Hmm??


Hmm..?? haha..


Söndagsmys!

Jag + chips + godis + läsk = Gossip Girl


<3


OoOoh what a night..


Glow


Bailaa bailaa


SAW 3D - Do u dare!?


Helg <3

Helgen är snart över. Vill inte!! =/ Men Gud så kul jag har haft. I fredags efter jobbet drog jag till Miss A. Lekte med hennes pinsessor. Vi målade naglarna på vrn, lekte, kladdade och ritade. Det är så roligt med barn. Dom är så smarta :)))))
Efteråt drog jag till stan och mötte upp Katz. Vi drog till Cafe Albert och fikade. Deras american cake är så goooood. I love it! Vi skulle gå se Saw 3D, men det vart inget av. Kanske ikväll om jag orkar röra på mig. Har inte missat en enda utav Saw filmerna, tänker inte börja göra det nu, spec när det är den sista =))


Igår va jag i Skärholmen och handla med Miss A. Vi mötte upp Ksenia sen drog vi på basketmatch. Hennes mans lag spelade och vi vann! *WOHO* Därefter drog vi hem till henne och chilla. Kom hem rätt så sent, va så trött så jag däcka nästan direkt. Påbörjade med att se en film men hann aldrig kolla klart innan mina ögonlock stängdes helt. Jag vaknade tjugo i två.. Vred tillbaka klockan en timme så egentligen vaknade jag halv ett *hihi*


Ipod watch..

Hur snygga och coola är inte dessa?



I want..


Jump jump jump



Fett mysig! Jag ska köpa mig en sån.
Ps. han va inte dålig heller :P


Mousetrapper

Julklapp.. 4 meee...


Haha.. this is so funny

Varför är cheferna rädda för personer med åsikter? Känner dom sig hotade eller? Hmm.. underligt! Vi bor i ett fritt land, vi har rätt att säga vad vi tycker och tänker. Det är en självklarhet att man ska kunna beklaga sig när något inte står rätt till. Man ska kunna ta emot all sort kritik oavsett om du är chef eller inte. Som jag brukar säga, behandla andra så som du själv vill bli behandlad.... Har varit så himla trött idag. Önskar att jag kunde sova en hel väcka i sträck utan att någon/något ska väcka mig.

Min läkare ringde mig, han förmindskade min dos så jag hoppas tabletterna funkar bättre nu så jag slipper ha konstant magvärk.. Får se hur det går =)

New stuff..


Detta beställde jag ifrån min vän. Har länge letat efter en bra sotar borste, får se om denna är något att ha =) Den andra är till min studio foundation. Shululuuu...


Movie 2010..


Underbara tisdagen..

Vad skönt det är med sovmorgon. Jag fick äntligen sova ut. Vaknade halv tolv sen låg jag och slappa i min säng i en timme. Surfade runt lite, åt frukost, sen vart det dags att piggna till. Åkte till stan. Mötte upp Ksenia, Markus och Olle. Vi kollade runt lite i affärer. Jag beställde min jacka därefter drog vi och käka. Det är inte så lätt att hitta ett bra matställe i stan, trots att det finns matställe i nästan varje hörn. Det gäller att hitta rätt. Så jag tog dom till mitt favorit cafe som jag varit på, det senaste tiden. Efter maten drog grabbarna mot söder medans jag och K stannade runt och shoppade lite. Jag vart helt slut och mina ben mår inte bra just nu så vid sju åkte jag hem. Mamma kom förbi med piroger. Ohh dom va så yummie <3 Jag åt upp hela tre stycken och tro mig dom va inte små. Mamma brukar göra gigantiska piroger. En pirog kan mätta två pers *haha* Så med andra ord åt jag för sex personer ikväll .. shiit vilken tjockis jag är *asg*

Förresten, jag och K såg riktigt konstiga grejer idag bl.a en automat som säljer medicin!? De funkar som vilken automat som helst. Stoppa bara in pengar så får ni medicin. Jag trodde att sånt va olagligt. Vem som helst kan juh köpa medicin där juh. Speciellt sånna som hänger på plattan.. Godis för dom. Dom har även ändrat automaterna i t-banan. Nu kan man även köpa tidningar där haha.. det va lite nice. Då har man iaf något att göra på tuben, men man hinner oftast inte köpa något i dom där automaterna ändå. Folk har juh alltid bråttom nånstans, speciellt i T-centralen.. Undrar va dom kommer hitta på härnäst. Dom borde ha en automat med massa jellybeans <3

Jag har precis kollat klat på Desperate H. Kul att Vanessa Williams är med. Hon är så otroligt vacker. Duktig skådis, duktig sångerska.. Ja she's got it alllllllll...


