Burlesque = SE DEN!!!!



Ni som inte sett filmen - SE DEN!!!!


Not Myself Tonight - C.A.


Sanctum 3D!

Ikväll var jag med Sandrosh och hennes kollegor på bio. Såg Sanctum fast jag inte ville se den. Filmen i sig var väldigt bra gjord men det var inte riktigt något som föll mig i smak. Jag somnade på bio. Visste att den va dålig men aja.. Vi borde faktist gått och kollat på Min låtsasfru. Den hade garanterat vart bättre.


Ni som gillar lite halvtaskiga filmer borde ta och se denna. Förresten han som gjort denna film har även gjort Avatar (som jag somna till) och Titanic. Grymma effekter somsagt men NEJNEJNEJ!

Jag har även hunnit jobba idag och shoppa. Köpte ett par nya beiga jeans och ny svart topp. Beige och brunt kommer va INNE denna sommar. Även alla dessa nyonfärger så spring ut och handla innan dessa plagg tar slut.

Wooork!

Jobb jobb jobb! Bara massa jobb. Jag är så himla trött, ville bara ligga kvar i sängen imorse men det gick juh inte var tvungen att gå jobba. Det borde vara olagligt att gå upp så tidigt på helger :( !

Jaja hursomhelst, jag slutar halv fyra. Ska möta mamma och dra till Nacka lr ngt. Måste handla lite känner jag.. Längtar tills denna helg är över så jag får sova ut på måndag! Ikväll ska jag ha främmande hos mig, fika lite och imorgon blire väl söndags-bio med Sandrosh och co.

Nää nu ska jag fortsätta jobba... Hoppas ni har en trevlig helg! =)

New shit pommefritt!

Jag har varit världens sämsta på att uppdatera denna blogg. Jag har inte tid och ibland har jag ingen ork att skriva heller. Så trött efter en heldags arbete.. Iaf här är lite nya saker jag plockat på mig när jag shoppat..


Nya tränings skor - love them, ny sport-bh. Märks det att jag gillar nyonfärger?
Lång halv transpatens kjol. Skinn leggings, svarta kilklack skor samt lite nya bäddset!
Köpt även ett par andra saker men dom har hamnat i tvättkorgen :P

Köpte denna sköna sak idag! Monster UFO is the shit!


Den oändliga vintern!

Kan snön försvinna? Den oändliga vintern vägrar gå sin väg. Det känns som om den har varit här i evigheter. Jag vill ha vår och sommar! :( Vill ta av mig den tjocka vinterjackan och gå näck :P Jag orkar inte mer! Vi mår fan inte bra av denna kylan så snälla vädergudarna gör så åtminstonne snön smälter! OCH DET SNARAST, TACK!

Jag sov knappt något inatt, rullade runt i sängen, stressar som vanligt, försöker slappna av och hamna i dvala men det är så svårt. Vaknade ett par timmar senare, kollade klart på Life as we know it - superbra! Den fick mig verkligen att inse att man inte ska ta människor för givet speciellt inte dom som står en nära. För när man minst anar det kan dom bara försvinna.

Drog till läkaren ännu en dag. Det gick relativt bra, därrefter drog jag till jobbet. Det va fullt där, inga lediga kassor så jag och min kära kollega M. drog och handla frukt, nötter samt fredagsfika. Efter mitt arbetspass mötte jag upp Sandra. Vi gick runt och leta efter en topp jag velat ha nu i en vecka. Kan dock inte hitta min storlek nånstans :( Får be mamma åka med mig imorgon till Nacka och leta. Man hittar alltid saker när man åker utanför stan. LOVE IT! Det är bara besvärligt att åka dit...

Efter vår shoppning runda drog vi och käka.. Här ser vi Sandra kämpa sig upp mot toppen för att nå restaurangen.




Kallt som fan vare så det va skönt att gå in nånstans där det va varmt och skönt.
Godaste rödcurryn evaaaah!



Denna mat fick oss verkligen att svettas och snora haha.. Efter att vi värmt oss tillräckligt mycket och mättat våra magar vare dags att åka hem. Drog förbi morsan en snabbis men min lillebrorsa har nån virus *stackarn* så sprang därifrån snabbt som fan haha!


