<3

When you are happy - The whole world is underneath your feet.


Boktips!



Det va längesen jag gav er några boktips. Jag har läst ett par böcker sen dess. Alla va bra, men just denna borde ni läsa. Jag läste ut denna bok på fyra dagar. Den var så bra.
Ni som sett filmen, det är inte alls som den. Boken är mycket bättre så jag rekommenderar starkt att ni läser den.


Fettförbränning..

Jag trodde att det skulle funka att bli av med dom extra kilona ifall jag tog fettförbränningspiller, men icke sa nicke. Jag tål tydligen inte koffein. Började skaka som ett löv haha.. Kanske för det inte finns så mkt fett att förbränna men men.. Vägde mig igår och JAA, jag har gått upp några kilo. Sånt som händer när man går ner i vikt snabbt.. Men det är bara att kämpa vidare. Vart och tränar ganska mycket nuförtiden så jag hoppas att det funkar :D Man måste äta rätt också, annars kommer det bara ta längre tid, men det är så svårt att skippa sötsakerna.. Its like a drug.. :D

New shoes :D


Snart kmr mina älsklingar hem :D


Plugg..

Förutom att min hjärna blöder, så blöder mina ögon av all läsning. Jag har pluggat ihjäl mig, orkar snart inte mer... Som tur är så är jag klar med inlämningsuppgifterna som ska lämnas in två veckor framöver, vilket känns skit skönt för nu kan jag bara fokusera på mina uppgifter inför tentan som är om några dagar. Gjorde del 1 för 3 veckor sen drygt, nu är det del 2. Hoppas man klarar den för man har juh varit lite disträ den senaste veckan. Klarar jag den så halveras mina uppgifter, vilket skulle vara fantastisk, för då får jag mer tid för mig själv :D Pluggar heltid, jobbar heltid, ja man hinner inte leva där emellan.. Hoppas att ni har haft en trevlig vecka, nu ska jag dra mig tillbaka till mina böcker. Ha en fortsatt trevlig söndag. Puss på er!


Hotell Marigold



Såg denna fantastiska film häromdagen med Sandrosh. Kan varmt rekommendera den.
Den fick en verkligen att tänka på saker och ting. Man ska inte ta saker för givet, eller människor för den delen.
Ni kommer få uppleva både skratt, glädje och tårar :D
Jag säger bara, ni kommer inte bli besvikna.
Maggie Smith fick mig att skratta rejält. Ni känner igen henne från Harry Potter.
<3
Jag ger denna film 4 stjärnor utav 5.


Första delen avklarat..

Woho!! Nu va första delen utav tentan avklarat. Har andra delen om drygt 3 veckor. Nu måste jag läsa två böcker samt läsa igenom fyra artiklar, och redovisa. Hoppas det går bra. Jag hoppas dock det gick bra på den första delen. Kändes som det, men man vet aldrig vad lärarna får för sig haha :D

Träffade min kära läkare. Han är så rolig, och smart. Jag har inte träffat en smart läkare på länge.. eller ever!! All kred åt honom. Jag hade med mig massa godis i påsen. Han ba nämen är du en sån där gottegris tjejen? Ja ba neeeeeee, eller jo, det är jag väl? Haha!!

Mötte upp Cludde efteråt. Tog en fika, shoppade lite. Det blev två svarta tröjor och ett par svarta byxor. Katastrof.. Men jag kunde inte låta bli.. VARFÖR GICK JAG IN I AFFÄREN!?!? Shizzez.. My friend is going to kill me AND my mother ofcourse haha :D

Har städat och badat klart. Har fortf PMS,satans! Ont gör det oxå.. uhh.. Nä nu blir det att kolla på film sen sova.. God natt Puss på er! =)

Det mest viktigaste..

Det mest viktigaste i ett förhållande är; Tillit och Respekt. Utan dessa två kan man likagärna börja tänka om, dags att gå vidare.. Inte direkt ge upp, men om du inte litar på din partner, vad finns där att hämta?

Jag har suttit och lyssnar på folket runt omkring mig, dom med stora och små problem, vissa har inga problem alls, men skapar dom i sitt huvud. Varför gör man detta? Jo, möjligtvis för man känner sig osäker, saknar något eller har tillitsproblem. Sånna människor skapar massa små onödiga problem, tjaffsar med sin partner, klagar, klänger osv.

För att bygga upp ett bra förhållande, ha en bra relation med sin partner så måste man lita på den personen till 110%, respektera varandra till fullo. Man ska inte göra varandra avundsjuka, smyga omkring, verka misstänksamma, för då väcks frågan, och det kan kännas konstigt och då kan tjaffs uppstå och i slutändan så kommer man sluta lita på den personen. Det är respektlöst att göra så mot någon annan. Man ska lägga alla kort på bordet och säga "såhär ligger det till - punkt slut" Spela inga spel, va rak på sak. Killar kan vara komplicerade varelser, men dom är inte mer komplicerade än vi tjejer. Man behöver inte vara med varandra 24/7, kontrollera varandra för att det ska funka. Ha egna liv, gör olika saker, men möt varandra halvvägs, njut av varandras sällskap, och försök tänka hur glad personen gör dig, istället för att tänka "shit vart har han/hon varit, vad har dom gjort, vem har dom varit med osv" Sånna frågor uppstår ENBART om personen gör dig osäker.. Varför gör han/hon dig osäker? För dom är själva osäkra, så min fråga är.. Vill man vara med en osäker person, som gör dig osäker? Vart kommer detta leda??

Värdesätt varandra och det ni har. Ha varandra som prio nr 1, så kommer allt bli bra =)




Den färgglada helgen..

Snart är påsken här. Tycker nog att det är den mest färggladaste helgen vi har. Då man målar äggen i massa fina färger, pyntar risen i massa fina fjädrar och äta massa gott... Längtar =) Dock kommer man jobba hela påsken, men man hinner fira lite endå =)




1 april..

Är det nu man ska lägga ett skämt eller två?? Njä vi skippar det. Har ni blivit lurade idag? Jag har inte det. En kompis försökte lura mig inatt, men it was a silly joke, så det funkade inte =) Hoppas ni har haft en trevlig skön söndag, trots detta oväder. Först spöregnade det, mitt i allt började det snöa, sen hagla, sen kom solen fram.. What's going on?? :S Jag börjar tröttna på detta elände till väder, har inte ni gjort det?

Shit va illa man har mått dessa dagar, känns lite lättare idag, men fortf inte så bra =S Va nere o käka med Danne. Sjukt hungrig!! Sen blev det en lite fika på Xoko. Super goda delikatesser *mumms* Nästa gång ska man stanna där längre så man kan smaka på flera st =) Försöker plugga, men får inte in ngt i huvudet, inte när massa tankar flöder omkring, uhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I HATE THIS!


RSS 2.0