Att ta en för givet!

Vart ska man börja?? Vad ska man säga... Ja, jag vet inte, jag önskar bara att alla människor va likadana som en själv, fast det går juh inte. Man ska inte bry sig vad andra människor gör, men när det är ens nära, ens familj, ens vänner...då.. När dom börjar ta en för givet så är det väl försent? Folk förväntar sig alltid att man själv ska höra av sig till dom, att man ska göra det ena och det andra.. PLS! Det är slut med detta. Man ger alla en chans gång på gång och dom börjar ta en för givet och tror att man alltid kommer att vara där. Visst man ska juh alltid vara där för varandra, oavsett vad, men när man får en spark i ansiktet så är det försent.

Det är svårt att hitta vänner i dagsläget, och ännu svårare att lita på folk. Darför ska man inte lita på någon annan än sig själv, oavsett vad. Man kan lita på sin familj och sina vänner,men till en viss gräns, för i slutändan sviker dom dig ändå.

Jag är fett trött på alla människor, som ljuger, döljer saker, och skiter i sina vänner & familj.. Vet ni vad - GO F*CK YOURSELFS!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0