Home sweet home!

Jag är så trött! Vill bara krypa ner i min gigantiska säng så den får krama om så jag somnar skönt.

Har vart vaken sen halv åtta imorse. Vart och jobbat, slutade fem. Gick runt lite i stan i väntan på tjejorna. Sen drog vi och fika. Kom hem för en timme sen. Vart en lång fika men kul vare då jag inte sett mina gamla arbetskollegor på ett bra tag. Tack för en mysig idag girl!

Nu är man ledig i två dagar.. eller "ledig" och "ledig". Jag har massor att göra. I tre dagar i streck ska jag till olika doktorer och göra olika undersökningar samt några andra nästa veckan och veckan därpå :( Usch det blir för mycket, menmen.. Vill man må bra så måste man väl gå till dessa hmm no-clue-what-you-have människor. Ibland undrar jag ifall inte dessa "läkare" köpt sina betyg på nätet lr nått haha.. Kaos!

Jag ska ta och duscha nu sen ska jag kolla på nån skön rulle. Tror det blir Burlesque med Christina A. =) Hoppas den är bra. Jag är inte så mycket för musikaler (Grease och Mamma mia = undantag) vi får se.



Hoppas doktorn är snäll mot mig nu! =(


Söndag!

Är det ngn mer än jag som tycker om söndagar? Enda dagen på hela veckan då man kan slappa HELT! Dessvärre slappade jag inte idag, men jag tycker fortfarande om söndagarna.

Vaknade nio imorse, drog till jobbet. Jobbade till sex. Sedan mötte jag upp Sandrosh. Vi drog på bio och såg Gullivers resor. Riktigt bra film, gud va vi garva, och dom där 3D glajjorna är heelt galna. Gud va stora dom är?? Tog barn glasögonen men dom va fett små!!! Anyways... Vi va galet sugna å thai mat så vi drog till världens godaste thai mat ställe. BEE'S FAST FOOD! Men dom hade stängt så vi drog till Kungshallarna och gamade på Cajun.. Asgott vare!!!

Jag orkar inte lägga upp några bilder, är för trött för sånt just nu, men kanske nån annan dag. =) Har även shoppat två par nya skor, två par nya leggings, två nya t-shirts och lite tränings grejjor. Nice!

Nu ska jag ta och sova..God Natt! xxx


Alla <3 dag!

Vaknade fem imorse, drog till jobbet. Allt gick snabbt och smidigt. Precis när jag skulle dra så började allt strula, kaos! Va fast på jobbet i 1½ timme mer =( aja.. plustid!

Efter jobbet drog jag en snabbis till Liljeholmen, fixade en grej sen precis när jag skulle stiga på bussen så råkade en barnvagn fastna i dörren så jag kunde inte stiga på och gubbjäveln åkte utan mig :( Fick vänta i 17 min på nästa buss.. När jag äntligen kom till Östberga var det dags för bullar. Guud va jag svulla.. Fick världens magont av all socker :S Inte nog med att jag hade magont, jag fick ej vila, flickorna ville leka. Jag tycker om att leka spec med dom men inte när jag har världens magont, då vill jag bara begravas.. Och min mage har strulat i ett par dagar nu. Måste sluta stressa!!!!!!!!!!!! :(

Min alla <3 dag va iaf rolig fick va med mina små köttbullar <3

När jag äntligen kom hem såg jag att jag hade fått brev från sjukhuset. Dom hade sagt att jag skulle operera mina halsmandlar i vår, men konstigt nog fick jag en tid som är rätt så snart.. Hmmm undrar hur det ska gå till då mina bihålor inte läkt än =/ Ajaa, får ringa dom i veckan och checka.. Nu är det dags för film.. Ska fortsätta kolla på From Paris With Love sen ska jag sova så - Sov gott folket!

No Games


Helg!