Dagens klipp..


Jag spenderade mina pengar väl idag. Köpte dessa produkter. Dom är så bra dessutom luktar dom underbart. Love them!


Movie time..


Body Combat..

Jag vill bara säga att jag är slut som människa. Jag känner inte av min kropp för tillfället. Hela jag skakar som spaghetti haha..Vet inte vilken del som är vad. Bombonica fick en snille idé om att vi skulle gå testa ett nytt pass på Sats. Det va asroligt, men jag vill bara säga att jag är DÖD.

Body Combat
är för riktiga kämpar, med BRA kondis, inte folk som oss, kärringar på 60 år. Känner mig som en iaf. Det gick bra dom första 40 minuterna, sen började man känna av hur kroppen sakta började lägga av, efter 20 min låg vi helt döda på golvet. 


Body Combat
är ett förkoreograferat non-contact gruppträning inspirerat av kampsporter som kung-fu, capoeira, karate, kickboxning, taekwando, muay thai och tai chi.

Vill ni ha kul samtidigt som ni får riktigt bra träning då borde ni gå testa BC =) Jag ska ta och äta nu innan jag svimmar sen ska jag gå lägga mig. Godnatt ppl! =)


It was a real battle..


Snöö!

Årets första snö har fallit. Jag fick mig en chock när jag vaknade imorse. Det va vitt överallt. Det va ingen rolig överraskning, speciellt inte all slask, men vad ska vi göra? Det gäller bara att hålla ut tills mars/april då förhoppningsvis all slask och snö är borta!! Längtar redan till 2011...

Yoga..

Shit, visste inte att ett yoga pass kunde ta kål på en. Det va verkligen ett bodykiller pass som jag och A hamnade på. Yoga advance hahaha hur kunde man hamna där av alla möjliga pass.. aja det gick iaf bra dock kände man sig som en 60 årig tant efteråt haha..

Skönt och va hemma ligga i min säng. Va så kallt ute vi frös ihjäl.. Och S kom förbi och lämna mat. Ohh i love my friends, homedelivery.. Kan man ha bättre vänner vavava?? :D I dont think sooo..



Avslutar denna kväll med en skön rulle och ceasarsallad.. Yummiegummiee Godnatt!


Toppbloggarna

Är det någon mer än jag som tycker att Toppbloggarna är ett helt världelöst program? Att dom ens visar sånt, tragiskt. Jag såg ett klipp nånstans, önska jag kunde ta tillbaka dom 2 minuterna i mitt liv haha..

You like? I dont..


Nina Ricci's going mad..


Freeee

Är ledig idag - skönt! Har legat i sängen sens igår <3 Love it! Finns inget bättre än att slappa hehe.. Jag ska till stan lite senare och möta Markus. Vi ska fixa en grej sen ska jag gå på yoga med Miss A. Woho! Hoppas det blir bra, i really need it. Hörs senare.. XXX

Yesterday..


Hahahaha..


Mardrömmar

När jag var liten så hade jag ofta mardrömmar eftersom jag tittade alltid på massa skräck filmer. Bl.a Freddy Krueger. Fattar inte varför jag gjorde det. Jag måste ha gillat att känna på känslan "rädsla" eller nått sånt. Mardrömmarna började svalna juh äldre jag blev. Dom kom ibland, lite då och då. Varför kan man fråga sig? Jag kollar aldrig på skräckfilmer för jag vill sova gott om nätterna.

Nu den senaste veckan har jag haft massa olika mardrömmar. En efter en, varje natt drömmer jag om demoner, vampyrer, banditer.. och ingen kan rädda mig förrutom jag själv. Är det en rädsla jag har? Isånnafall för vadå? Är det för mycket som händer runt omkring mig just nu att det påverkar mina drömmar? Är jag orolig över något? Ja, frågorna är många, men jag kan inte besvara några av dom för jag vet inte vad det är som händer när jag väl lagt mig och blundat.


Safe me from my nightmares..


Äventyr!


Nu har jag sett dom tre första filmer av "The Librarian" Dom va grejt :D För alla som älskar äventyrliga filmer borde se dessa filmer... Ni kommer inte bli besvikna!

Huvudrollen spelas utav Noah Wyle även känd som sötnosen från Cityakuten.


