklad - mmmm gott va!? Ni vill inte veta vad de innehåller... Lr det kanske ni vill?
Jag kan tala om för er att ALL choklad innehåller grisblod. Jupp ni läste rätt. 99% Av alla bakelser som innehåller choklad i Italien, innehåller grisblod. Varför? Jo för den gör chokladen, mörkare, smörigare och den framhäver mer smak..Så de så... Vill ni fortf äta det?? Jag vill...............kanske...hmm.....njää..äh jag vet inte!!

Mmmhh cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez!

Läs skylten!! Och jo det stämmer!! Dom använder riktig krokodill kött i hamburgarna.. Dom har även dessa smaker :( - se bilden nedan! Jag träffade på en australiensare idag på jobbet. Jag vart nyfiken ifall han hade ätit känguru hamburgare och han berättade att det va det godaste köttet han ätit. Jag ba "hur kan du äta små söta känguru, det är juh synd om dom." Då sa han att det fanns många kängurus i AUS. Dessutom är det inte vilka kängurus som helst utan dom har uppfödare.. Anyways, jag tyckte jävligt synd om dessa djur. Han ville trösta mig och sa att förr i tiden åt dom koala hamburgare.. Men eftersom det inte finns nästan några kvar så har det blivit olagligt att göra hamburgare utav dom.. Man ba nehe?? Inte undra på att dom är utrotade.. Satane!!

Förrutom all mat fanns även lite andra saker på Sergels Torg.
Bl.a fina sjalar och tvålar i alla slags färger. 3 för 100 kr.

Kolla vilka snygga figurer? Han gör dom på plats - sjukt grymt!

Vill ni se mer - bege er till stan!! :D

I just <3 Sthlm, summertimes!


Piraterna tar över Stockholm!

Igår var det äntligen dags. Jag, Sandra och Kristiva var och såg den efterlängtade filmen, Pirates of the caribbean - I främmande farvatten. Jag vill bara säga ÄNNU en gång att dom som skriver recensioner suger hårt! Dom kan fan inget om filmer överhuvudtaget. Denna film va otroligt bra och förtjänar verkligen INTE en 2a som dom sa. En helt klart 5a får den. Ingen passar bättre för denna roll än Johnny Depp. Han är en otrolig grym skådis och SJUKT SNYGG!!! Filmen är verkligen sevärd. Jag älskar alla delar och jag hoppas verkligen att det kommer än till.



Sömn..

Det finns inget bättre än sömn, när man väl somnar dvs. Jag har extremt svårt att somna, men eftersom jag inte fått sova ngt dessa dagar, la jag mig tidigt igår. Jag somnade redan klockan nio. Kristina kom förbi kl 10 imorse annars hade jag nog sovit längre. Vilken björn jag är haha. Kan ni fatta att jag sovit i 13 timmar :/ shizzez haha!! Jag va helt död när hon kom, snacka om att jag va i en annan värld. Det vart ingen träning, men det blev en liten fika istället :D

Mamma ringde nyss, jag måste förbi henne innan jag drar till sjukan. Stackarn har skurit av sig fingret, det är tydligen värsta djupt och hon behöver sy.. haha jag tror nog att hon är lika stor fegis som mig när det gäller till nålar. Ska försöka övertala henne att följa med till sjukan så hon får det gjort, men men vi får se. Wish me good luck!!

Nu är det dags för mig att gå.. Puss på er!

Is this for real?? OMG!?!? :O

http://www.aftonbladet.se/halsa/article13041500.ab

Imon gäller det..

Imorgon kväll ska vi på bio och se Pirates of the C.. ÄNTLIGEN! Så som jag har väntat. Johnny Depp är så otroligt het. Jag vill bara äta upp han *mmmm mummmms*

 

 

Vilka ska gå titta på den :D ??


Gårdagens händelse!

Jag har inte hunnit eller orkat blogga för jag har varit astrött.. Har jobbat mycket, och idag skulle jag upp kvart i fem igen och åka o jobba.. Jag sov inget inatt.. Det hände ngt igår så har fått stå ute med polisen till kvart över två inatt. Min mammas cykel blev nämligen stulen av en idiot som bor i huset mittemot. Hur smart är det att sno "grannens" cykel. Jävla pappskalle, hoppas du bryter benet när du cyklar på den. Tyvärr för hans del så är det en dammodell.. så jag förmodar att han kommer ge bort den, sälja eller ev. kasta den. Jag kommer inte bara kapa av hans ben när jag ser han, kommer toffla han på plats. Satans fattilapp - din perkelee!