Guud va skönt det va att sova ut idag och slippa vakna fem på morgonen. Jag har inte hunnit göra ngt under veckan förrutom att jobba och ta det lungt med ett par vänner. Va hos miss A häromdagen, hon hade bakat värsta goda kladdkakan, gamade ihjäl mig hehe.. Jag ville baka själv en kladdkaka igår men det vart några andra bakelser som jag experimenterat fram lite =) Asgoda!! Hade filmkväll med Sandroosh igår. Vi kollade på Piranha (såg äntligen klart den) Konstig film haha såg även en dansfilm men kommer inte ihåg vad den hette. Sen svulla vi ihjäl oss med tacos och bakelse. Jag vägde mig imorse, och som jag misstänkte haha har lagt på mig ett kilo :(



Här är bakelse jag fixa =) Tog inte alls lång tid...
Köpte färdig kladdkaka men den hann vi inte äta upp så får döda biten nu istället :D



Mitt livs stora kärlek <3

Ikväll blire bara chill med lilla K. Får se vad vi hittar på ;)


EL to da Lääääääy!

Om två dagar åker min älsk tillbaka till L.A :( ! Jag vill inteee.. *buuhuu** can i come with u?? Kommer inte ses på 4 månader.. life if ruff! Kommer va så tråkigt i Sverige utan min bulle, men vi har haft det kul medans Dz har varit här. Jag hoppas vi kan ses imon en stund.. men men.. Det är bara att hålla ut.

Ikväll va vi ute på en liten avskeds"party" Jag är sjuk, verkligen inte på festhumör lr ngt, mår inte alls bra, jag va illa tvungen att vara där för min ljubavka! Det va rätt så kul men jag satt ba där och deppa somsagt så ah.. Dessutom hade jag inte ätit sens jag åt hos mamma så va heeeelt döende, svälte ihjäl.. Jag blir på fett dåligt humör när jag inte får mat.. GRRRRRRRRRR! Sprang till grekiska matstället i Medis. Köpte med mig hem bifteki och souvlaki *bästa* Jag gama sönder biftekin på engång, souvlakin har jag fortf kvar.. Måstee äta, inte hungrig längre :( Hmm!! Spara tills imon kanske? Haha kaos jag är.. Nää nu ska jag sova..Lr försöka sova.. Godnatt..

Ps. Vill bara säga en sak till min andra s.k vän. Skiter i om du läser detta eller ej. Det du har gjort är fruktansvärt. Jag kommer aldrig förlåta dig för det du gjorde. Din äckliga skit!! Hoppas gud straffar dig! TWIII!! Vill aldrig mer se ditt fula ansikte. Ring mig aldrig mer, hör aldrig av dig till mig på nått sätt. RADERA MITT NR! Och försvinn ur mitt liv din jävla mytoman. ds..

Sov gott folk haha :D Ursäkta för mina utbrott jag är bara arg på idiot människor!!


God morgon!

God morgon, god morgon, god morgon! Jaa!?? För mig är det nämligen god morgon då jag vaknade för en stund sen. Sitter och snorar ihjäl :( Kan man inte bli frisk nångång , ooo!! Vill ut, ta frisk luft! Jag orkar inte vara hemma längre! Det är så tråkigt!! Dessutom känner jag mig som värsta zombiee. Vaknade tolv imorse, tog min medicin, sen somnade jag om. Tänkte "vila" mina ögon en stund, det blev två timmar. Tur att jag gick upp annars hade jag väl fortfarande sovit. Mamma har gjort massa mat, vill diiit men ooooooooooh jag orkar inte :( Mitt ben gör ont. Stukade den häromdagen så den är fortf svullen.

Jag va övertrött inatt så jag kunde inte somna, fortsatte kolla på en film ja började kolla igår under dagen..


The Fighter, som är baserad på en sann historia. Vad är det med mig och sånna filmer :/ Jag råkar alltid kolla på dom. Böcker likaså. Läser alla böcker som är verklighetsbaserade. Jag gillar när det bygger på en verklig händelse, då vet man att det inte är fiktion lr ngt. Filmen va nice, två riktigt grymma skådisar. Man blir aldrig besviken när det är Christian Bale och Mark Wahlberg i huvudrollerna. SE DEN!!


