Det mest viktigaste..

Det mest viktigaste i ett förhållande är; Tillit och Respekt. Utan dessa två kan man likagärna börja tänka om, dags att gå vidare.. Inte direkt ge upp, men om du inte litar på din partner, vad finns där att hämta?

Jag har suttit och lyssnar på folket runt omkring mig, dom med stora och små problem, vissa har inga problem alls, men skapar dom i sitt huvud. Varför gör man detta? Jo, möjligtvis för man känner sig osäker, saknar något eller har tillitsproblem. Sånna människor skapar massa små onödiga problem, tjaffsar med sin partner, klagar, klänger osv.

För att bygga upp ett bra förhållande, ha en bra relation med sin partner så måste man lita på den personen till 110%, respektera varandra till fullo. Man ska inte göra varandra avundsjuka, smyga omkring, verka misstänksamma, för då väcks frågan, och det kan kännas konstigt och då kan tjaffs uppstå och i slutändan så kommer man sluta lita på den personen. Det är respektlöst att göra så mot någon annan. Man ska lägga alla kort på bordet och säga "såhär ligger det till - punkt slut" Spela inga spel, va rak på sak. Killar kan vara komplicerade varelser, men dom är inte mer komplicerade än vi tjejer. Man behöver inte vara med varandra 24/7, kontrollera varandra för att det ska funka. Ha egna liv, gör olika saker, men möt varandra halvvägs, njut av varandras sällskap, och försök tänka hur glad personen gör dig, istället för att tänka "shit vart har han/hon varit, vad har dom gjort, vem har dom varit med osv" Sånna frågor uppstår ENBART om personen gör dig osäker.. Varför gör han/hon dig osäker? För dom är själva osäkra, så min fråga är.. Vill man vara med en osäker person, som gör dig osäker? Vart kommer detta leda??

Värdesätt varandra och det ni har. Ha varandra som prio nr 1, så kommer allt bli bra =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0