Söndags party

Nu är man hemma, dessutom är det slutet på denna vecka och imon är det åter dags att bege sig till jobbet. Har vart på min killes kusins ett års kalas idag. Det va jätte trevligt, med massor av god mat och sötsaker. Jag tror att jag har fått sockersjukan ännu en gång, så mycket gott jag åt.. Mår illa =( haha.. Ibland undrar vad jag tänker på när jag stoppar i mig massa sånt. Trots att jag försöker gå ner i vikt så kan jag inte låta bli.. Men vem kan motstå macarones? I loveeeeee those, kan nog äta 20 stycken, men eftersom det fanns massor med andra saker så fick inte allt plats. Detta plockade vi på oss från (det serbiska) buffeet;

 


Fanns typ 30 rätter o det va svårt att välja när allt är så gott =)
Dessutom va man tvungen att spara lite plats för bl.a dessa sötsaker



Nu är det dags för mig att ta en dusch, sen ska jag lägga mig och kolla på film. Hörs imon, Godnatt ppl.. Puss <3


D- dress





I love loove loveee...


The Beat..


Spetsigt värre från Asos.


Lördagsmys...

Skrev ett aslångt inlägg men sen kom min kille in och råkade raderade de hela ohhhhhhhhhhhhhhh *arg* Det har vart en lååång dag. Känner mig fortfarande helt slö och seg, men trots detta var jag juh ändå tvungen att laga mat annars hade min tjockis svält ihjäl. Ni anar inte hur mycket en kille kan äta :S Vart får allt plats? Å jag som trodde att jag åt mycket =/ Det vart iaf lite tacos och natchos..




Efter maten var det dags för en rulle. Vi såg Final Destination 3. Creapy movie, but i love them all och snart har 4an laddats ner. Ska kolla på den efter Paradis Hotel vilket btw börjar nu =) Ska ta min godispåsee och krypa ner i soffan.  LATER....


Kuddar helt i min smak


För en GODARE sömn =)


Playboy



Vill ha..


Skummig..

Det va inte bara min drink som va skummig, det va även jag.. Meeen good va den =)


Min och Adrianas daiquiri... Skummigt värre =P


Min dag..

Igår blev jag ett år äldre och förhoppningsvis lite visare haha =) Det enda jag gillar med att fylla år är tårtor och presenter, men att bli äldre är ingen höjdare iaf inte för mig. Jag brukar oftast gå ett år bakåt =P Lite kul får man väl ha på sin dag.
Mina kära arbetskollegor va så gulliga att dom gick och köpte en tårta, både för mig och Miss M som också fyllde år fast för några dagar sen. Det vart en jättegoo Xanté D'or *me like* .. 


Ni finner denna smariga sak på Vetekatten på Kungsgatan i Stockholm, men va i go tid med att beställa för vem vet, kanske just din favorit är slut just då.. =(


Senare på kvällen kom min killes syrra förbi mig, vi tog det lite lungt innan det va dags att bege sig mot stan. Jag hade tidigare i veckan bokat bord för oss på Berns. Dom har så good mat där så det vart lite svårt att bestämma sig vad man skulle ha, men tillslut fick det bli Grillade kycklingspett med massamancurry och jordnötter, sååååå smarriigt!! Till efterätt vart det Choklad fondue med färsk frukt och mangoglass *muuuummms*


Tack alla söta för att ni kom igår kväll <3 Massa kärlek till er.. Och tillslut lyckades Jimmy göra det omöjliga =)


Once u go black u never turn back.. =P





Trötteer...

