Pepparkakshuset!

Jag kom och tänka på att jag aldrig visat er mitt peparkakshus som jag gjorde. Det va faktist första gången jag byggde ett sådan så jag vart rätt nöjd med slutresultatet!



=)


Juldagen!

Har handlat massor med mat, tänkte laga middag snart. Sen ska jag kolla på Shrek den 3dje. Va förbi chokladfabriken igen :S Köpte lite gott! Jag kan inte få nog utan macarones :S *MUUUMS* säger jag bara. För er som inte smakat dessa goda små kakor så är det ett MÅSTE.


Gårdagen..

Igår var det julafton för dom flesta dock inte för mig, jag firar jul 6-7 januari, vilket kan kännas skönt ibland. Man har extra tid på sig att inhandla alla dessa julklappar fast i år är det faktist första gången då jag redan är klar med allt det där :D så nu kan jag ta det lungt fram tills dess och fokusera på annat.
Nu är juldagen här, finns så mycket skojj på tv. Undrar varför dom inte visar ngt på nyår också :S Dom visar typ 5 filmer per kanal på julafton/juldagen :S kan inte dom fördela detta lite bättre? Man kan juh trots allt kolla på en kanal i taget om man inte har 5 tv i ett och samma rum haha!! Anyway...

Igår fick vi en mysig jullunch på jobbet med massa gott för dom som gillar julmat, men lilla jag fick min specialare :D Det vart kycklingnudlar med ett par grönsaker samt kladdkaka med grädde till efterrätt :D




Kan det bli bättre!? :D


Monday it is!

Sitter hemma med lillebrorsan och väntar på att byggarbob ska komma förbi och fixa klinkersplattorna i hallen. Seg han är.. Vill juh åka och julhandla nununuuu!! Har ett par grejjer att köpa, sen ska jag förbi Ikea. Det lär va smockfullt med folk där idag =/ Ullared varning typ..haha!! Vad ska ni hitta på för roligt idag?? En kall måndag som denna..brrrrrrrrrrrrrr!!!!

 


HP


Jag älskar min lap-top men skulle lätta byta ut den mot denna fina.. Kolla bara på designen! :O


Crazy inlöööve!










Jag är inte så mycket för röda skor, förrutom pumps men dessa va juh skit söta!
Alla dessa skor hittar ni på Net-a-porter, plus massa annat!


Ännu en lördag hemma..

Jahapp vad ska man hitta på nu då? För två år sen vid denna tid befann jag mig på Stureplan. Tog en fika eller käka något gott på nån restaurang i närheten, sen var det dags för utgång.. Ja det va tider det.. Man saknar det ibland, men sen så växer man upp och man har vissa plikter i livet som att tex jobba, betala hyran o svulla hemma. Heheh :P Det kan va kul, men inte en dag som denna.. Alla har dragit ut, t.o.m min tjockis.. Han som aldrig festar..aja.. får väl sitta hemma och glo på film lr ngt! Ska fixa nån kul rulle som får mig på bättre humör. Egentligen borde jag sova, ska upp tidigt imon IGEN! *uhh* Har haft en tuff vecka och inte nog med det så ska det snöa ute.. Det gör allt ba värre.. Jag HATAR kylan! :( Jag är ingen vintermänniska fast jag föddes då :( Dessutom går allt långsammare vintertid. Tiden går så sakta och inte nog med det, det tar typ 3 ggr så lång tid att ta sig fram nånstans.. Idag när jag skulle förbi Chokladfabriken så tog det en evighet att gå från Centralen till Hötorget. Jag skojjar inte, tog typ 20 min =/ *sjukt* Jag fick iaf min choklad och mina macarones, så som jag längtat efter dom.. Dock får jag vänta tills imon med att äta dom, fastar nämligen idag.. Nu har jag fixat en julfilm med lilla Dennis =) Ska ta och krypa ner i sängen.. God Natt på er en tidig lördag som denna.. =(


Je'adore this coats!














1. Giambattista Valli kavaj <3
2 & 3. Karl Donoghue's läckra västar <3
4. Lurvig jacka by Stella McCartney <3
5. Pälsrock från PREEN <3
6. Phillip Lim's heta jacka <3


Friday's -out-


Dessa skulle inte va helt fel en fredags kväll som denna.. Ibland saknar jag alla dessa utgångar, bara för att det är en utav dom få tillfällen där man kan klä upp sig lite extra och gå ut och ha kul på dansgolvet! =)


Jag avgudar dessa skor!