Tigern = utrotad

Gud va ledsen jag blev när jag läste dagens artikel i Aftonbladet. Tigrarna verkar vara utrodade. Usch det är hemskt vad människan kan göra med modern jorden och dess fina varelser. Jag älskar tigrar, dom är bland dom vackraste djuren som existrerar på denna planet. Varför är människan så ond att dom vill förgöra allt? Inte nog med att tigrarna är utrotade, även koalor, pandor och elefanterna kommer vara det snart. Dom dödar ett så stort djur bara för att dom vill åt betarna. Friskt!

Det står " På hundra år har tigrarna minskat från cirka 100 000 djur till drygt 3 000. En minskning med 97 procent." Dvs om knappt 10 år är dom helt borta. Vi kommer aldrig mer få se en tiger irl. Sorligt ellerhur? Är det inte dags för människan att tänka om? Bort med all illegal jakt oavsett vilka djur det handlar om. Sluta anlägga plantage i tigarnas område.. Jorden e stor nog för oss båda.


Vinter 2010

Vintern i år kommer va de kallaste på 40 år. Kommer vi överleva? Vad ska vi ha på oss? Shiiit!! Istiden är tillbaka :(


En galning på stan..

Utmattad efter dagens låååånga arbetsdag. Hahaha vi hade fett störig kund hos oss idag. En riktig galning :S Ville bara örfila han, fattar inte hur dom kan släppa in sånna galningar i detta land.. aja.. Jag tränade hårt igår, så jag har haft världens muskelvärk idag :( Har inte kunnat gå ordentligt. Känner mig som fetaste roboten. ROBOT I AM! Har smörjt in mig i tigerbalsam nu igen, hoppas det blir bättre tills imorgon. Pallar inte mer. Hatar när jag får muskelinflammation. Såg en assnygg kille idag på tuben. Han måste ha trott att jag varit värsta cp:et hahaha! Så som jag gick och tigerbalsam är inte nån doft jag skulle föredra men men.. orkar inte lida.

Jag såg Dear John igår. OOOOOHHH!! Jag grät under halva filmen, vilken underbar och vacker historia man blir nästan kär.. Påtal om kär haha nää jag ska inte berätta något.. Nu ska jag ta och lägga mig. Ska upp 10 imorgon.


Godnatt!!


=)


Kom-i-form

Jag måste verkligen komma i form. Det är dags att skippa mina bästa vänner. Potatis pasta och ris = god bye!




Magmuskler here i comee!


Muskler

Undrar hur lång tid det tar att bli såhär? Varför vill man se ut så överhuvudtaget? Det är juh inte direkt snyggt, jag gillar killar som har lite mer normalare utseende än det här haha.. Tycker ni att det är snyggt??


Mys..

Äter bullar, tittar på Iron Man 2 och myser under täcket, med mig själv = BÄSTA! Satans tjockis orka o inte komma haha :P 
Alla är ute och festar, får massa sms, kom hit och dit, men orkar verkligen inte. Vaknade tidigt imorse, fick flipp. Drog och klippte mej! Sen va jag i stan en stund. Drog förbi morsan en snabbis sen åkte jag till Östberga på kalas. Det va superkul, som vanligt.. Resan hem va dock inge kul. Kom hem för två timmar sen. Är helt seeg! Kallt var det också usch!! Nää nu ska jag ta och värma mig. Imorgon väntar en lång dag.. God natt!

Done it..

Jag har överlevt veckan! *happy* Shiiizzez va lång den va, trodde aldrig helgen skulle komma. Nu är den äntligen här. Har aldrig längtat så mycket efter en helg som denna.. Varför? Joo, för jag ska äntligen få sova ut ORDENTLIGT! Jag dödar den som väcker mej!!! =))

Hoppas nästa vecka blir kort och smärtfri. Ska samla ihop nya krafter under denna helg så man orkar mer nästa vecka. Tänkte gå träna imorgon, men jag tror jag avstår, behöver verkligen vila. Får träna lite hemma innan jag drar till miss A. 

Under helgen ska jag titta på massa filmer och äta massa gott och självklart NYTTIGT. Jag såg Kidulthood och Adulthood häromdagen.. Jag måste bara säga SEEE DOOM!!!! Nu ska jag titta på Unthinkable. Läste lite va den handlar om, verkar va en chill film men det får jag bedömma när jag sett den. Dags att röra mig mot sängen. 


God natt och trevlig helg ppl!


Välkommen till världen!