Kom hem för en stund sen. Hann med rätt så mycket på de lilla korta stunden. Jag är såå trött vill sova, har jobbat hela dagen dessutom öppnar jag imon :( så jag måste upp halv 05. 
En utav mina kära kollegor som vet att jag är skogalen nämnde tidigare idag att Scorett hade öppnat en ny butik, så jag drog förbi under lunchen (va bara tvungen). Tänkte köpa ett par skor och självklart va min storlek slut :( Jag hatar att ha 36 i sko strl. Dom tar alltid snabbast slut.. Påvägen tillbax till jobbet gick jag och köpte choklad på Kahl's. Mumms.. Tänkte att vi skulle ha det till fikat ikväll och två tjockisar som vi ee så va vi juh självklart tvungna och smaka innan maten *buus* Nu har jag lagat mat till bullen så jag ska lägga mig nu. God Natt PPL..



XoXo


Omg... Hahaha


En kollega visade mig denna video igår, jag kunde inte sluta skratta .. men sen tänkte jag IOOO hahaha!!


Presenter <3

Julen närmar sig och snart är det dags att börja handla julklappar. Vissa har redan handlat klart det dom behöver medans andra väntar in i det sista. Jag har för första gången i år köpt julklappar i förtid eller åtminnstone ett par st. Ska man handla så tycker jag att det är smartast att göra det nu med tanke på att allt blir typ 20-30% dyrare sista veckan innan jul. Affärerna tror sig vara smarta, sen när det är julrea så tror folk att det verkligen är rea med tanke på hur priserna va veckan innan, men i själva verket är det ingen rea överhuvudtaget utan det är dom originala priserna som dom åter sätter på tex. plaggen. Du kan iofs fynda någon också men ytters sällan och de bästa är alltid slut =/

Jag undrar vad årets julklapp är? Det blir nog en iphone eller möjligtvis en Wii konsol. Jag önskar mig en Wii i år =) Tidigare har det juh vart en ny dator, en widescreen tv och en valp.
Jag klagar ofta på min kille eftersom han sitter alltid och spelar WoW eller Wc3 på dator, men jag kom och tänka på hur det va när jag va liten okej han är inte liten men endå haha... Jag va heeeeeelt besatt och då menar jag verkligen besatt av nintendo och sega mega drive., t.o.m när jag inte spelade kunde de hända att jag flaxade runt med händerna *asg* Vem tyckte inte lixsom om Super Mario och Sonic? Jag gillar dom fortfarande och hade jag haft mina dåvarande spel så lovar jag att jag hade suttit och spelar 24/7 =) Jag va inne på Webbhallen häromdagen och såg att dom hade massa nya S. Mario och Sonic spel för bl.a Ps3, Xbox och Wii såklart :D Ohh me want!!!




Vilken av dessa föredrar ni?


My sweet home..

Nu har man kommit hem efter en lååång arbetsdag. Jag är helt slut, satt och snacka med en kompis i telefon för en stund sen. Jag fattade inte ens själv vad jag sa =/ Blää.. Jag ska hoppa in i duschen snart o sova.. Det lär bli en lååång dag imon, dessutom har vi fått schema för januari.. Kill meeee säger jag ba haha!! =)
Och pricket över i:et min tjockis har övergivit mig, istället för att stanna o vänta på mig ne nee.. han drog hem.. BUHUU säger jag ba.. =( Jag som tänkte kolla på nån rolig film idag me.. Såg två filmer igår, ena såg jag dock själv. Har alltid gillar Jennifer Lopez, tycker att hon är en bra skådig.. och hon är faktist me i en utav mina favorit filmer vilket e...



Såg även denna söta sak..



Nää godnatt på er.. XoXo


Snö vs Regn

Snart är det jul och förhoppningsvis lär det snöa. Jag satt och diskutera med en kompis tidigare idag om hur skönt det hade vart med sommar, men det är flera månader dit. Vi pratade om snö och regn och vilket vi föredrog. Jag valde snö självklart. Jag HATAR regn, vet inte varför för det kan va mysigt med regn ibland men det regnar alldeles för ofta i detta land så man har typ tröttnat. Vad föredrar ni?

Snö eller regn?

 


Stureplansgruppen!