 

Polisen kunde inte göra mycket då dom inte hade nycklar till cykelförrådet, där han gömde cykeln, men jag träffade iaf trevliga polismän o kvinnor igår =) Tack för att ni kom för att hjälpa oss hihi.. =))

 

Idag mötte jag upp C efter en lång tid. Vi hade inte setts på flera månader så vi tyckte att det va dags för en liten update. Vi drog till John C. Det va super trevligt, gillar dock inte deras fika så mycket. Maten är för övrigt god.

 

Imorgon ska jag och Kristina gå och träna. Måste återuppta träningen igen, har vart sjuk och opererad så har fått avvakta ett par veckor. Försökte träna lite, men det gick inge bra, men nu så.. Jag ska till läkaren efteråt kom jag på. Dom ska kolla så allt är okej i halsen efter operationen, sen får dom kolla mitt öra.. Den har inte slutat värka sens jag opererade mig. KONSTIGT!?!?

 

Nu ska jag ta och kolla på film sen gå sova. Har nämligen inte hunnit kolla på nån film dessa dagar fast jag sagt att jag ska kolla. Har gjort annat sen så har jag hunnit däcka innan filmen börjat såå ah.. sen blir det sovdags..

 

..God Natt Ppl.. Puss på er!

 

 


Heeej..

Snart är det sovdags, men först ska jag berätta lite om min dag.. Jag skulle åka och byta mina skor till ett storlek större, men jag försov mig. Jag vaknade nämligen halv ett. Drog till Adidas vid två och köpte massor med grejjer idag me. Dom flesta sakerna va till andra fast det vart en Adidas tröja för mig med med MILAN färger. I just love it. Svarta fin mjukisbyxor och en träningströja som är sjukt fin, i neonorange färg. Haha ännu en neonfärg ;)

Sen drog vi mot stan och bytte mina skor, därefter åkte vi till mamma och dega där. Jag satt och spela biljard med Alex sen va jag tvungen att åka hem och storstäda och sortera alla mina kläder som jag hade i tvättpåsarna samt alla påsar med nya kläder. Palla att dom ska bli skrynkliga redan nu! =/

Dom visade Fenomen nyss på tv. Förra veckan skulle en av gubbarna i juryn gissa vilken land som skulle vinna Eurovision denna år. Tror ni han gissade rätt? ..................................... Jajamensan!! Han visste redan då vem som skulle vinna. Sjukt asså! Men jag vet inte om jag kan tro på sånna konstigheter. Dom kanske har manipulerat allt, men man vet juh aldrig. För jag tänkte "Om han ändå vet allt, varför vinner han aldrig på te.x lotto lr stryktipset daa :P"

Jag ska ta och bada nu, äta äppelpaj sen sova. En tuff och lång vecka väntar denna gång. Wish me gooood luck!!


Jag känner mig lika tjocks och trött just nu som dessa två sötisar.


Besviken!

Jag kan inte förstå att Eric inte vann! Han va juh liksom bäst? Vad är det för fel på dom där människorna som rösta. Hatar när alla grannländer ska rösta på varandra hela j*vla tiden. Dom vet inte vad en bra låt är, utan röstar bara för att rösta.. Katastrof säger jag bara!!! Rätt låt vann VERKLIGEN INTE!!!!

Shooes!




Kattiga skor va!? Såg även ett par andra kattiga idag på Topshop som jag provade. Jag har sånna i rosa men blåa såg inte dåliga ut heller.. Mums I love them! <3


Haha jag märkte nyss att ja har en tråd som hänger på byxan - LOL!


Finalen!

Om exakt 20 min börjar E.S.C. finalen. Vilka tror ni vinner? Jag hoppas på Sverige, men man vet aldrig. Sveriges bidrag är juh bäst men men.. Hursomhelst. Må bästa land vinna - Lycka till! =)


Haha kumces körskola.


Ja såhär fint ska man köra - som en baka säger Danne hahaha! :P


På vift i stan..

Förrutom all shopping idag så tog vi en runda på stan. KTH hade nån karneval så det va sjukt mycket folk överallt. Kaos!? Det va massa annat som hände på plattan oxå, även ovanför hade dom olika tältar med massor av saker. Även där va det mkt folk. Jag fattar inte, vart kommer alla människor ifrån? På vintern ser man inte lika många. Går folk i ide då lr? haha.. anyways.. Det fanns massor av gosaker, har ni vägarna förbi stan lr STHLM. Gå förbi och smaka alla maträtter från alla världens hörn. Jag fastnade juh självklart vid godistältet! :D


Fanns alla möjliga smaker. Baileys, Kokos, Choklad, Nougat, Körsbär, Jordgubb, Frukt nougat m.fl. Engelsk godis!

Undrar varför dom hade påskgodis kvar i skyltningen... Hmm haha aja .. Choklad är det absolut godaste jag vet. Vilken är er favorit godis?

Shopping shopping och mera shopping.