Äntligen är dom efterlängtade bebisarna här! Som vi har väntat! ETT STORT GRATTIS till min farbror som fick en dotter och ännu ETT STORT GRATTIS till min lilla kusin Gaggi som fick en son idag. GRATTIS - Älskar er!! Dessvärre kommer jag inte få se bebisarna förrns om ett par månader för dom bor inte i Sverige. =((( 

Guud va jag har shoppat idag för bebisarna. UUhh så söta kläder det finns för dom små. Jag smälte! Längtar tills jag får en egen bebiis *hihi* Imorgon ska jag packa ner allt, samt det mamma köpte och skicka ett STORT paket till dom. Dom kommer bli superglada!! =))))


Har ingen bild på dom ännu så fick sno en från nätet (A)


Slutet närmar sig..

Gud så mycket jag har hunnit göra denna vecka, trots att jag inte haft några krafter kvar. Har hunnit med läkarbesök, ett par pass-träningar, shoppa, jobba, träffa massa kompisar. Jag känner att tiden inte räcker till..som vanligt. Jag har verkligen inga krafter kvar, tur att slutet närmar sig. En dag kvar på jobbet sen är jag ledig heeela helgen. Jag ska svulla och dega hemma, ska inte göra ett p*ss! =) Förrutom gå på kalas - spik!

Igår träffade jag min käraste Markus efter jobbet. Vi drog till Nk för han skulle köpa en jacka, men det fanns inga storlekar kvar, så vi drog till Berns och höll Jimmy sällskap. Sen kom Olle och Aleks förbi =) Roliga nissar dom där! Man har alltid roligt med dom, fast jag va helt slut - övertrött - så jag drog hem vid åtta, dock somnade jag inte förrns vid tre imorse, vaknade halv sex.. Shiiit! Höll nästan på att försova mig. Satte larmet på 5:20, sen skulle jag snooza i 10 min, men råkade ändra larmet till tjugo i sju HAHAHA! Vilken tur att jag vaknade till annars hade man kommit försent till jobbet.

Jag drog en snabbis till stan idag. Försökte hitta present till Julia, men lilla princessan önskar sig något ENBART i rosa. SÅÅ SVÅÅÅRT!! Finns inte så mycket i rosa tycker jag =( Hon påminner så mycket om mig, jag gick konstant i rosa kläder när jag va liten. Vad är det med små flickor.. små och små.. spelar ingen roll om vi är små eller stora, vi vill alltid vara princessa! How come?? Hmm.. anyways.. drog och träna idag me. Va på gymmet i två timmar. JAG KÄMPAR HÄR!! Borse från vissa andra :P Jag måste verkligen komma i form, annars jävlar! Va och handla lite grejjer efter träningen. Köpte nya träningskläder både till mig och brorsan. Han vart superglad! Det är alltid kul att ge bort saker, bara sådär. I feel good ta-na-na-na-naaa - na! Gör inte ni det?? Dock hatar jag att ge bort julklappar, det känns så påtvingat på nått sätt..

Nu har jag kollat klart på min film "The librarian" Så nu är det dags för mig att natta kudden.. God natt!

Ps: TJOCKIS VÄCK MIG IMORGON!! Vet att du ser det här haha.. :))

My day..

Im still sick :( Magen bråkar, halsen gör ont, bihållorna giddrar..so on and so on.. Imorgon ska jag till läkaren och få ett stopp på detta elände sen ska jag till jobbet och jobba.

Idag har jag tränat. Tränade i 2½ timme, måste få upp min kondis, och få en lite bättre hälsa för min imunförsvar ligger nånstans på hmm minus NOLL? Jag har ingen imunförsvar alls. KATASTROF!? Snart är vintern här, jag hoppas HOPPPPPPPPAS att jag inte åker på nån förskylning, för jag lär nog inte bli frisk förrns när sommaren kommer. :( Har iaf börjat äta lite nyttigare, men måste avvänja mig från vissa saker. Det är så svårt, men jag försöker.

Vi firade vår allra sötaste Julia idag som fyllde tre år. Grattis mi julie! =)) Sötnosen hade en mini kalas idag, men på lördag dååå smäller det!

Missade kvällens Paradise Hotel. Undrar ifall det hände ngt spännande!? Ska se ifall jag hittar avsnittet på webbtv.