Har fått flera trevliga mail under veckan bl.a. från stureplansgruppen. Dom brukar bombardera min mail med massa events varje helg för att hålla en uppdaterad och bjuder en till alla slags möjliga fester. Thats fun, men eftersom jag jobbar typ varje helg eller så är jag med familjen när jag är ledig så hinner jag aldrig gå ut och festa. Denna helg är det bl.a. fest på Ambassadeur, Absolut Rock Party! Cafe Opera skickade också en inbjudan till finalen i DJ Challenge. Undrar hur det gick för min kompis där? Fick även en inbjudan från Village inför deras 2 års fest i helgen. Samt denna till Sture:


Tyvärr så kan jag inte gå för jag jobbar hela kvällen den 25te, men det lär bli en rolig kväll. Men denna helg är jag ledig så vem vet, jag kanske knallrar förbi dom andra ställerna för engångsskull. =)


Home =)

Nu är jag hemma. Guu va mätt ja e. Jag tror jag käka för tre pers haha. Har ont i magen nu ska lägga mig ner och vila tills heffaklumpen kommer förbi. Jag la in bilderna från morsans skafferi haha.. Det här va vad jag hitta:



Min familj är kakmonsters. Vart jag än kolla va de antigen kakor eller bullar där. Och inte nog med det så hade mamma även bakat. Hahaha snacka om att det inte går att banta när man är där.


H&M

Ja nu sitter jag här och väntar på gästerna. Magen kurrar, vill ha mat NU!! Men om jag börjar att hugga i lär det nog inte finnas nånting kvar, fast det finns massor av mat. Mamma har gjort flera rätter, man kan tro att de kommer en hel arme på besök. Jag gick igenom hela skafferiet, kollade om det fanns ngt att knapra på medans och  ni anar inte vad jag hitta.. Tog bilderna med mobilen och sladden e hemma så jag får lägga upp dom när jag kommer hem lite senare. Jag gick även igenom massa kataloger och hittade ett par saker så jag passade på o ringde med en kort varsel.. Jag kunde inte bestämma mig vilken top jag ville ha så jag beställde alla. Får dom i slutet av veckan =) Precis lagom till min födelsedag. A gift from me to me =P Det vart även ett par andra saker men hittade inte bilder på dom :( aja det här får väl räcka...


BokTips!

Länge sen jag gav ett boktips. Jag kom och tänka på två bra böcker som man bara MÅSTE läsa!


Miljön..

Jag har länge tänkt på de här med ozonlagret och miljön. Folk tänker inte på de så mycket vilket förstör vår planet. En gång per år eller nått sånt har dom sina små galor och projekt. Man ska antigen skänka pengar eller släcka ljuset en hel timme, men gör alla verkligen det? Jag tror inte det. Dom borde ha det oftare. Jag brukade skänka pengar förrut fast till barn cancerfonden, jag försöker ha de släckt hemma hos mig varje dag. Tänder ljuset ba i behov.
Jag försöker vara miljövänlig genom att återvinna saker bl.a. Jag har nästan alltid vart duktig på de, fast ba när det gäller mitt eget skräp =P Men det borde väl räcka? Alla borde tänka på sitt eget skräp och ta hand om det. Vi ska vara glada att vi ens har miljö stationer. Vissa länder har inte ens det. Jag brukar även återvinna påsar *haha :$* Varför ska man samla på sig massor, och ba kasta dom? Min kille är så söt. Han brukar driva med mig och ba" skäms du inte att ha med dig en påse till ICA" tex. NEJ!? Varför då? Jag har sett flera göra det. OCH det är bra!! =)
Finns juh flera söta påsar som man kan skaffa. Dom är dessutom finare än dom vanliga plastpåsarna..

 

Eller varför inte göra en egen av tex. ett par gamla jeans?

 


<3


Det kanske är bara jag..

men jag tycker att dom här "byxskorna" är urhäftiga... Undrar vart man kan köpa sånna..??


-Top 10-

Tänk dig åka förbi sånna här..






