Fortfarande Fredag..

Sh**t! Den här dagen tar aldrig slut. Det hela började imorse. Varje gång jag kollade på klockan så hade det bara gått 10 min, men det kändes som om det gått 1-2 timmar =/ Ville ba kräkas, va helt utmattad och frustrerad!

Efter jobbet var det dags att gå till läkaren. Dumma, hon tvingade mig göra massa övningar plus att dom tog blodprov whyyyyy!!! :'( Jag tror att min läkare gillar att plåga mig. Hon vet hur mycket jag hatar sprutor och stickor blää... Jobbigt dag, men som grädden på nosen gick jag förbi affären och köpte massa godis för att läka mina sår.. Ska svulla och kolla på nån rulle snart, innan jag svimmar framför datorn. Är galet trött, vaknade halv 5 och somnade halv 4 =/ Vart ingen sömn för min del inatt... Tänkte gå upp vid 5 imon så jag får sova lite mer. Jag behöver verkligen dom där 30 minuterna, dom känns så långa, men bara på morgonen.. I dont know why.. do u??


The Hospital - devils place *hiihii*



- I love candy! -


Luxury Bottles



Torsdag..

Efter att ha legat i sängen hela morgonen är det dags att gå upp. Ta sig en dusch och bege mig till affären för och köpa ett par grejjer till pepparkakshuset som jag tänkt bygga idag. Haha jag känner mig som ett litet barn varje år, juletid =) Fast barnet i mig försöker komma ut lite oftare =/ Nä nu ska jag ta och göra mitt, jag lär väl vara tbx när allt är klart.. -Luv-

 
Hittade denna på nätet.. Såå söt!


(=


She's like the wind...


<3


Jag är helt såld - Kolla bara på skorna :O


Vad saknar/minns du genom tiderna?

Barndomsnostalgi för 40- talister..



Ni minns säkert även dessa..



Barndomsnostalgi för 50- talister... Oo Elvis, Elvis - The King Of Rock N Roll...





60- talister... Sockiplast hade nog alla på gympan *haha* Minns att lärarna tvingade oss ha på oss sånna.. Guud vad jag hatade dom, men nu tycker jag att dom är riktigt coola.. Och bergsprängare? No words... *asg*




Barndomsnostalgi för 70- talister...



Dessa två är mina absoluta favoriter!



Och så självklart 80- talet <3 ...
Vart ska man börja!?







Även E.T är en STOR favorit - Lovee him! <3





Vad minns vi mer? Like a virgin, Last christmas or Girls just wanna have fun.. Ja det fanns många hits då och vi minns dom som igår.

90 talet då? Hmm...



? Dagens ungdomar asså.. =/

------------------------------------------------------------------

Grease btw is timeless!


Fashion nu och sen..



Och så har vi 2010 kollektionen..



Även Tabitha Simmons, Camilla Skovgaard, Derek Lam och Giorgio Armani har något att erbjuda 2010.



Kläder från Proenza Schouler, Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Jil Sander och Burberry..


Yves Saint Lourent, Belanciga, Balmain, Diane von F.


=/

Guuuud mina muskler :( Har fått muskelinflammation o det gör apont! =( Har precis kollat klart på Paradis Hotel, i cant wait until the next show. Hoppas Andreas ryket, fyfan asså tål inte snubben. Han tror sig fett! Ni undrar säkert hur jag kunde kolla på P.H nu?! Jo, jag har en snäll mamma som spelar in mina serier då jag jobbar <3 Jag orkar inte leta på nätet, det tar för långt tid!
Har jobbat och slitit hela dagen idag, förrutom då jag och Collin kolla på massa roliga bilder *hihi* :) Är super trött nu, borde egentligen sova, men först blir det Criminal Minds. Imon blir det julgranspyntning hos mamma med julbak och massa annat. Ska fixa ett pepparkakshus tänkte jag *weeii* Det va ett tag sen man gjorde ett sånt :P Nu är det dags för mig att dra mig tillbaka. God Natt på er.. Sleep tight! XoXo


LV <3


LV!


1+1= 3?

Varför hade inte jag sånna när jag gick i skolan? Tror inte ens att dom fanns då.. haha.. men fan vilka softa armband =) Söta är dom också!


Sovdax!


Regn, mys o denna låt <3


C-store

Jag hittade en jättemysig nätbutik  tidigare idag. Fanns så många saker jag ville ha, men jag vet inte ifall jag vågar beställa *grr* Dom hade allt från hårspänne till skor där.. Ohh så många fina saker.. i want all those items =)








Butiken heter Chapnlle <3


Babyfever?

