Work work work..

Sitter här helt själv på kontoret och jobbar.. Tråkigt! När kmr alla :(( *snyft* Vad gör ni för skoj?

Har massa ärende att gå på efter jobbet. Vilken tur att man slutar om en timme. Tog även bort min FB igår vilket kändes skönt. Känns som om man blivit av med sitt beroende nu haha :D Puss på er!


Above the rim!

Above the rim!

Såg denna underbara film igår. Så himla bra den va. Ni som inte har sett den borde ta och göra det. Man ser ingen mindre än 2 pac, Leon, Marlon Wayans och Bernie Mac i filmen.. Just loved it!

Its over :(

Helgen är snart över och nu väntar en fullspäckat vecka, med jobb och massa annat. Jag har fortfarande inte blivit frisk. Satans virus :( Det verkar inte vilja gå över då alla blir sjuka och så smittar det tbx osv.. Usch!! Ibland vill jag bara bosätta mig i en plastbubbla haha.

Igår hade Henok fest. Va där ett tag och det va total kaos utanför. Vi kom tillslut in. Festen va nice, dock mådde man inte så bra så man va inte på festhumör direkt.

Idag va jag på Ikea och handlade massor med dekorationer, lakan, handdukar osv. Jag älskar Ikea <3 Det är en utav mina favorit affärer. Dom har allt där, dessutom har dom asgoda korvar för endast 4 kr.

 

Sitter hemma nu med världens huvudvärk. Den vägrar släppa. Vill baka men orkar inte gå upp ur soffan haha, riktig slöfock har man blivit.

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Det är dags för mig att dricka upp min te och fortsätta vila. Ha en fortsatt trevlig helg (det lilla som är kvar). Puss på er!


Is it..?



Ofcourse it is!
Men snart är den över.. Helgen är här anytime.
Henok ska ha fest imorgon. Hoppas man mår bättre så man kan gå förbi en sväng och säga hej.
Vilken tur att den är i närheten annars hade man aldrig orkat åka nånstans.
Min näsa är helt täpp. Jag kan knappt andas. Hostar upp mina inälvor snart :(

Hoppas ni har haft en trevlig fredag.. Jag sitter och bloggar från MIN dator nu. Hur skönt som helst att trycka på mina tangentknappar. Dom andra kändes så hårda och plastiga, usch!!
Tyvärr så har dom inte fixat datorn så som jag velat, men men.. Hellre den här än den jag fick låna.
Jag får be nån kompis komma förbi och fixa den.. Internet explorer strular galet. Laddade ner mozilla och även den strular. Fattar ej .... ooooooh!! Blir galen på datorer.

Sitter och kollar på Bulletproof med Adam Sandler. Älskar han! :D Grymt rolig skådis. He is so loco!
Väntar på att tjockisen ska komma förbi. Har gjort massa mat så nån måste svulla i sig allt haha :D

Innan jag avslutar detta inlägg så vill jag bara säga GRATTIS till min farsa som fyllde år idag!
Mamma hade fixat en grym tårta.. EN BLÅ SÅDAN :) Smarrigt var den!

God natt på er!

*Puss*


Proppmätt!

Shit min mage är helt svullen. Jag har lagat spaghetti och köttfärssås. Jag ändrade receptet helt och det vart tusen gånger godare. Jag gillar att experimentera och ändra lite här och där .. man måste prova sig fram. Det vart magiskt gott.

Gjorde även marränger.. Hade flera äggvitor över från igår så jag va tvungen att använda dom annars lär dom ruttna :P Shit snacka om att man har fått sockerkick.. Ska ta och kolla på The Lincoln Lawyer nu.

PS. Jag har ÄNTLIGEN fått mail ifrån Sony Vaio. Jag kan gå hämta min data anytime.. woho! Meee so happy!!! Synd bara att man är sjuk så det lär dröja nån dag till , but soooon baby we'll meet again. :D

Wordfeud..

Är det ngn mer än jag som blivit beroende utav detta spel? Shit, jag kan inte slita mina händer från min mobil nuförtiden :(( haha..


Enfärgat..

Enfärgade kläder med lite twist i.
Höstkollektionerna 2011.














When the dress says it all..


Tre otroligt snygga klänningar från Dior. Jag älskar den sista. Skulle lätt ha på mig den själv :D

Gucci klänningarna är fantastiska.





..and just walk away!


Christian Louboutin Daffy Pumps <3






Och mina favoriter :D



Vilka tycker du är snyggast!?


Dolce & Gabbana

Vilka härliga klänningar. Jag älskar att dom är så eleganta och fluffigt stora.




Älskar dessa Duffy Pumps från Christian L.
Klänningen finns även i svart. Den passar Brittan otroligt bra. She looks like a star ;)


AIK!?



Ja, ikväll ska jag på AIK match. Min favvo lillebror har börjat spela där (svikare *hihi*) så ikväll blire massa underhållning.
Vad ska ni hitta på?


Baka baka en liten kaka.

Igår kväll var jag så sugen på choklad och vad kan vara bättre att äta då än en chokladfondant.
Supergott, enkelt och snabbt.


New shoes..

Jag fick ett mail häromdagen ifrån Nelly om att ett par skor jag velat ha hela sommaren hade kommit in så utan att tveka så beställde jag hem dom. Dom kom igår och är super snygga och lätta att gå i, men vi har såklart äckligt väder så dom får ligga på hyllan till finare väder dyker upp.


