Den prestigefyllda!

Gud så trött jag är :( Måste ta och lägga mig snart, fastnade framför datorn med en rulle. Det va ett bra tag sen jag såg denna film så jag hade totalt glömt bort att jag sett den överhuvudtaget. Vilket minne man har. Guldfisk!


Den va bra, men jag har sett bättre. Är inte så mycket för magi. Kanske för jag inte tror på det..  Hursomhelst imorgon ska jag ta och kolla på hans andra film, The Machinist. Hoppas den är bra.. Nu är det dags för mig att gå lägga mig.. Godnatt ppl!


Bästa!


Helgen = över!

Jag borde sova, ska upp halv fem. Jobbar hela morgonen imorgon sen ska jag gå träna med bombica. Vi ska på Ashtanga Yoga. I hope its goood. Inte för avancerat, kommer typ inte palla göra massa grejjer spec inte HUNDEN haha uhh det är typ det värsta jag vet med yoga. Hund-positionen. JOBBIGT!

Jag la till nån app på facebook.. Såhär såg den ut;

Här är dina favoritord det senaste året! Iallafall enligt dina statusuppdateringar på Facebook...

  1. Haha  Använd 19 gånger
  2. Hahaha  Använd 9 gånger
  3. Tack  Använd 8 gånger
  4. Mej  Använd 7 gånger
  5. Mat  Använd 7 gånger
  6. Jävla  Använd 6 gånger
  7. Hemma  Använd 6 gånger
  8. Snart  Använd 5 gånger
  9. Oss  Använd 5 gånger
  10. Markus  Använd 5 gånger
  11. Människor  Använd 5 gånger
  12. Love  Använd 5 gånger
  13. Hoppas  Använd 5 gånger
  14. Fett  Använd 5 gånger
  15. Äntligen  Använd 5 gånger
  16. Tror  Använd 4 gånger
  17. Skor  Använd 4 gånger
  18. Ligger  Använd 4 gånger
  19. Kunde  Använd 4 gånger
  20. Hate  Använd 4 gånger
....plus några udda ord som du har slängt ur dig:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Födelsedagspresent, Toalettfilosofera

Man ba what? *asg* Undrar varför vi använder FB? Inget vettigt kommer ur det. Men som ni ser så skrattar jag mycket.. Det är väl positivt .. :P

Jag saknar mina buffalos haha!

 


IPHONE!


Och markus undrar varför jag vill ha en? This is whyyy HAHA!


Wiiiiiiiiiiiiiii..

Jag känner att jag behöver en ny hobby. Något som kan få mig att hålla mig sysselsatt under en längre tid utan att behöva gå ut i det iskalla vädret. Jag kom på en ide. Ringde morsan åkte iväg och kom hem med detta..



Min alldeles egna Röda Wii..


Vovve!

För ett par dagar sen satt jag och plåga stackars Markus med mina valpbilder via msn. Jag vill så gärna ha en liten vovve. Vem vill inte det lixsom!? Nån liten sötis som gör en sällskap. Jag tror att jag plågade Mr. M till döds för en timme senare stog han utanför min dörr med ingen mindre än en söt liten valpis. Det va dock ingen riktig, men kul va det. Och sötaste vovven finns ej haha.. Titta bara på hans ögon!





Markus är världens bästa!!


Saknar kontroll över mina känslor!

Har någon sett Eternal Sunshine Of The Spotless Mind? Den filmen är flera år gammal, men den påminner mig om min situation som jag befinner mig i just nu. Som jag befunnit mig ett j*vligt bra tag i.


Under flera månader har jag gått runt och sörjt. Sörjt att en del av mig "dött". Jag kan inte koncentrera mig på nånting jag gör. Jag mår ständigt dåligt, gråter hela tiden. Jag känner mig helt svag i kroppen, jag blir sjuk rätt så ofta. Detta har gjort så hela min nervsystem har blivit rubbad så på köpet fick jag fibromyalgi.


Jag vaknar upp varje morgon och det första jag tänker på är dig. Vissa dagar kommer mina tankar undan, men snart hinner dom ikapp en. Jag önskar bara att dom försvann helt. Allt här hemma påminner om dig, allt jag gör påminner om DIG. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre!? Jag känner att jag saknar kontroll över mina tankar. Det känns som att en del utav mig har dött på riktigt. Jag vill va arg, jag vill ta ut min ilska, men på vem? Jag kan inte vara arg på honom. Visserligen har hans känslor försvunnit, men jag kan inte skylla något på honom. Jag trodde jag kommit över allt, men icke. Sen så har han träffat nån annan. Det gjorde inte saken bättre, men jag är glad att jag fått veta det nu, bättre förr än senare, för i längden hade det skada mig mer. Iofs vad kan skada mig mer än att jag dör av hjärtesorg!?


Återgå till filmen. Jag har under en tid tänkt på hypnos, nån sort av brain-feeling-killer. För jag ser ingen annan utväg. Har försökt med allt annat. Min kompis bad mig kolla på filmen för att få mig att tänka om, det kan finnas följder i framtiden med det man gör. Jag vill inte koppla min hjärna till nån maskin som raderar mitt minne, jag vill ba att min sorg försvinner, men självklart vill jag ha mina minnen kvar - våra fina minnen. För det vi hade va något fint. Jag bryr mig inte om han saknar mig eller inte, det viktiga är att vi är vänner och stödjer varandra i det mesta. Jag stödjer inte hans val just nu, men om det gör honom happy.. so fine. Så länge han är glad så. Jag kommer alltid tycka om han, oavsett vad han gör för val i livet. Han va min första kärlek, det kommer han alltid att förbli, önskade bara att han var den sista också, men livet har väl annat att erbjuda oss. I think.. Det känns bara jobbigt att ha förlorat sin bästa vän..


