Hej då Sverige...för i år!

Det är näst sista dagen för mig här i Sverige för det här året, but i will be back next year ;) Jag kommer tillbringa den svenska julen samt nyåret i Montan dessutom kommer jag även vara där för deras jul och nyår. Vi ortodoxer går nämligen efter det gamla testamentet..Ska bli kul att äntligen fira vår jul/nyår där nere efter 22 år. Sjukt spännande.

Jag har jobbat dessa dagar, och sprungit runt som en galning och köpt massa fina julklappar till allihopa. Jag tror nog att min kusse kommer bli mest gladast. Har köpt några klackar som hon kmr döööö för! ;)

Jag har inte hunnit packa ner allt ännu för jag måste tvätta massa kläder imorgon efter jobbet, sen ska jag springa och köpa mammas julklapp. Den får jag INTE missa. Hon brukar få exklusiva presenter varje år, för man har bara EN MAMMA, men de här året va man lite fattigare för man skulle köpa presenter för fler än 10 pers, vilket man inte brukar göra vanligtvis haha.. Ibland har man tur att ens hela släkt bor i ett annat land , annars hade man fått köpa julklappar för 300 pers hahaha.. Snacka om att plånboken skulle vara tomt..

Tänkte ta och lägga mig nu...Ha en trevlig jul allihopa och ett gott nytt år!! Puss och kram på er!



-2011 ... 2012-

Snart är 2011 över. Vi får välkomna det nya året med öppen famn. Som jag nämnde i ett inlägg tidigare så hann man göra massor det här året.

Jag hann dö, jag fick nya (baby) kusiner, jag åkte runt (A LOT), vart platinablond i håret (brukar vanligtvis ha brunt/mörkbrunt nästintill svart), köpte drygt 50 nya par skor haha.. Har träffat massa sköna människor har även rensat en hel del ogräs som tagit all min energi .. Fått nya kollegor. Man har fyllt år.. och så såg man den nya Twilight filmen. Ända filmen jag längtad efter utav alla andra Twilight filmerna.. Värt att nämnas :P

(Det där med att dö, japp det stämmer. Jag opererades i somras och jag fick fel dos av morfin, mitt hjärta stannade i ett par sekunder, men dom fick igång den. Sjukt läskigt va det. Jag får aldrig bort det från mitt huvud..Svårt att beskriva.. :S Men heeey im alive now :D)

Platser jag har varit på 2011:

Åkte runt om i södra Sverige
Danmark
Tyskland
Tjeckien
Österrike
Slovakien
Ungern
Serbien
Montan
Italien

och Montan igen :D

Nästa år blire förhoppningsvis en resa till USA...Måste måste MÅSTE åka dit!!

Såhär blond va man.. Haha jag kände inte igen mig i spegeln. Va så ett ganska kort tag, sen färgade jag det lite mörkare. Va inte van alls.. haha men snyggt vare :D



Jag har säkert missar massor (det har gått ett år), men jag kmr nog på det sen.. Like always :D


4de advent.

Idag är det den 4 advent och det sista ljuset är tänt :P Jag hoppas ni har haft en riktigt mysig söndagskväll med nära och kära. Jag vill bara säga att jag är besviken på det här vädret vi har haft denna vecka-helg. Det har både snöat och regnat och vart otroligt slaskigt ute, nästan så man ville hålla sig hemma hela helgen, men man har haft ett och annat för sig. Sista veckan på jobbet sen är det S E M E S T E R! Det ska bli sjukt kul att åka ner och se hur dom firar jul och nyår i Montan. Jag har somsagt aldrig varit där nere under juletid så det ska bli roligt att uppleva. Jag kommer ev. blogga lite under veckan, men jag kommer ha så mycket att göra så vi får se, stackars bloggen som får lida så mycket. Många har klagat och jag vet att jag varit dålig på att uppdatera, men jag hinner inte blogga hela tiden. Om ändå tiden räcker till.. Kanske kan bli mitt nyårslöfte 2012.. blogga mer? Haha njää får se.. Vad har ni för nyårslöfte?? =))) Brukar ni hålla dom? Jag måste medge att jag är sjukt dålig på det där.. funkar första veckan sen är det adjös med löftet.. buhu haha :D Nää nu måste jag sova, ska upp sjukt tidigt imorgon. Vi ska ÄNTLIGEN börja använda våra nya uniformer på jobbet imorgon. Undrar hur våra kunder kommer att reagera.. Hoppas dom gillar den :D God natt på er sötisar!! Sov så gott!!

 


Jag kanske gillar nitar trots allt.. ;)

 

Man kan juh börja tro att jag gör det haha.. eller??

 


Partyshoes!

 

Älskar dessa skor från Have2Have. Sjukt snygg klack! Men dessa skor är ngt som Mirre skulle säga "Skor som man kan sitta i" haha.. inga dansskor direkt då fötterna skulle dött efter fem min :D Men sjukt snygga är dom!


ZzZzZz

- God Natt -


Wishes..



Såg denna fina film häromdagen.
Jag älskar indiska filmer, dom är fyllda av glädje, sorg och otroligt bra musik :D

Wishes (Aashayein) handlar om ett ungt par som vart tillsammans länge.
Killen är spelmissbrukare och har slösat bort alla deras besparingar, men en dag vänder det.
Han vinner 30 miljoner och dom lever lyckliga i alla sina dagar.....eller??????
Ja, ni får väl ta och se den.


Nyår!

Bara 18 dagar kvar.. Tiden flyger snabbt förbi.. Kan ni tänka er att om 18 dagar är det 2012. Var det inte några som sa att jorden skulle gå under då? :S Vi får väl vänta och se....