Dom senaste dagarna har jag fått reda på att flera utav mina kära vänner har gått och skaffat sig barn. En efter en.. Man börjar juh undra ifall folk inte håller på o få babyfeber..eller ngt?? Haha.. Iaf har sett massa bilder på deras barn. Guuuu' så söta alla är. Jag älskar tjocka bebisar <3 Och speciellt dom som är lugna.. =) Men ibland blir det inte så som man önskar sig.. eller? hehe.. cry me a river!



Så peacefull man kan va..


Jag kan inte tro mina ögon!

Kan nån vettig människa förklara för mig hur dom tänkte när dom skrev denna artikel? Är ni helt seriösa? VAFAN tänker ni på? EURO? I Sverige? Ska man inte behålla nånting som är svenskt? Nej, Sverige är det perfekta exemplaret på länder som kopierar ALLA andra. Dom kan aldrig ha något eget. Man ska fan flytta till Danmark. Där tänker dom iaf realistisk. ASSÅ FÖRSTÅR NI INTE VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA IFALL BÖRSEN KRASHAR och vi har euro? Jesus Kristus.. Kvinnorna tänker iaf mer logiskt än männen i detta fall.. " Om det vore folkomröstnings så skulle 44% sagt ja och 42% sagt nej.." vad hände med dom resterande 14% om jag får fråga..är dom ovetande vad dom vill ha eller? Fan heller... THIS IS BS!!!



Såhär vart det med den omröstningen...


Film..


Nu är det dags att stänga av datorn och kolla på B.Jones på kanal 5. I just adore her!


Julhus eller dårhus?

Som ni vet är det snart jul och det pyntas förfullt. Vissa har pyntat mindre andra mer. Jag läste i Aftonbladet om en kvinna i Skåne. Hennes granne klagar för hon har för många julpynt utanför huset. Det ser ut som en cirkus säger grannen, men jag personligen tycker att sånt är kul. Det är inte ofta som vi pyntar och lyxar till det lite extra. Det är typ enda chansen vi kan göra ngt sånt och jag tycker att man ska utnyttja det till max. Hade jag bott i ett hus så hade jag bombarderat sönder med pynt, fast det måste se smakfullt ut också.. Såhär ser kvinnans julhus ut:



Det va inte så farligt? Tänk dig ha dessa som grannar ...










Jag tycker att det ser roligt ut. Vi borde ha flera som gjorde så, så de blir som en slags tradition. På min gård är det rätt så många som pyntat lite här och där. Man blir glad av det, iaf jag =) Vad tycker ni? Är det för mkt? Eller borde vi satsa förfullt?


Movie time




Ush-ush-usher!

Den här låten är så underbar. Massa minne som ploppar upp när jag hör den. DET ÄR BRA MINNE =)



To my bff Henokio <3


Gimmie,gimmie,gimmie



Chanel väska, Replay stövletter och klänning från GoJane - Beautifulllllll <3


Hemmaspa

Nu när det är kallt ute och då man är sjuker är det bra att una sig ngt som får en att må bättre. En liten hemmaspa kanske hjälper? Med aromaljus och bubbelbad. Vad kan va bättre än det för att få dig att relaxa och njuta en hel dag? Jag hittade dessa på bl.a bluebox, me want <3


Dekoration

Jag älskar min dator <3 Men ibland vill man bara puffa upp den lite. Hittade dessa läckra dekorationsstickers för laptops som föll mig i smaken. Jag är väldigt kräsen när det gäller design och sånt, men dessa två gillade jag.


Isbrytare..

Ibland när man går på date eller möte, vad som helst, kan det dyka upp pinsamma tystnader och dessa är dom flesta rädda för. Det finns massa olika isbrytare. Jag minns när jag va på date med min kille dom första gångerna, han kunde dra ibland ett par Chuck Norris skämt, och ba " aa dessa är isbrytare" och kunde säga typ:

"Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried."

"Chuck Norris can get blackjack with just one card."

"Chuck Norris has counted to infinity, twice." osv....


Jag tyckte inte att dom va särskilt roliga och för det mesta förstog jag aldrig dom, men typ smålog tyckte mest att han va gullig. Vi hade mycket att prata om, men han ville lära mig ett par isbrytare.. (han kommer toffla mig för det här haha) Det kan hända att han drar upp Chuckan ibland för o driva, men jag hittade dessa kort som va mkt fiffigare..



