Min operation!

Jo, jag lever ännu för er som undrar vart jag försvunnit. Nu har jag gjort operationen och allt gick helt okej.

I will tell u everything!

Jag fastade 16 timmar innan operationen. Gud va hungrig jag blev, jag fick enbart ta in vätska, dock inte mycket efter klockan tolv på natten. Morgonen därpå när jag vaknade va jag galet hungrig och törstig. Jag fuskade lite och tog en klunk vatten (vilket man tydligen inte fick göra då man skulle sövas ner) När jag väl kom dit så frågade dom mig ifall jag hade druckit eller ätit så sa jag NEEEJ!! Jag ville verkligen göra det här operationen för engångsskull. Dom sövde ner mig och sen var det allt.....

Vid uppvaket:

Jag vaknade brevid en helt hysterisk kvinna som började hyperventilera och en man som inte visste vart han var. Det första jag sa var: är det klart? Mamma kollade på mig och ba: Ja, äntligen!

Jag visste inte hur länge dom hade hållt på, hur länge jag sov, men minns att jag va där ganska länge. Det andra jag gjorde va att skälla ut läkaren då jag fick veta att han inte hade gjort hela jobbet utan bara halva, men nu i efterhand när jag tittar på mig i spegel så ser det ganska bra ut.

Jag minns hur en kompis till mig hade snackat om att hon fick en piggelin efter sin operation då hon hade ont i halsen efter alla slangar så jag bad mamma leta upp en sjuksköterska och be om glass. Jag fick en liten rutten pinnglass som förmodligen legat där sen förra decenniet men det va bara att svälja. Det enda smärtstillande jag fick ta va Alvedon så jag inte skulle få blödningar.

Hemma:

Jag kom hem till mamma runt två tiden. Somna direkt, hade världens smärta. Jag sov hela dagen, har legat i sängen i över en vecka och inte gjort något alls. Bara plågast av smärta, många sömnlösa nätter. Mitt i allt så får jag en stark allergichock, jag svullnade upp. Det kändes som om mina naglar och händer brann upp :( Mamma fick åka och köpa Clarityn så jag kunde ta det innan jag slutade andas. Inte nog med det så fick jag infektion. Det räckte inte med den smärtan jag hade, nu fick jag dubbelt så ont :( Tvingade min mamma åka till apoteket och hämta penicillinet läkarna skrivit ut. Jag hade feber, frossa, ja allt vad man kan få.. Världens krig bröt ut :( ONT ONT ONT!!! Smärta var det enda jag kände, jag kände mig bakis varje dag. Känns som om nån stampat på mitt huvud over and over again, men så är det väl när man opererar bihålorna och nässkiljeväggen.

Tillbaka till läkaren:

Igår va jag hos läkarna och tog ut mina silikonplattor. Guuuuud va ont det gjorde! Jag kunde inte låta bli att gråta. Jag har blivit en riktig vekling nuförtiden :$ haha!! Snackade lite med honom, han gjorde rent i näsan. Gjorde ett par undersökningar sen var det dags att åka hem igen.

Mot alla odds överlevde jag denna kamp och TACK till min mamma som orkade stå ut med mig och mitt gnällande. Världens bästa! Det är inte över än. Har fortfarande infektion och ont, men jag överlever väl detta också. Juste har gått ner fem kilo också eftersom jag inte kunnat äta något - Jag lägger väl på 10 kilo när jag blivit frisk.. HJÄÄÄLP!!!




Gott nytt år..

Ja, det är sant. Idag är det nämligen de ortodoxa nyåret så GOTT NYTT ÅR alla mina kära vänner!

Helgen närmar sig för vissa dock inte för mig då jag jobbar imorgon. Det blir mitt 6te dag på raken, vanligtvis orkar man bara jobba tre dagar sen börjar det sväva massa siffrar i skallen. Jag orkar verkligen inte, vill vara ledig, är helt slut...Har inga krafter kvar.. Får man kanske önska sig en sista önskan av tomten?? Ja, då skulle det vara en påse med energi.

Idag har jag jobbat, varit hos läkare, ätit nyårsmat med mamma och brorsan sen så va jag på bikram yoga med miss A. Hälsade på en gammal kollega en snabbis. Va så kul att se henne - saknar dig Puffi. Nu är jag hemma, tänkte ta och kolla på nån skön film innan jag somnar, vet dock inte vilken.

Imorgon väntar en lång dag framför mig. Jag ska upp tidigt och jobba, sen kommer miss Z hem till mig. Vi tänkte ha en mysig tjej-lördag och på söndag blir det förhoppningsvis SOVMORGON! Guuud va jag längtar!! Sen blir det jobb igen =)))

Min operation närmar sig, jag är galet nervööööös.. Kan typ inte sova om nätterna :( Ohh!! Hoppas jag kan somna gott ikväll iaf då jag är känner mig medvetslös *asg* God natt!

Black Swan

Såg denna film igår. Den va riktigt bra!


Medvetslös

Vaknade fem imorse. Tänkte ta och lägga mig strax, jag känner mig eller nej jag ÄR medvetslös. Guuuuuuud va trött jag är. Efter jobbet drog jag till söder och mötte upp A. Vi kollade runt lite i väntan på vår träningspass - bikram yoga. Jag ville bara dö redan efter halva passet. Det va så !"#¤% varmt där inne, satans man kunde inte andas. Jag trodde att jag skulle må bättre utav det, men jag känner mig riktigt yr. Mina bihålor stog inte ut med värmen så nu e man riktigt död. Kul var det dock men usch så svårt. Man kommer nog in i det såsmåningom. Efteråt drog vi och käka, shit va hungriga vi var. Jag glömde bort att tugga maten *haha* Nä nu ska jag ta och krypa ner i min varma säng och sova ut (förhoppningsvis). Imorgon blir de ännu en tidig morgon..

Namaste


1-1-11

Ja då var den här, 2011. Gott nytt år allihopa! Hoppas ni haft ett härligt och underbart år med massa fina minne som ni kan ta med er till de nya året. Hoppas ni hade det rolig igår för det hade jag.


RSS 2.0