Söta va!? =)

LoveLoveLove!



I love this song.. Its so beautiful <3

1,2,3,4,5.... Its the final 6..

Kom hem för drygt en timme sen. Har hunnit med rätt så mycket på de korta lilla tiden. Hann designa en klänning på yourmoda.se samt laga en sen middag till mig själv, eftersom min kära pojkvän va för lat för att hänga me mig hem. Det vart wokade grönsaker med nudlar *mums* Hade lust att baka ngt också, men jag storhandlade igår, köpte med mig massa sötsaker så det lär nog räcka, tills helgen iaf ;P

Ska till mamma snart. Vi ska kolla på Paradis Hotel och fika. Jag vet inte varför, men jag älskar det där programmet, och denna gång är det någon man känner som är med så det gör det hela roligare. Min gamla granne har också iofs vart me i de men men.

Juste, idag såg jag äntligen SAW 6. Jag älskar dom där filmerna, vet inte varför. Dom är så brutala =/ Trots att det gått 6 år sen första filmen visades har jag fortf mardrömmar om den där satans grisen från filmen *haha*. Och tror ni inte att den dök upp 3-4 ggr i denna film me!? BLÄÄ! De konstiga me denna film va att den va så kort :S Eller det kändes som det. Det va lixsom 30 minuters plågeri, inget mer me de :S Man ville juh se lite mer, men som alla vet, uppföljarna brukar juh inte va lika bra som den första. Nu har juh dom flesta dött, undrar ifall det kommer en sjunde film, med frugan som mördare? Fast jag tror nog inte det :( *Besviken*

Nä imon får det bli en komedi film istället. Det räcker med alla skräckisar jag fått uppleva denna vecka =/


Shululu..

Vilken härlig start på veckan. Alla är på jobbet och jobbar, but not me - bcz im free! =) E ledig fram tills på ons, ska bli skönt och sova ut iaf. Missförstå mig inte, det är kul och jobba men jag haft en tuff vecka med tiderna. Snacka om att vara slut. Fast jag sov till 12 idag =)

 

Skulle gått på bio igår, men jag va så trött så jag åkte hem till killen istället. Vi tog det lugnt med hans familj, sen bestämde vi oss för att kolla på film. Jag har velat se Gamer ett bra tag nu, så han satte på den, vi la oss för o kolla, de gick 15 min och ja hade redan somnat. Förstår ni då hur trött jag va? Så stackarn fick kolla på den själv haha (A).

 

Tjockisen sover fortfarande så jag sitter och surfar runt på nätet, kollar på skor (ofcourse). Hittade massa snygga som jag vill ha, men jag är sådär skeptisk när det gäller o beställa från nätet speciellt när det kommer från andra länder. Har beställt tidigare både från Asos och Topshop. Det gick hur bra som helst, men fortf. Kan man verkligen lita på nätet? All information lagras juh nånstans. Jag tror nog att jag är den enda som tänker på detta eftersom jag ser alla dessa bloggade som beställer om o om igen, men det är bara för att jag läser mycket om hur folk har blivit lurade osv. Jag höll på o bli lurad en gång när jag skulle köpa en valp. Det pågår massor av bedrägeri både i England och i USA. Sånt finns överallt tänker ni, men i dessa två länder är det lika naturligt med bedrägerier som att gå på toa, haha!! Bara så ni vet =)

 

Nä nu ska jag äta min "frulle" som består av en kexchoklad och päron Mer haha.. Gottegris!! =) XoXo


Myspys!

Jag hittade en liten mysig sak på nätet. Jag skulle ALDRIG ens tänka mig att ha det som husdjur iaf inte när jag vet att de finns bl.a i min gryta.. Det va iaf så jag tänkte förr... Min gamla granne hade en sånn när jag va 13. Jag tyckte då att det va synd eftersom sånna ska bo på landet och ha space, kunna röra på sig fritt och leka med sina vänner och inte i en liten lägenhet på 50 kvm. Djurplågeri tyckte jag, men nu verkar det som om alla går o skaffar sig sånna.. Den nya valpen kanske?? :/ Ja - Babe den lilla grisen = Nya trenden!