Man ska lära sig dessa utantill, inte alla, men ett par stycken annars blir det mer än pinsamt om man står där med massa kort, jag kan se det framför mig moahahahaha!!


Bigger <3






Foodilicious..

Jag vet inte hur det va med er när ni va små, men när jag va liten fick jag ALDRIG leka med maten, inte för jag gjorde det, men ibland kunde ja typ hålla på med skeden eller gaffeln och snurra runt där bland alla grönsaker, för grönsakerna va typ det värsta jag visste (då) och ägg =/ OMG att äta ägg va typ som att äta jag vet inte vad.. Minns att min faster alltid tvingade mig äta det till frukost, och jag mådde såå illa efteråt, men nu när jag vet att jag inte tål ägg.. ah..då kan man juh undra varför man mådde så dåligt =P  Jag hittade massa roliga bilder på nätet på mat, folk som gillar att leka med maten helt enkelt.. Undrar vad deras mamma hade tyckt om det.. *haha*




























Funny hooks












Vissa va söta, vissa vill man själv ha, men den sista va lite creepy =/


Kvällens låt!





Kvällens film - sjukt läskig i slutet =/


Förväntade mig inte att slutet skulle va så cp, fyfan va rädd jag blev. Filmen va för övrigt bra. Handlar om en tjej som blir helt besatt i denna snubbe. Ni måste se filmen, vill inte berätta ngt, men bruden är heelt wicked!


Julklappar

I år vill jag bara ha hårda klappar, dvs om jag själv får välja *hihi* Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig =/ Men jag tänkte att alla dessa lär jag ha störst behov utan.. Tror jag? Haha...



Coca-Cola

För nån månad sen visade jag ett par CocaCola flaskor designade utav Manolo Blahnik. Urläckra! Nu har ett par andra designers följt i samma fotspår bl.a Roberto Cavalli och Patricia Feild.

 





Ni kan juh gissa vem som gjort vilken flaska. Även CocaCola själv har designat egna flaskor i Limited edition.


Min favorit är fortfarande Manolo Blahniks design, för er som missat den såhär ser den ut..



CocaCola är dock ingen favorit. Jag gillar Fanta. Nån designer som vill designa deras flaska?


Hejdå



Nu är tävlingen avslutat och nästa jul kommer vi få smaka på en heelt ny pralin. Hoppas den är godare än denna fast jag hade hellre velat få ut romrussin. Den är så gräslig, fast jag är iaf nöjd.. En sista smak av denna för i år..


Nu är mammsen min här. Räddaren i nöden. Hon ska laga mat eftersom jag är..ja, handikappad idag =(


Sjuker..

Eftersom jag har mått och mår fortfarande dåligt så har jag inte kunnat göra nånting på min lediga helg. Har legat i sängen för det mesta och kollat på filmer med elskovicen.. Det vart dessa filmer:



Undrar vad det blir för film idag.. Btw Kan inte ngn komma förbi mig med lite soppa? =(


Jobbigt värre..

Shit känner mig helt paralyserad. Kan inte göra ngn, inte ens gå upp ur sängen. Det är så varmt fast jag kallsvettas =/ Har världens magont :( Alla dessa kramper. Vart kommer dom ifrån? Jag undrar om inte jag har en liten alien village i magen som sparkar och vill komma ut... !"#¤%& vill ba skrika men det går inte, mina grannar kommer tro att jag håller på och blir massakrerad eller något. E helt själv, vet inte vad jag ska göra .. Kan inte sova, det gör så ont så fort jag slappnar av :( Bläääääääääääääää!! Det är så jobbigt att vara tjej... Har suttit och kollat på filmer hela dagen i tron om att jag ska glömma smärtan men icke sa nicke.. Jag ska försöka sova nu iaf en liten stund... Godnatt på er..


Miss B.


2night.

Någon mer än jag som följer Paradis Hotel? Undrar hur stämningen kommer vara nu när Franscesca har lämnat dom. Och hur tänkte Jackie när hon förrådde henne... men gjorde hon verkligen det eller var allt planerat? Ja.. det får vi snart veta..


Jag hoppas att Stefan vinner.. Jag står inte längre ut med Andreas, Cimon och Katja.. Kan någon vara snäll och kasta ut dom!!? Tack..


My endless love- dagens låt! =)


På tv just nu



I love this movie. Har sett den minst 10 ggr och just nu går den på tv. *Yuppie*


RSS 2.0