Ja, jag är beroende? Jag vet inte vart jag ska ta vägen snart med alla mina skor och kläder. Idag skulle jag bara hjälpa Danne att köpa en present till sin lillebrorsa. Det slutade med att jag handlade och inte han, förrns mot slutet haha stackarn :P Fast denna gång köpte jag bara en Adidas tshirt till mig själv samt ett par röda skor. Resten av sakerna jag köpte va till min lillebrorsa. Gud va glad han blev hiihii min lilla gubbe. Han fick tre par nya fotbollsskor. Han har nu drygt 25 par. Han fick nya shorts, ny träningsoverall, samt två hoodies. Sen fick min andra brorsa en hoodie han me.
Desvärre va dom röda skorna jag köpte för små, så måste tbx imorgon och byta dom :( Jag funtar även på att köpa ett par till fast i neongult. Jag är besatt av neonfärger haha som Kristina säger "du och dina neongula färger" haha meen vad ska man göra. Det är sjukt snyggt med sånna färger. Speciellt på sommaren när man är solbränd!



Här är dom jag oxå vill haa!!


Opps!

Igår hade jag inge tid att blogga förrutom det där korta inlägget från jobbet. Drog nämligen ut med tjejorna igår. Vi hade sjukt roligt. Hamnade på Studio 54. Det va supertrevligt dessutom vare längesen jag va ute så det va extra kul.

Jag rusade hem efter jobbet för jag va tvungen att byta om sen så drog jag mot söder. Dom satt redan och drack och väntade på mig. Jag hann aldrig äta så vi beställde in två stora natchos tallrickar och massa dricka. Sjukt gott!



Tattis tyckte oxå att det va gott!

Efter några Öl var det dags för en liten pusskalas..

Sen var det dags för lite dans..

Vart helt död vid tre så vi drog hem. Förrutom det så va det somsagt sjukt kul. Vi får göra om det igen. Thx ladies! <3


Wöörking!

Sitter och jobbar. Jag har sånn magont och nu har man även huvudvärk. Tack för den!


Det är såhär man ska festa haha!


OMG!

Mitt hjärta åkte upp i halsen, vilken rysare det blev mot slutet. Jag som trodde att Sverige skulle vinna det hela så va dom nästan påväg att åka ut uhh.. vilken tur... Hejja Eric Och Grattis! Vi ska ta hem det!!

E.S.C. Part 2.

De började bra.. Dino Merlin är kung.. men Moldavien!? Jag säger bara herregud??????????? hahaha!!

Jag tror nog att Sverige tar hem det!


Iphone accessoar..

Nya skalet. Frääsigt värre! Supersnygg nu till sommaren ;)


Home Sweeet Home..

Shit, jag fick ingen sömn inatt. Jag sov i 1½ timme :S katastrof!! Jag har en sånn fruktansvärt huvudvärk, men jag hoppas att den går över nu när jag tagit alvedon.

Ikväll är det dags för Eurovision S.C. no 2. Jag hoppas på att denna semifinal är bättre än den första, då den sög ordentligt. Ikväll kommer vi se förrutom Eric Saade även Diva Internationale. Hon är så tung! =) Tyvärr är inte denna låt lika bra som hennes första, men den duger väl, bättre än många andra.

Idag har jag jobbat med Mia, sen kom även Tanja. Vi satt och prata och gjorde lite arbete. Jag hade även lönesamtal med R. Det gick helt okej tyckte jag.. eller!? *hmm* Ja, vi får väl se..

Efter jobbet drog jag och letade efter skor till min kusin, men jag hittade dock inte sånna som hon ville ha :( Får väl kolla lite till en annan dag då jag har lite mera tid.

Jag mötte upp mina kära arbetskollegor och drog på AFW på T.G Fridays i Kungsträdgården. Vi skulle träffa Elenora. Hon har nämligen flyttat till Australien och har det hur bra som helst där borta. Hon ska även få en bebbe ohh.. Vill oxå *har typ fått bebisfeber som resten av världen*!!

Det va supermysigt där, hade gärna velat stanna längre, men jag va tvungen att gå hem då jag sov endast 1½ timme som sagt, sen ska jag även upp imorgon och jobba hela dagen. Slutar halv tio sen blir det väl utgång, OM man överlever arbetsdagen. Jag brukar inte ha några krafter kvar när jag slutar så sent haha.. men men..

Jag ska ta och fixa lite mat nu, och vila så jag orkar hålla mig uppe inför E.S.C. men vi hörs lite senare sötisar.. Puss!!

 


:@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Jag är fett arg, vill bara strypa nån, ta tag i ngt och slå ner det, göra hål i väggen med näve. Ja, så känner jag just nu............ :@@


She is a dirty dirty dancer..


666...

  • 666 inlägg ... the devils no.

  • RSS 2.0