Ja juste..

Jag kom på att visa er make-up intresserade dolls en video ifrån youtube.
Hon är sjukt grym på att sminka sig. Ni måste bara se detta.
Jag kunde inte tro mina ögon!


Virus?

Jag tror att jag har drabbats av årets virus. Jag har haft feber hela dagen, snorar, hostar, nyser, ögonen vattnas, ja allt möjligt. Kanske har man fått virus eller så är det bara en vanlig förskylning.

Trots att man har gått och blivit sjuker, så har jag vart tvungen att städa lite, inte kan man bo i en svinstia heller :P

Ja vad ska man göra.. Hoppas ni har haft en trevlig helg iaf.


I fredags var jag o Sandrosh ute och firade henne. Vi var på Nalen och såg MacMiller. Jag hade ingen aning vem det var, men tydligen tog hans biljetter slut innan dom ens hann komma ut haha.. Inte min typ av musik, men jag hade ändå roligt.



Igår va jag hos en vän. Satt och kolla på Bolt, Miss Universum. Inte visste jag att det visades fortfarande?! Haha..
Vanligtvis brukar sjukt vackra kvinnor vara med där, men i år såg dom bara förfärliga ut.
Inga Miss Universum direkt :S Fattar ej hur dom väljer haha. Känns som om vemsomhelst kan vara med bara för att vara med. aja.. =))

Ska ta och fortsätta kolla på filmen nu.. Hoppas ni har en fortsatt trevlig söndag! Puss på er.


Oppps!!

Hej sötisar!

Jag är ledsen för jag inte har hunnit skriva något, men jag har haft fullt upp på jobbet samt sprungit massa ärende osv.

Häromdagen va jag hos Kristina och Sandra och lekte med Maggie. Satt och gjorde pussel haha längesen man höll på med det där, but i still got it in me :p Hade inte sett Kristina på över en månad. Hon har vart på semester och jag va på semester så ah..man gick om varandra. Igår fyllde Sandrosh år så imorgon ska det firas *wooohoo* :D

Jag överlevde dagens äventyr på jobbet haha :D Snart är det HEEEELG!! Längtar som fan! Ska göra massa spännande saker.

Igår såg jag en ny film "Bridesmaids" Trodde att den skulle vara bra, men njää.. Jag tyckte inte att den va nån vidare bra. Vart helt ärligt besviken.



Nu ska jag ta och kolla på Fast five.. Får inte nog av den där filmen. Den är sååååå bra!!
Sen blire väl sova så GOD NATT på er! Puss.


Hej alla..

Hoppas ni mår bra.. Jag kom och tänka på att idag är det den 11 sep.. Det va 10 år sen World Trade Centers blev förstörda.. Shit va tiden flyger förbi..kändes som igår. Mina kompisar va i USA för inte så längesen.. Dom sa att dom håller på och bygger nya torn där nu... fortf!! :D Its not the same thing, but still.. Hur minns ni den där dagen??

"LEDIG IDAG"

Jaa, idag skulle jag vara ledig men han gjort massor här hemma. Har storstädat, bakat citronkaka, lagat thaigryta, städat lite till o ah. Nu ligger man här på soffan helt utbränd. I neeed a rest!! :D Dessa har varit ett par hektiska dagar, uhh orkar inte mer! ://



Jag borde söka jobb hos Gordon Ramsey hah :P


God Kväll!!

Hoppas ni har haft en trevlig dag. Visserligen har det regnat för det mesta men det har även vart soligt i vissa delar i Sthlm.
Jag va på sjukan och kollade ryggen. Verkar som om jag fått en infektion nu :( *snyft* Förhoppningsvis blir man bättre så småningom.

Sandrosh och jag tog en runda på söder. Promenerade medans det vart soligt. Vi upptäckte ganska många nya spännande butiker som låg dolda på söder :D Söder slutar aldrig att förvåna en. Sen drog vi till Tullis och fika. Vi åt smarriga citronmarrängpajer! *mums*

Nu har man även vart och storhandlat, tänkte ta och baka imorgon. Nu ska jag ta och fixa lite käk. På återseende! Ha en fortsatt trevlig kväll vänner. Puss på er!

Hahaha mongo!!


BlääääääckänYellåå!!


Ojdå...

Jag har totalt glömt bort att blogga dessa dagar. Har haft fullt upp på jobbet, med de ena o de andra. Är ledig imorgon, ska bli SKÖÖÖÖNT!!!!!!!!!! Ska till doktorn sen ska jag njutaa av mig ledighet i två hela dagar. HOPPAS INGEN RINGER MIG O STÖR!! TACK!! =)))) Och jag hoppas att vi får lika fint väder som det är idag så jag kan njuta extra mycket.. :p

Sjukt sugen på godis! =(


God morgon!

Vilka konstiga mardrömmar jag har haft på sistone. Fattar inte varför. Dom upphörde ett tag, men nu är dom tillbaka.. Hoppas ni har sovit gott. Ska ta och krypa upp ur sängen och käka lite frulle och dricka lite vitaminer.

Köpte dessa när jag va nere i Montan. Man blandar två skedar i ett glas vatten och du får i dig massa vitaminer.

Sjukt gott, smakar som godis. De finns även i godisformat. Dessa knaprar jag i mig snabbare än blixten :D

 


Kul test..

http://www.student.nada.kth.se/~su98-jli/psyc-test.html

Kul test för tråkiga dagar.. =)

RSS 2.0