Hur söt är inte den? Men vill man ha en lite lortgris i sitt hem??


Heeeellu...

God morgon på er...

Eller ska man säga god kväll till alla partypissar som vart ute o röjt inatt!? =) Ser så många varje morgon man ska åka till jobbet. The walk of shame =$ Man undrar juh, hur fan pallar folk? Gå ut varje helg och ba slita sönder sin kropp? :S Förrut va jag också så, eller typ så.. Jag gick ut rätt så ofta när jag va yngre, fast jag drack inte. Dricker dock fortf inte. Tycker inte att det är gott och absolut inte nyttigt för ens inälvor =/ En nära vän till min familj dog för nån dag sen pgr alkoholen. De hade tärt på hans lever bl.a :( Många som dör pgr alkoholen, men endå fortsätter många att dricka. WHY? Det är knappast gott :S Varför utsätter man sig för ngt sånt? :S

I dont get it!

Ska man gå ut så ska man göra det med stil. För att dansa, träffa sina vänner och bara ha kul. Utan alkohol. Testa de kanske!?
Vissa ska fan inte ens va nära alkoholen speciellt inte sånna som INTE kan behärska sig efteråt. Man har juh stött på en liten dåre då å då på tuben bl.a.. Palla me sånna! Vart finns alla väktare nånstans kan man juh undra.. Ahh :@


<3

Här är skorna jag köpte för inte så länge sen, glömde lägga in en bild på dom =/




Såg igår att dom fått in ett par nyare modell =( Jag höll på o få hjärtinfark när jag såg det.. Såhär ser den nyare modellen ut.. MEEE WAAAANT!!! PLS SANTA..... jag lovar att va snäll (A)


Hahahah

Det här va vad jag hitta i köket =)




Duktigt efter att man har tränat hårt HAHAHAHAH... Vilken tjockis man e!
Men vem kan motstå Toffifee <3 My love!


Soo sleepy..

Kom hem för ungefär en kvart sen. Ligger i sängen och segar. Har vart och handlat lite efter jobbet idag medans jag väntade på en kompis. Hon va lite sen så jag hittade lite smått o gott i affärerna. Hann gå in i två butiker, men hittade ändå saker :D Jag va lite skeptiskt angående väskan först men beslutade mig för att köpa den ändå..såå galen som jag e haha :D

På tal om galen.. Har vart och gymmat i 2½ h. Är helt slut med tanke på att jag gick upp 04 imorse. Ska ta och äta ngt snart innan jag lägger mig, är fan heelt slut. Fattar inte ens hur jag orkar sitta o skriva ett inlägg just nu :S så seg som jag är. Säkert tusen stavfel också haha men de lär jag väl märka av sen :P Ska upp vid 04 även imon sen är jag ledig två dagar. Det lär bli bio imon och lite annat kul ifall man pallar sej tillbaka till stan dåra.. Inte för att det är lång men endå =P

Iallafall det här köpte jag idag:





Det vart lite knasiga bilder, men men hoppas man ser ngt.
Köpte en pälsjacka, ett armband och en Jimmy Choo väska.


Egentligen behövde jag inget utav det. Har tusen väskor, men använder mig utan 1, 2 som max haha.. Man pallar juh inte flytta på sakerna hela j*vla tiden. Hur är det med er? Orkar ni flytta runt på all skräp som ligger i väskan?? :/
Har 4 pälsjackor, använder dom nån gång sådär.. Typ 2-3 ggr som max varje vinter, som sagt ytterst sällan hahaha.. Och smycken har man juh tusen av :S Jag är ingen smyckes tjej men men.... Som sagt impulsköp = IDIOTI! =) Men kul ere haha :D