Juste Sverige mötte Holland ikväll. Orkade verkligen inte kolla på matchen. Skulle bara må illa av Zlatans fula tryne. Hatar Holland, men jag HATAR Zlatan mer. Är glad att dom torska. Hoppas Zlatan bryter benet nästa gång *haha* Han är fan pinsam, men de som är mer pinsamt är det serberna gjorde i Italien.... I just wanna kill thoseee ppl! Orka förstöra!! Ajaa... dags att lägga sig!


T.T.

Denna kille upptäckte jag i somras när jag låg vid poolen med min Sex on the beach drink en tidigt, soligt morgon på Cypern. Jag klagade inte =) Älskar hans låtar. Han är grymt bra.



Sommarhits 2010.

 



Enjoooy..



Tinie Tempah is the s*it! <3


Paradise Hotel

Äntligen är den här! Om drygt 30 min börjar nya avsnitt av Paradise Hotel. Undrar vilka intriger dom kommer bjuda på denna säsong. Spännandeee!


Leopard

Leopard är ett av höstens hetaste mönster. Gör som jag, satsa på en fläckig höst.



I love this..



Grrrrrrrrrrrrrr....


Måndag

Ligger i min säng. Har magont IGEN :/ Jag orkar snart inte mer med min mage. Vill bara slita ut mina tarmar ibland :(
Mamma väckte mej vid tolv. Hon blev chockad när hon hitta mej liggandes i sängen. Hon undrade vad i hela fridens namn jag gjorde hemma. Har haft ont hela natten. Har druckit te, tagit smärtstillande. Får se hur man mår under dagen. Hon kom förbi med elektrikern. Dom undersökte spisen. Den funkar inte som den ska, men enligt snubben så ska den funka perfekt. Weirdoos! Ajaa.. ska gå ta en varm dusch nu, håller på o frysa ihjäl.. I'm soooo bored!!!!

Saker killar behöver veta om tjejer..

1. Vad du än gör va aldrig otrogen. Tjejer berättar allt för varandra.

2. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är. 

3. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig offenligt.

4. Om hon örfilar dig så har du förtjänat det.

5. Var ingen mes. Om du vill röra henne, gör det. Hon är tillsammans med dig för att hon vill vara med dig.

6. Om ni har sex, säg inte till dina kompisar att du har det.
    Om ni inte har sex, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Slå ALDRIG din tjej. Eller tjej överhuvudtaget.

8. Även hon kan betala när ni går ut nångång. Va inte rädd att hon tar din manlighet om du låter henne betala nångång. Det kan va roligt för omväxlingensskull.

9. Tre saker en tjej gärna vill ha från sin pojkvän:
- en av dina tröjor <3
- ett gosedjur
- en väldigt tjusig ring ;)

10. Se alltid till att hon kommer hem safe.

11. Om nån kille nedvarderar din tjej, är det din plikt att skalla han. Haha!

12. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

13. Va inte rädd om hon äter mer än dig. Vi kan också äta som djur.

14. Det är okej att gå på bio och se en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder mycket bara att du följde med.

15. Även fast du inte kommer överrens med hennes kompisar, familj osv. Försök va snäll för hennes skull. 

16. GLÖM ALDRIG din tjejs födelsedag!

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne. Vänta inte med att berätta det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det. Vi är faktist känsligare.

18. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar än du tror. Va försiktig, det kan förstöras på noll-tid.

19. Oavsett om du tycker din tjej har gått och blivit tjock eller ej. Nämn det aldrig.

20. När vi ha PMS. Fatta att vi har ont, att vi inte orkar göra ngt. Försök förstå. =)

Bra att veta!

Den manliga Ordboken:

När en kille säger att han är:

Singel = Han ljuger. Han är säkert bortlovad, förlovad eller redan gift.
Sjuk = Han ljuger. Han ska träffa nån annan.
Jobba över = Han ljuger. Han är otrogen.
Trött (vid mys) = Han ljuger. Han tänder inte längre på dig.
Atletisk = Han ljuger. Han sitter dagarna in och ut på soffan och spelar tv-spel.
25-26 år = Han ljuger. Han är bara 18-19.
Fri själ = Han ljuger. Han är alkoholist ev. knarkare.
Öppensinnad = Han ljuger. Han är bara desperat.
Ärlig = KILLAR LJUGER ALLTID!!

Ja = Nej!
Nej = Nej!
Kanske = Nej!