Hoppas att ni har hunnit göra massor med trevliga saker under året som gått och att många av er uppfyllt era drömmar. Jag vet själv att jag hunnit göra mkt det här året, både roliga och mindre roliga saker.. But hey, thats life right!!?

Ledigt på en Måndag..

Javisst! Idag är jag "ledig" Önska att jag vore helt ledig. Ska på akupunktur sen, därefter hos min sjukgymnast. Oh jag är så trött på att gå till sjukhuset. Önska att jag slapp göra det en heeeeeeeeeeeeeel vecka :))

Hoppas ni har haft en skön helg iaf. Själv så jobbade jag hela helgen. Igår träffade jag min söta vän Ricky. Vi va och käka efter jobbet, sen tog vi en fika. Uhh , jag fattar inte hur mkt vi kan svulla när vi ses.. Små tjockisar!! Jag känner att jag borde gå på diet snart.. Måste komma i fit inför beachen 2012.. haha!! Nä nu ska jag till min kära mor på lunch. Hon har gjort min favoriträtt *smarrigt* Puss på er!


Julbordet..

Här kmr några sena bilder från Julbordet..








Le Bon Palais.

Igår va vi på Le Bon Palais och åt julmat. Jag tyckte inte att de va ngt vidare gott, men sällskapet va nice. Nu ska jag återgå till arbetet, lägger upp några bilder senare.. Kram på er!

My killer shoes!

Dessa killer shoes kom hem igår till mig. Oh va jag är GLAD! Jag har krigat hurlängesomhelst för dessa. Har stått i kö i evigheter känns det som =/ Såg dom för ett tag sen bland alla J.C shoes och föll pladask för dom.

 

Vad tycker ni?

 

Imorgon ska jag på julbord med jobbet och då tänkte jag ha på mig dom.. Hoppas inte jag råkar sticka ngn i ögat ;) Hahaha!!


Idol 2011..

Vem tror ni vinner Idol i år? Jag tror att Amanda kmr att vinna, *besviken* men hellre hon än Robin, för dom som kammar hem andra platsen brukar alltid lyckas bättre, och jag orkar verkligen inte se henne nåmer, fast jag inte följt idol så har jag tröttnat på henne redan haha.. stackarn!

Måndag morgon!

God morgon alla sömntutor!

 

Jag önska att jag hade äntat på ringklockan imorse, den har fortfarande inte ringt. Jag börjar nämligen lite senare idag. Har suttit och kollat klart på One Day. Otroligt fin berättelse, man väntade bara på slutet för jag visste att ngt sånt skulle hända... =( Sorligt men men.. Ni som inte sett den ta och gör det =)

 

 

Magen mår lika krassligt idag som igår. Jag va och fika med Rickisen, åt en smarrig chokladtårta (det va iaf vad jag trodde) men shit va ont i magen jag fick senare under dagen. Tror nog att jag blivit magsjuk lr ngt. Usch fy!

 

Vi hann gå förbi NK skyltningen samt julmarknaden innan man vart dålig. Otrolig fin skyltning NK hade även i år.

Har ni sett den? Den ena tomten som cyklar ser nästan realistisk ut.

 

Nä nu ska jag ta och fixa mig, rulla mot stan och köpa lite saker, sen blire väl jobb fram till halv 8.

 

Ha en fortsatt trevlig dag på er =)

Puss o kram


God morgon alla pigga människor!








Vi startar denna söndag med lite skön musik från Bruno Mars.


Mys-lördag!

Jag sov inatt hos min mamma. Mina kära grannar har fest 24/7 och jag kände att jag behövde sova ut. Vaknade ganska sent idag, kl 12 :S shit, snacka om att jag sovit länge hehe.. Drog hem, stor städade och lagade mat för min humla skulle komma förbi. Drog förbi ICA och köpte massa gott också.
Vi satt och chilla och såg på Textuality. Det är faktist andra gången jag ser den. Den är bra tycker jag. Påminner verkligen om verkligheten.. dessutom är hunken från Sex and the city med i den *mummms*.. Ni vet nog alla vem jag snackar om när jag säger J. Smith Jerrod dock hette han Bresin Kennedy i den här filmen... Ja, han har blivit äldre, men han är fortfarande lika snygg ;) Nu ska jag ta och lägga mig. God natt sötisar. Puss på er!


Twilightsagan fortsätter..

Igår var jag med Danne och såg den nya Twilight filmen. ÄNTLIGEN! Jag är inget stort fan, men jag har velat se den här såpass länge att jag inte orkade vänta en dag till. Den här va nog en utav mina favoriter, fast många vart besvikna så var det tvärrtom för mig. Jag är unik, vad ska man säga hehe.. Ni som inte sett den - GÖR DET! Jag längtar redan till den sista!!!!


SKOR SKOR SKOR!!

Jag älskar nitar <3 Kan ma begära mer än att ha massa snygga nitar på skor!? I dont think sooo. Såg dessa hetingar häromdagen och självklart var jag tvungen att klicka hem dom. Så nångång nästa vecka får jag dessa babies.



You just gotta love J.C!


Iphone..

Ja, min iphone har gått sönder IGEN! Skit telefon. Jag har alltid sagt att den är dålig, men alla snacka om att den är bra o blabla så går jag och köper den.. och vem hade rätt.. JO JAG!! Som vanligt dåra.. Det är tredje gången den pajar och varje gång har man fått en ny, men alltid samma visa - over and over igen. Så sötnosar, skicka mig era nr för jag har inga kvar :(

RSS 2.0