Tiden läker väl alla sår.. För mej har tiden bara gått sakta..


V.



Min kompis visade mig dessa skor. Jag föll pladask. Fett snygga! OoOoH!!!!


Lördagskväll..

Borring!


Filmer



The Town! Helt klart den bästa filmen jag sett på länge. Brutaaaal! Såg även The Social Network som va helt ok. Inget märkvärdigt - folk överdrev om hur bra den va. Hmm enligt mig var det slöseri med tid.



Jag såg även denna film



Denna film rörde mig djupt. Jag fick en sån förakt mot dessa människor att det är svårt att beskriva.
Jävla äckliga män!


Ett år senare..

Idag är det exakt ett år sen mitt liv blev förstörd. Jag trodde att det skulle bli bättre, men ack så fel jag hade. Men som vi alla vet så är karma en riktig bitch =)

Julbord

Igår va vi på ett annorlunda och uppskattat julbord med jobbet. Vi hade bokat bord på Libanon Meza Lounge. Det va jättemysigt där. God mat och ett trevligt sällskap. Det kunde inte ha varit bättre.


Det bjöds även på efterrätter


och magdans..


Lycklig..or not!

Jag är så lycklig.. NOT! Jag har fått bihåleinflammation IGEN för typ 6543634 gången i år.. Jävla sk*t, men jag behöver inte nån läkare för jag har SJÄLV kommit på orsaken varför jag får det hela tiden..

Jag har inte gjort ngt den senaste tiden, bara plågast av smärta.. Har bara legat i sängen och kollat på massa filmer.. Idag fick jag flera trevligt samtal från massa gulliga personer. Tack för att ni underhållt mig idag - på distans! =)

Imorgon ska jag på julbord med jobbet. Vi ska gå äta på en libanesisk restaurang. Hoppas maten är bra annars jävlar.. Jag vill helst bara vara hemma och vila, men måste gå jobba. Operationen närmar sig och jag hoppas att jag kommer må bättre efteråt och slippa all bihåleinflammation inom den närmaste framtiden. Pallar inte klättra på väggarna nåmer.. Och jag måste säga att jag varit duktig idag som kunnat blogga fast jag har ont och inte klarar av belysning.. Men det får räcka för idag.. Sovdax, ska upp halv fem.. Godnatt!

Den efterlängtade helgen är ÄNTLIGEN här!

Gud va jag har saknat helger. F.r.o.m Dec t.o.m slutet av Januari är jag ledig VARJE helg. GÖTT ERE! Dock är det inte lika gött från plånboken då man missar all OB, men jag behöver ett liv också.. =)

Jag ska återuppta träningen IGEN. Denna gång lovar jag att hålla mig till planet. Jag har tränat redan fyra ggr sen förra helgen så det är ändå rätt så mycket med tanke på hur mycket jag jobbar. Känner mig fett sliten *blä*

Ikväll blir det bara lite fredagsmys. Ska julpynta (har inte hunnit göra det ännu) Sen blir det nån skön rulle med min homiie. Får se vad vi kommer att se.

I helgen lär jag väl vila ut ordentligen. Kanske dra på bio och se DUE DATE. Har inte hunnit se den heller. Gud va mycket jag missar känner jag :S Helt efterbliven sådär. Sen blir det väl chill hos morsan.

Förresten någon som kollar på IDOL - finalen ikväll? Jag har missat hela två IDOL säsonger. Orkar inte följa det, men finaler är alltid lika spännande. Oavsett vad det är för final. Tycker inte ni det? Nä nu ska jag dra mig tillbaka. Lycka till - vem det är nu som vinner.

Träning

Vet inte ifall det är bra, men nu har jag iaf kommit igång med min träning igen. Fick inte göra det förrns jag började på sjukgymnastik, men bryta ett ben lär jag väl ändå inte göra.

Va på ett yoga pass igår. Det gick bra, dock gick det inte så himla bra idag på streetdansen. Jag har varit vaken sen halv sex imorse. Va helt slut i huvudet. Min kropp va på träningen, men min hjärna va hmm ja, jag undrar vart den va.. *asg*

Efter träningen va vi och käka på El Cocodrillo. Mitt gamla arbetsplats. Dom har gjort om lite där. Det såg rätt mysigt ut. Dom hade även ändrat i menyerna. Shiizzez, för dom små rätterna var det inte alls billigt längre, men gott är det. Funderar ni på att kasta bort era pengar på något litet men gott, då kan ni gå dit! =)

Imorgon ska jag och Bombica ha filmkväll. Måste fixa nån skön rulle nu, sen ska jag sova, är galet trött. Vet inte vad jag gör uppe längre, jag ska jobba hela dagen imorgon :( OHH!! Nu har vi en tävling på jobbet så måste vara på hugget så vi kan spöa det andra laget haha :D Nä godnatt ppl!

RSS 2.0