Götten morning =P

Usch va man önska att man va hemma och sov. Är på jobbet, som vanligt.. Ibland kan man undra vad alla människor gör uppe såhär tidigt :S Om jag va ledig och inte hade för mig då skulle jag bannemej va hemma och sova i min sköna säng, inte gå runt o tugga i stan haha!! =P

Missade gårdagens idol men jag antog att Reza skulle åka ut. Vem åker ut nästa gång tror ni? Jag tror nog att det blir anntigen Calle eller Mariette =) Dom har gjort sitt tycker jag. Om jag fick bestämma så skulle det ha varit Erika som vann de hela eller Tove dåra...  =) Jag tycker inte att dom andra passar att va en IDOL =) Det krävs mycket mer än att bara ha en röst. Ta Erik tex, Han är en jätte duktig sångare, han lär juh vinna det hela, men jag tycker inte att han borde göra det. Han har helt enkelt inte DET, men det är bara vad jag tycker.. Hahaha vet ni vad jag kom på? Jag borde hoppa in istället för Bagge, nu när lilla björnen är sjuk. Jag hade blivit en perfekt domare haha :D Nä nu ska jag återgå till jobbet och göra lite nytta. På återseende! Puss <3


Chill-pill

Shit, vilken slapp dag det har varit idag. Fett skönt! Har fortfarande träningsvärk fast det gått 2 dagar sen jag träna, men de blir så när man inte tränat på år och dar haha.. Har vart riktigt skönt o ba slappa idag och inte göra ngt alls.
Har kollat på massa repriser som jag missat under veckan. JAG VISSTE att Eddie skulle åka ut, fast jag hoppades på annat. Tråkigt men vad ska man göra.

Igår va jag med tjockisarna på Monster Jam, det va riktigt coolt. Aldrig vart på ngt liknande innan och jag måste säga att det va riktigt skoj =)

Missade att gå på Jimmy Choo fast jag längat i flera månader, men jag kände att jag hade för ont för att trängas bland alla hysteriska människor. Jag satte på larmklockan, sen på snooooz haha vilket man aldrig ska göra sen tänkte jag äääshh har inte fått sova ut på länge, det kanske är bäst att göra det medans man kan.. =) Jag ringde till HM lite senare och som jag misstänkte... allt va slutsålt, men jag fick veta ngt så förhoppningsvis får jag ändå tag på det jag ville ha =)

Nu ska jag till mamma och hjälpa henne med en grej, sen börjar juh Paradis Hotel, i cant miss it =) Hörs imon då jag förhoppningsvis blivit av med träningsvärket =D

XoXo


Back again..

Heej igen,

Det va så länge sen jag skrev ngt jag tyckte väl att det va dags att lämna lite spår efter mig. Jag har vart så upptagen, jobbat och haft annat för mig så jag har inte haft tid för det här. Men nu är jag här igen.. =)

Jag har äntligen köpt mig ett gymkort, så äntligen blir man av med dessa kilo som man har lagt på sig de senaste åren haha.. Å ikväll är det återigen dags för IDOL =) Jag hoppas att Eddie INTE åker ut ikväll eller Tove =) Från första början fattade jag tycke för Mariette, men hon börjar bli långtråkii.. Hon utvecklas juh aldrig. Läste nånstans att Bagge inte kommer medverka ikväll :( BUHU! WE <3 BAGGE! (Krya på dig)..

Såg ni förresten Mammas pojkar igår? Asså den där Naima lr vad hon nu heter. Hon har fan några skruvar lös. JAG TÅL INTE KVINNAN! HATE HATE HATE! Hon är fan bara ivägen. Tv4 har inget bättre för sig än att lägga in sånna weirdos på tv. Man har fan fått nog av dom o speciellt henne! BORT MED NAIMA!!!!

Nää nu ska jag packa väskan o bege mig på en träningsrunda.. GLÖM INTE IMON!! JIMMY CHOOOO @ H&M!!! =) XoXo

RSS 2.0