När han ska vara med grabbarna så betyder det att dom ska festa, dricka och träffa massa brudar. Det är en självklarhet. Tro aldrig ngt annat.. =)

När en kille säger, men egentligen menar:

Jag gillar dig..........Jag vill bara ha sex med dig.
Jag saknar dig........Saknar dina bröst och rumpa.
Jag vill bara vara med dig....och 10 andra.
Du är söt................Eh du duger bra.
Va fin du är i den där klänningen......Du är finare utan.
Nej älskling du är inte tjock.............Han vill bara inte såra dina känslor.
Fan va du är tjock...........................Han vill bara få dig att må dåligt.

Med andra ord.. Lita aldrig på en kille.. oavsett va dom säger. Allt som kommer ut ur deras mun är lögn!!!
PS. Bortse från killkompisar...om det inte är sånna som "raggar" på en. Killars hjärna är liten. Den måste nämligen rymma i deras lilla p*nis!!!
 


Kvinnliga ordboken:

När en kvinna säger - så menar hon:

Jag älskar dig............Jag älskar dig.
Jag saknar dig...........Otroligt mycket.
Jag är trött................Jag är trött
Jag är hungrig...........Jag är hungrig
Jag är sömnig............Jag är sömnig
Jag har tråkigt...........Vill du ha sex?
Ska vi gå på bio? ......Jag vill faktist se nån film.
Ska jag laga middag?..........TA UT MEJ NÅNGÅNG! 
Kan jag ringa dig nån gång?........Jag är desperat.

Ja = Ja
Nej = Nej
Kanske = JAG VET INTE!

Vi behöver....................................Jag vill ha!
Vi måste prata...............................Du är i trubbel!
Visst, gör så..................................Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill..............................Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd........................Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll................Tänker du bara på sex?

Jag menar inte att kvinnor är felfria, men vi är fannemej bättre och ärligare än killarna! :)


Lonely!!??

Jag har känt mig lite ensam på sistone så min kära vän Kiki har fått i uppdrag att hitta mig en man. Hahaha får se va de blir för nån om det ens blir nån. Hon påstår nämligen att jag är FETT kräsen! *asg* Kan nog stämma men men.. :P:P Jag kräven inte mkt. Han ska va normal, snäll, ödmjuk, ärlig, rolig, lång, ha fina händer.. Han får inte se ut som en hobbo haha.. Ett plus om han är snygg.. Jaa de va inte mkt begärt :P Eller?!?! Hahaha.. Jakten kan börja!!


Psst..


Mys-söndag..

Snart är 10-10-10 slut. Vilken härlig dag/kväll det har varit. Förrutom att jag fick vakna 6:15 så har dagen vart underbart. Har tillbringat den med mina nära och kära. Efter jobbet drog jag och S och fika. Han är så jävla rolig. Gud va vi babbla haha :D Miss A kom förbi med mi Julie. *mys* ! Efter vår fika och all gossip drog jag hem. Satt och kolla på Ghettoblaster med tjockisen och svulla. Jag garva så mycket att jag började gråta. Den där filmen är sjuk haha! :D I loveee it! Kan kolla på den over and over again utan att tröttna =) Men nu är jag faktist astrött, ska upp 6 imorgon så det är dags för mej att sova. Sov gott! *Puss*

10-10-10

It's finally heree!

10-10-10

Vi minns juh va som hände 08-08-08 i Sthlm.. Undrar ifall dom kommer hitta på ngt roligt idag me. Nån som hört något?


I WANT!!

Testade dessa idag. Dom är så söta, men man har ingen balans i dessa skor.. BUT STILL... I WANT! =((



Ska det vara svarta eller beiga?

 

Need help..............


Walking down the city...

Efter flera dagars "skolkandet" så bestämde äntligen jag och miss A att dra till gymmet idag. Vilken tur vi hade! Dom hade stängt en timme innan vi kom dit. Hahahaha!! Gud vill inte att vi ska träna, nopp nopp! :P Så vi åkte till stan. Kollade ifall nått annat gym hade öppet men icke. Så vi bestämde oss för att ta en promenad från Tcentralen till Östermalm. Tog en snabb fika, sen promenerade vi genom hela Gamla Stan, Slussen och ända ner till Skanstull. Tog oss drygt två timmar att göra allt. Vilken tur att man hade på sig sin vinterjacka, annars hade vi fryst ihjäl!! Det va kul, men jag är helt sliten nu. Nu när vi ändå packat väskan så får vi fannemej ta och bege oss till gymmet imorgon istället. Jag har så mycket att göra imorgon. Hoppas jag hinner!! Ska gå duscha nu sen ska jag sova. G O D N A T T!


RSS 2.0