<3

.I miss you.


Bruno Mars - Grenade!


Kan inte sova..

Ligger i min sköna stora säng, väntar på att klockan ska bli tre så jag kan ta min medicin och sen gå lägga mig. Är astrött :( I väntan på det satt jag och kolla på 127h. Gud vilken berörande film. Jag fick glädjetårar i slutet av filmen. Att han lyckades. Det bevisar bara att vill man något så går det.. Ni som inte sett 127 hours borde se den!


Usher - Hush!



Don't say notting....


Min nya bästa vän - för stunden!

Haha jaa, jag har en ny bästa vän för stunden.. AKA MR. BIG SYRING! For shizzel my dizzel om inte det är den gigantiska sprutan jag sett så vet jag inte vad. =/ Jag använder den för att rensa mina bihålor och fyfan va jobbigt det är.. Såhär ser min bästa vän ut!! (se bilden nedan) Jag fyller den med koksalt vatten och stoppar upp den i näsan och börjar spruta in .. Thiis is nooooot funny - kids dont do it!! Haha!!



Palla med sånna konstigheter men vad ska man göra när man måste rensa såret djupt inne i skallen!?

Jag är så himla trött just nu efter att ha rensat allt, vill sova men jag orkar inte, ska ta och kolla lite på serie. Vaknade fett sent idag, har kännt mig medvetslös hela dagen - som vanligt!! Jennie kom förbi en stund! Alltid lika trevligt med lite sällskap. Har vart ensam fett länge nu :( Känner mig bortglömmmmd! Jaaa du där.. Mmm du kan juh faktist ringa!!!!!!!!!! B*TCH!


Still sick..

Jag blir fan aldrig frisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Riktig hääääräääkääät!! Jag har plågats av min näsa, hals, huvud, magen i veckor, ooo jag blir så arg. Igår när jag skulle kasta sopporna så råkade jag halka utanför dörren så jag stuka benet.. TREVLIGT!! Säg mig något som inte hänt mig =/ Mmm Jag kanske borde ta och skriva den där boken trots allt - om mitt liv, lovar att den hade vart underhållande för er.
Mitt ben e helt svullen idag :( Halsen är svullen och näsan är svullen.. Jag känner mig som en heffaklump!

Eftersom jag har varit sängliggande och inte kunnat göra ngt förrutom kolla på tv och datorn så hitta jag en sjuk serie som jag börjat kolla på.. Jag började kolla om från början så jag är på säsong fyra nu.. Serien heter The Bad Girls Club.. Riktigt underhållande, man vet inte om man ska hata eller älska tjejerna som är med där. Jag hatar dom för det mesta av tiden för jag fattar inte att det kan finnas så många dumma människor där ute, men endå haha.. Jag har inget annat vettigt att göra just nu när jag är sjuk så ah.. Har ni tråkigt och vill ha något roligt att kolla på så kan ni alltid kolla på THE BAD GIRLS CLUB!



Tjejorna från säsong 2!


Dumma virus!

Neeeeeeeeeeeej!! Jag hatar att vara sjuk, men jag är typ oftare sjuk än frisk nuförtiden :S Jag har fått nån j*vla virus i kroppen, darför har jag vart helt svag, inte haft ork att göra ngt, vart yr, haft låg blodtryck , ja u name it.. och inte nog med det, mina bihålor gör fortfarande ont, PLUS att jag har fått halsfluss :( Det är inte lätt att vara jag just nu!! Fick penicillin IGEN som jag ska ta i tio dagar! Jag känner att jag kommer snart bli imun mot det så ofta som jag äter det =/ kaos!! Jaa om ett halvår så ska jag operera bort mina halsmandlar, jag hoppas att man blir friskare =))))) Hoppas kan man juh alltid!

Hoppas ni har haft en trevlig helg, gjort massa skoj fast vi haft piss väder. Själv har jag bara tagit det lugnt med en kompis. Nu ska jag ta och fixa ngt att äta innan jag tar min medicin så jag inte mår illa.. *buhu* Byebyee ppl


RSS 2.0